Çin'de Korkunç Festival!

Gülmeye devam et , problem yok. Bense üzülüyorum vicdan taşımayanlar için , yaptıkları vahşilikler için...

Evet ıstakoz içinde vahşet diyorum ama sen anlayamazsın . Kendine yakışanı yapar , kültür der , yemek zevki der güler geçersin .

Son düzenleme:
bence bu sıkılıyo milletle kafa buluyo................

sen alışık olmadıgın her şeyi yanlış buluyorsan ben ne yapabilirim. hayvanın bogazını kesmek daha güzel bir görüntü gibi geliyor sana ama nereden biliyorsun hangisinin daha az acı verdigini? tabi ki bilmiyorsun, alıştıgın neyse onu söylüyorsun.

Canlı canlı acı çektire çektire yakmak , kesmek , deri yüzmek ile tek hamle ile öldürülmenin aynı acı hissi oluşturabileceğini söylüyorsun yani .
Alışık olup olmamakla alakalı değil , işkencesiz yöntem olmasını dilerim sadece .

köpek yenir mi ey insanoğlu olduğu söylenen çinli yaratıklar
köpek o ya köpek...ilgilenmediğinde gelir ayağına bacağına dolanır sev diye
eğer sen evden gidersen o arkandan havlar...
sen ona yemek vdrmezsen sesini de çıkarmaz,insafını bekler..
su vermezsen idare etmeye çalışır kendiince,en fazla buzdolabının önünde bekler
iğrençsiniz tek kelimeyle...

ay çok üzüldüm ya. güzelim bebekleri nasıl öldürmüşler. et yerken bile içim acıyor. dünya düzeni işte off of.

işkenceyi desteklemesem de kurban kesme konusuna katılıyorum. alışılmışla alışılmamışı kıyaslamak, günah...

İnsanlarin sinirlari olmayinca her türlü seyi yapabilirler. Onlar icin köpek yemenin tavuk yemekten bir farki yok. Biz gecen derste insanin kendi köpegini yeme konusunu konustuk. Bazilari dediki o bunu mutlu edicekse yesin, kendi köpegi. Bir rehberi olmayinca insanin herseye aciktir. Her daim özgürlügü savunanlar cin de yenilenlere sasirmamasi lazim. Sonucta kendi karari dimi. Ha kendi hic et yemiyorsa anlarim o zaman genel olarak hayvanlarin yenmesine karsi cikmali. Digeri iki yüzlülük olur.

Meryem ben bir de niye millet 'Kurban Bayramı'na bu kadar takmış anlamış değilim, sanki normalde hiç hayvan kesilmiyor, yalnızca sebze meyve vs tüketiyoruz da, Kurban'da hayvan kesiliyor. Yani vegan olup, deri vs kullanmayıp hayvan kesimine karşı çıkanlara saygım var; ama bana çok komik geliyor gayet bayıla bayıla et, döner, iskender yiyen, deri giyen insanların Kurban Bayramı'nda hayvanlar ölüyor diye ağlaşması.
Bu arada bu köpek yeme alışkanlığı da Çin'de çok yaygın değil zaten, orada da birçok insan köpek yemiyor ve hatta duruma tepki gösteriyor, bu köpek yeme olayı yalnızca bazı bölgelerinde var.

Son düzenleme:

Tepkiyle, et tüketimini oranlasak ciddi uyuşmazlıklar ortaya çıkar.
Ben tepkiye de bişey demiyorum aynen yazdığın gibi ben de bu kurban bayramına takıntı yapanları anlamış değilim

O değil de ünlülerden var böyle tipler komik oluyorlar :):)
Ama o deri olayı çok daha can yakıcı ya deri zarar görmesin diye kafasına vurup canlı canlı yüzüyorlarmış
Hah bir de Mervecik Bey bile bu kadar benimsemişken diyorsun ki Çin de çok da yaygın değil. Aaa olur mu hiç öyle şeyy

Kurban bayrami cokca konusulmus, kimileri tarafindan normal gorulen birseyin neden kimileri tarafindan yadirgandigina kadar gelmis konu. Aslinda herkes kendince hakli. Ancak gozden kacirdiginiz, ama bu kurban konusuna asina olmayanlarin gozardi edemedigi bir nokta var kurbanda da.. Evet, et besin maddesi, hemen hemen herkesin, kurban bayramini onaylasin onaylamasin keyifle yedigi ve proteininden yararlandigi bir besin maddesi... Kasaptan temiz temiz alir gelirsin, evinde pisirir yersin, bunda bir veis yok. Kurban bayraminda olay cok daha farkli.. Bir anda boynuzlarindan cekistirilen, sokak ortasinda ya da bahcelerde ayaklarindan baglanip yerlere yatirilan, coluk cocuk herkesin gozu onunde cirpinan hayvanin boynunun vuruldugu, butun sokak, bahce, topragin kanlara bulandigi, sokaklarin gun boyunca kan koktugu, binlerce hayvanin can pazarinin seyredildigi bir bayram.. Kusura bakmayin ama, Kurban bayramlari bayramdan ziyade katliam goruntusunu daha cok andiriyor, yani goruntu maalesef bu. Siz hic kafasi olmadan yolda yikilana dek deli gibi kosan bir koyun gordunuz mu? Ben gordum. Siz de gormek isterseniz youtube da buna benzer onlarca video bulabilirsiniz. Siz hic bir devenin ayakta bogazlanirkenki cirpinislarini ve metrelerce oteye fiskiran kanlarini gordunuz mu? Youtube'da var, izlemesi bedava.. O yuzden, efendim o kurban bayrami idi, dini bayram, adet, insanlar et yedikleri halde nasil bu adete takinti duyarlar, komik filan demeyin. Sokak ortasinda kanlar icinde cirpina cirpina can vermenin de can almanin da gulunecek bir tarafi yoktur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…