Yoo saygılı olmak şartıyla isteyen istediğini eleştirebilir ama senin sadece kurban bayramını ele alman bana art niyetli geldi.
Hem neden böyle çıkış yaptın anlamış değilim. 'snne be shalak benim dinim o taam mı' gibisinden tepkiler mi vermişim :)
Hayvanlar bizim besin ihtiyacımızı karşılıyorlar ve acıyı en aza indirgeyerek yapılan işlermlere tepki gösteremem. Ama farkındaysan burada vahşet var.
boyun kırmak, kafaya sert darbe vurmak.. vs bunların bogaz kesmekten daha kötü oldugunu nereden biliyorsun? boynu kırılan hayvan direkt ölür, sert darbe yiyenin bilinci gider. bogazı kesilen hayvan daha mı az acı çeker yani? nereden biliyorsun ki? bana digerleri daha az acı çeker gibi geliyor.
canlı canlı deri yüzmek tamam kötüdür ama digerlerinin bogaz kesmekten daha kötü olup olmadıgını bilemem.
boyun kırmak, kafaya sert darbe vurmak.. vs bunların bogaz kesmekten daha kötü oldugunu nereden biliyorsun? boynu kırılan hayvan direkt ölür, sert darbe yiyenin bilinci gider. bogazı kesilen hayvan daha mı az acı çeker yani? nereden biliyorsun ki? bana digerleri daha az acı çeker gibi geliyor.
canlı canlı deri yüzmek tamam kötüdür ama digerlerinin bogaz kesmekten daha kötü olup olmadıgını bilemem.
Şimdi Merve gelecek kurban bayramını örnek verecek diyecektim ki yanılmamışım
bu mervecik i çözen varmı acaba ????????? ne yapmaya çalışıyo anlamadım...cidden anlamadım....
bu mervecik i çözen varmı acaba ????????? ne yapmaya çalışıyo anlamadım...cidden anlamadım....
izledim, kurban bayramına ek pek bir şey göremedim. bir tek kafasına vuruyorlar bilinci gidiyor, ekstradan o var. aynen bayramdaki koyunlar gibi ölürken çırpınıyor bunlar da.
hatta bilinçleri gittigi için belki daha az acı çekiyor bile olabilirler. nereden biliyorsun hangisinin daha iyi oldugunu? bogazının kesilmesi nasıl bir duygu bilmiyoruz sonuçta. bilinç gittikten sonra kesilmek belki de daha iyi olanıdır.
Mervecik Bey okullar tatil olunca yapacak bişey bulamamış burada kadın ve din düşmanlığı yaparak dikkat çekmeye çallışıyor :)
Mervecik Bey okullar tatil olunca yapacak bişey bulamamış burada kadın ve din düşmanlığı yaparak dikkat çekmeye çallışıyor :)
kadın ve din düşmanlıgı yaptıgım görülmemiştir.
kadının dayak yemesini savunmak
sünneti eleştirmek profilli hristiyanlık ile alay edici fotoğraf paylaşmak
diyee uzaaar giderrr
aman sizin kutsalınıza laf gelmesin dimi. sen Çin'deki olaya vahşet derken, bir başkası da senin bayramına vahşet diyor.
bazı hayvanlar da öldürülmeden pişirilirler. bazı pişirme yöntemleri size alışıldık gelmeyebilir. bu konuda gereksiz yere yufka yürekli oluyorsunuz bence.
profil resmimde alaycı hiçbir şey yoktu. mune ''dini semboller içeren avatar yasak'' dedi diye kaldırdım. haç vardı çünkü.
sünneti eleştiririm tabi ki... kadının dayak yemesini de savunmam, dayagı hak edenin (kadın-erkek fark etemz) yedigi dayagı ''modernlik'' adı altında yuhlamaya çalışanları eleştiririm.
ıyyykkkkkkkkkkk şimdi izledim ya of allah kahretsin bunlşar insan mı?
Bak mesela balıklar mutlaka öldürülmeden pişirilmelidir(!)
http://www.youtube.com/watch?v=xaMC4AMTVgk
(Bence izlemeyin)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?