Çin'de Korkunç Festival!

boyun kırmak, kafaya sert darbe vurmak.. vs bunların bogaz kesmekten daha kötü oldugunu nereden biliyorsun? boynu kırılan hayvan direkt ölür, sert darbe yiyenin bilinci gider. bogazı kesilen hayvan daha mı az acı çeker yani? nereden biliyorsun ki? bana digerleri daha az acı çeker gibi geliyor.

canlı canlı deri yüzmek tamam kötüdür ama digerlerinin bogaz kesmekten daha kötü olup olmadıgını bilemem.

https://www.youtube.com/watch?v=-0L9Kb97dzY
Al bakalım.
(izlemenizi tavsiye etmem)

Ayrıca acıyı en aza indirgemek derken 'işkence etmemek' ten bahsettim.
Yukarıdaki videoda demek istediğimi anlarsın.

izledim, kurban bayramına ek pek bir şey göremedim. bir tek kafasına vuruyorlar bilinci gidiyor, ekstradan o var. aynen bayramdaki koyunlar gibi ölürken çırpınıyor bunlar da.

hatta bilinçleri gittigi için belki daha az acı çekiyor bile olabilirler. nereden biliyorsun hangisinin daha iyi oldugunu? bogazının kesilmesi nasıl bir duygu bilmiyoruz sonuçta. bilinç gittikten sonra kesilmek belki de daha iyi olanıdır.

bu mervecik i çözen varmı acaba ????????? ne yapmaya çalışıyo anlamadım...cidden anlamadım....

Mervecik Bey okullar tatil olunca yapacak bişey bulamamış burada kadın ve din düşmanlığı yaparak dikkat çekmeye çallışıyor :)

Videoyu izlerken alt yazıyı da okusaydın acı çekme sürelerin i anlardın.
Sen şu video ile kurbanlık hayvanları bir tutyorsan sana kimse bir şey diyemez.

kadının dayak yemesini savunmak
sünneti eleştirmek profilli hristiyanlık ile alay edici fotoğraf paylaşmak
diyee uzaaar giderrr

profil resmimde alaycı hiçbir şey yoktu. mune ''dini semboller içeren avatar yasak'' dedi diye kaldırdım. haç vardı çünkü.

sünneti eleştiririm tabi ki... kadının dayak yemesini de savunmam, dayagı hak edenin (kadın-erkek fark etemz) yedigi dayagı ''modernlik'' adı altında yuhlamaya çalışanları eleştiririm.

Bak mesela balıklar mutlaka öldürülmeden pişirilmelidir(!)
http://www.youtube.com/watch?v=xaMC4AMTVgk
(Bence izlemeyin)

ıyyykkkkkkkkkkk şimdi izledim ya of allah kahretsin bunlşar insan mı?

Evet tabii dayağı hakeden kadın mutlaka yemeli(!)
Bişey demedik canım

Tabi profilde hiç alay olur mu mini etekli başı örtülü daracık kıyafet alttan jartiyer elde haç.
Aaa hani nerde alay edilmiş?

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…