Çin'de Korkunç Festival!

mervecik (hanım mı desem bey mi) neyse kurban bayramı ile böyle birşeyi kıyaslıyamazsınız....kurbanda kesilen hayvanlar acı çektirilmeden tek hamleyle kesiliyor diğeri caiz değil zaten......bence daha fazla saçmalamayın...burada bir eziyet var görmüyor musunuz....

Bu cümle bile Çinliler ve benzerleri ile aynı vicdansızlığı , aynı kafayı paylaşıyor olmanın göstergesi .
Alışık olmadığımızdan değil insanlık dışı olduğundan karşı çıkıyoruz .

nereden biliyorsun hayvanın acı çekmedigini? ölürken çırpınıyorlar sonuçta demek ki acı çekiyor.

ona bakarsan vejeteryanlar tüm et yiyenlere vahşi diyor

Yani balığı illa canlı canlı mı pişirmek gerekiyor mesela arkadaş bunu savunuyor.

insanlık dışı mı? hiç gülecegim yoktu. farklı bir mutfak kültürü sonuçta... bunların ''balut'' adında bir yemegi de var mesela. bana igrenç geliyor ama yine de vahşet diyemem.

istakozu da direk kaynar suya atmanız gerekiyormuş galiba, yoksa zehirlenirmiş vücudu. ona da mı vahşet diyorsunuz yoksa keşke bir vejeteryan gelse de hepimize birden ''vahşiler, caniler, insanlık dışı bu yaptıgınız, rahat bırakın hayvanları'' dese.

şu konu yok olsa keşke detaylarına bakmadım bakmicamda ama akışta görmek hiçte hoşuma gitmiyor

Yani balığı illa canlı canlı mı pişirmek gerekiyor mesela arkadaş bunu savunuyor.

Arkadaş muhalefet olacağım diye her türlü saçmalığı savunuyor bence yada gerçek hayatta çekemediği dikkati forumda çekmeye çalışıyor .

Son düzenleme:
nereden biliyorsun hayvanın acı çekmedigini? ölürken çırpınıyorlar sonuçta demek ki acı çekiyor.

ona bakarsan vejeteryanlar tüm et yiyenlere vahşi diyor

eğer eziyet gibi bir amaç olsaydı ilk şah damarı kesilmezdi......neyse sen hep böylesin zaten başka bir saçma yorumunda görüşmek dileğiyle....marjinal olmak için bu kadar kasma itici oluyorsu n

Arkadaş muhalefet olacağım diye her türlü saçmalığı savunuyor bence yada gerçek hayatta çekenlerini dikkati forumda çekmeye çalışıyor .

Beni de yiyebilir bile der birazdan dikkat çekmek için.
Hem ne de olsa sınır tanımıyor.

iyiyiz tatlım sen nasılsın kızın nasıl?inşallah sonuçlar temiz çıkar.bende bugün yaralı yavru bir güvercin buldum ona bakiyorum inşallah ölmez

iyiyiz canım sabah çektirdik mr ı cumartesi ank dr gösterecez....tüm kontrollerde hiçbir sıkıntı olmayak diye gönderiyor ama böyle kontrol zamanı yaklaşınca ister istemöez geriliyorum...

bazı hayvanların canlı pişirilmesi gerekiyor yoksa zehir etkisi yapıyormuş.

SIradan bi balıktan bahsediyoruz ve o video bir yarışma hızlı ve farklı pişiren kazanıyor. O da öyle bi yol denemiş.
Hem hala canlı ve yarısı kızarmış bu ne demek oluyor?Anlıyor musun hayvanı öldürene kadar pişirmiyor haala canlı????????

Evet kulpunuz????

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…