meryemd Cnm boşver en iyisi
biz normal gormeyiz böyle şeyleri.
Canavarlik bu köpek yeme
arkadaşı yese bu çinliler normal diyecek galiba
aman sizin kutsalınıza laf gelmesin dimi. sen Çin'deki olaya vahşet derken, bir başkası da senin bayramına vahşet diyor.
bazı hayvanlar da öldürülmeden pişirilirler. bazı pişirme yöntemleri size alışıldık gelmeyebilir. bu konuda gereksiz yere yufka yürekli oluyorsunuz bence.
mervecik (hanım mı desem bey mi) neyse kurban bayramı ile böyle birşeyi kıyaslıyamazsınız....kurbanda kesilen hayvanlar acı çektirilmeden tek hamleyle kesiliyor diğeri caiz değil zaten......bence daha fazla saçmalamayın...burada bir eziyet var görmüyor musunuz....
hahahaha :):):)
Bu konuda güleceğimi hiç düşünmezdim
E nüfus kalabalık sıra gelr yakında.
Aç mı kalsınlar :)
meryemd Cnm boşver en iyisi
biz normal gormeyiz böyle şeyleri.
Canavarlik bu köpek yeme
ben şöyle bir göz ucuyla bakabildim.....valla arkadaş kusura bakmasın ama herşeye normal diyor.midem bulandı kesin yemek yiyemem üç beş ay
Bu cümle bile Çinliler ve benzerleri ile aynı vicdansızlığı , aynı kafayı paylaşıyor olmanın göstergesi .
Alışık olmadığımızdan değil insanlık dışı olduğundan karşı çıkıyoruz .
Bu cümle bile Çinliler ve benzerleri ile aynı vicdansızlığı , aynı kafayı paylaşıyor olmanın göstergesi .
Alışık olmadığımızdan değil insanlık dışı olduğundan karşı çıkıyoruz .
arkadaşı yese bu çinliler normal diyecek galiba
canım nasılsın zeynep nasıl ...bizim toppicte giriş saatleri uyuşmuyor benim geç saat işim bitiyo bu aralar giriyorum.....
Yani balığı illa canlı canlı mı pişirmek gerekiyor mesela arkadaş bunu savunuyor.
Onlar ceninleri , ölü bebekleri bile yiyorlar , çok uzak bir ihtimal değil bence .
nereden biliyorsun hayvanın acı çekmedigini? ölürken çırpınıyorlar sonuçta demek ki acı çekiyor.
ona bakarsan vejeteryanlar tüm et yiyenlere vahşi diyor
Arkadaş muhalefet olacağım diye her türlü saçmalığı savunuyor bence yada gerçek hayatta çekenlerini dikkati forumda çekmeye çalışıyor .
Yani balığı illa canlı canlı mı pişirmek gerekiyor mesela arkadaş bunu savunuyor.
iyiyiz tatlım sen nasılsın kızın nasıl?inşallah sonuçlar temiz çıkar.bende bugün yaralı yavru bir güvercin buldum ona bakiyorum inşallah ölmez
bazı hayvanların canlı pişirilmesi gerekiyor yoksa zehir etkisi yapıyormuş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?