- 30 Nisan 2014
- 5.237
- 3.955
- 168
iyiyiz tatlım sen nasılsın kızın nasıl?inşallah sonuçlar temiz çıkar.bende bugün yaralı yavru bir güvercin buldum ona bakiyorum inşallah ölmez
insanlık dışı mı? hiç gülecegim yoktu. farklı bir mutfak kültürü sonuçta... bunların ''balut'' adında bir yemegi de var mesela. bana igrenç geliyor ama yine de vahşet diyemem.
istakozu da direk kaynar suya atmanız gerekiyormuş galiba, yoksa zehirlenirmiş vücudu. ona da mı vahşet diyorsunuz yoksakeşke bir vejeteryan gelse de hepimize birden ''vahşiler, caniler, insanlık dışı bu yaptıgınız, rahat bırakın hayvanları'' dese.
SIradan bi balıktan bahsediyoruz ve o video bir yarışma hızlı ve farklı pişiren kazanıyor. O da öyle bi yol denemiş.
Hem hala canlı ve yarısı kızarmış bu ne demek oluyor?
Evet kulpunuz????
Gülmeye devam et , problem yok. Bense üzülüyorum vicdan taşımayanlar için , yaptıkları vahşilikler için...
Evet ıstakoz içinde vahşet diyorum ama sen anlayamazsın . Kendine yakışanı yayalr , külltür der , yemek zevki der güler geçersin .
iyiyiz canım sabah çektirdik mr ı cumartesi ank dr gösterecez....tüm kontrollerde hiçbir sıkıntı olmayak diye gönderiyor ama böyle kontrol zamanı yaklaşınca ister istemöez geriliyorum...
sonuçta annesinin tatlım ama sonuç iyi çıkacak eminim rabbim güzel kizini korusun sizide:)
sağol canım öpüyorum ben kaçtım iiigeceler
sen alışık olmadıgın her şeyi yanlış buluyorsan ben ne yapabilirim. hayvanın bogazını kesmek daha güzel bir görüntü gibi geliyor sana ama nereden biliyorsun hangisinin daha az acı verdigini? tabi ki bilmiyorsun, alıştıgın neyse onu söylüyorsun.
ne?valla kusacagim arkadaş buna da normal derse kendimden şüphe edeceğim:)
Alışık olmadığından böyle etkiledi seni , yoksa çok anormal bir durum değil der şimdi arkadaş .
işkenceyi desteklemesem de kurban kesme konusuna katılıyorum. alışılmışla alışılmamışı kıyaslamak, günah...sen alışık olmadıgın her şeyi yanlış buluyorsan ben ne yapabilirim. hayvanın bogazını kesmek daha güzel bir görüntü gibi geliyor sana ama nereden biliyorsun hangisinin daha az acı verdigini? tabi ki bilmiyorsun, alıştıgın neyse onu söylüyorsun.
Yoo saygılı olmak şartıyla isteyen istediğini eleştirebilir ama senin sadece kurban bayramını ele alman bana art niyetli geldi.
Hem neden böyle çıkış yaptın anlamış değilim. 'snne be shalak benim dinim o taam mı' gibisinden tepkiler mi vermişim :)
Hayvanlar bizim besin ihtiyacımızı karşılıyorlar ve acıyı en aza indirgeyerek yapılan işlermlere tepki gösteremem. Ama farkındaysan burada vahşet var.
Meryem ben bir de niye millet 'Kurban Bayramı'na bu kadar takmış anlamış değilim, sanki normalde hiç hayvan kesilmiyor, yalnızca sebze meyve vs tüketiyoruz da, Kurban'da hayvan kesiliyor. Yani vegan olup, deri vs kullanmayıp hayvan kesimine karşı çıkanlara saygım var; ama bana çok komik geliyor gayet bayıla bayıla et, döner, iskender yiyen, deri giyen insanların Kurban Bayramı'nda hayvanlar ölüyor diye ağlaşması.
Bu arada bu köpek yeme alışkanlığı da Çin'de çok yaygın değil zaten, orada da birçok insan köpek yemiyor ve hatta duruma tepki gösteriyor, bu köpek yeme olayı yalnızca bazı bölgelerinde var.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?