- 27 Ocak 2014
- 504
- 96
- 123
- Konu Sahibi witch hunt
-
Eşini 1 yıl yalnız bırakıp nasıl gidiyorsun anlayamadım cnm? Şahsen ben de kariyeri çok severim istiyorum ve kendimce birşeylerde yapmaya çalışıyorum ama öyle 1 yıl gidip gelmemek üzere değil amaMerhaba uluslararası ilişkiler mezunuyum ..İngilizceyi iyi derecede biliyorum ,orta derecede de Almancam var..Geçen yıl Uygurlu bir Türk ten çince dersleri almaya başladım..Sonra baktım ki bu hiç kolay bir dil değil eşime dedim ki benim Çin e gidip bu dili öğrenmem lazım o da tamam dedi..Haftaya bir yıllığına shangay a gidiyorum .Bu bir yıl içerisinde dönmeyeceğim ama annem,babam ,arkadaşlarım,patronum beni tanıyan kim varsa gitme diyor.Burada daha uygun bir şeyler yap ..Aslına bakılırsa içimden hiç gitmeyi ister bir heves yok,heyecan da yok sanki Çin e değil de İstanbul a gezmeye gitmek gibi geliyor ..Sanki biraz şaşkınlık ,biraz oralarda ne yaparım durumu ...Annem çok üzgün,babam da öyle ama eşim sırf benim Çin maceram yüzünden 45 bin lira kredi çekti ..Şimdi adama ben vazgeçtim gitmiyorum da diyemem offffff kafam çok karışık beni biraz aydınlatabilir misiniz ?
Eşini 1 yıl yalnız bırakıp nasıl gidiyorsun anlayamadım cnm? Şahsen ben de kariyeri çok severim istiyorum ve kendimce birşeylerde yapmaya çalışıyorum ama öyle 1 yıl gidip gelmemek üzere değil ama
Bi y.dışı planı benimde var ama max. 6 ay o da o 6 aylık süre içerisinde yine bi kaç kez gelmek şartıyla
Ayrıca kredi çekip seni göndermesi gerçekten şu yazdıklarına bakılırsa bir lütuf
ama bu kredi olayını keşke biraz daha düşünseydiniz...Hala bi şansın varsa ve gitmek içinden gelmiyorsa gerçekten gitme...Maddi- manevi + avantaj ve dezavantajlarını sıralama yap hatta yaz ve bu daha iyi yardımcı olacaktır sana...Burdan ne söylesek boş çünkü hayatında ki her detayı bilmemiz imkansız
giderseniz de yolunuz açık, şansınız bol olsun...(Darısı başıma ama çin değil viyana için)
iki önceki sayfada galibaFotolar nerede? Ben de bakmak istiyorum.
aaa gitmişsin bile abla (bu arada adaşız)
Nasıl oralar güzel mi,eğlenceli mi,insanları falan sıcakkanlı mı??
Yemekler nasıl?
Daha çok fotoğraf paylaşırsın değil mi
Albüm, blog vs yapabilirsin çok merak ettim
şimdi eşinizle nasıl bi maddi ilişkiniz var anlamadım ve çok şaşırdım...10 erkekten 1-2 yapar bunu o nedenle lütuf olarak yazdım...Ama tüm sayfaları okumadığım için eşinizin ve sizin maddi olaylarınızı anlayamadım ve eşinizle hala görüşüyor olmaktan kastınız ne?...Güzel dilekleriniz için tşk ederim...evet gittiğimi yeni farketmişsiniz ..Yurtdışından maddi sebeplerle alakalı zırt pırt geri dönülmüyo maalesef yani benim tanıdıklarım öyle en azından burda bir buçuk yıldır evine gidemeyen insanda var yani öyle hooopp atlarım uçağa 5 dk da gelirim gibi kelimeler oldukça büyük vaatler çünkü Çin e gidiş dönüş 4400tl civarı ...Bana para vermesi niye lütuf o tarafını pek anlamadımBelki benim onunla görüşmem hala bir lütuf olabilir ama onun bana para vermesi lütuf değil onu yüceltmez yani Yorum için teşekkürler ;umarım siz de bir gün gidersiniz ...
şimdi eşinizle nasıl bi maddi ilişkiniz var anlamadım ve çok şaşırdım...10 erkekten 1-2 yapar bunu o nedenle lütuf olarak yazdım...Ama tüm sayfaları okumadığım için eşinizin ve sizin maddi olaylarınızı anlayamadım ve eşinizle hala görüşüyor olmaktan kastınız ne?...Güzel dilekleriniz için tşk ederim...
Hayirli olsun gitmissiniz. Ben bsey mrk ediorum cince ogrenmek, size gercekten guzel onemli bir kariyer vaadediyor mu? Yani ozel sektoru, piyasayi pek bilmem ciddi anlamda soruyorum, yanlis anlamayin. Cevremde 5 6 dili olup istedigi konumda olmayan bir kac kisi var demek bu onlarin tembelligiyle alakali.
sirf ama sirf bazi aliskanliklarindan dolayi gitmek istemezdim ben herhalde...hele yemek aliskanliklari...midem tavan yapiyor dusundukce...cinlileri hic ama hic sevmiyorum, nefret ediyorum hatta...-ki ben irk ayrimi yapilmasini sevmem...
siz gitmissin basarilar, umarim istediginiz hedeflere ulasirsiniz...
Bit kadar değil fotoğraf koymuştum oradan bakabilirsiniz ,ayrıca balkonum da var sigara içebiliyorum hatta sandalye koyup oturabiliyorum..iki kişilik odada tek kalıyorum ve bana büyük bile geliyor mallesef yalnız geldim koşturacak bir atım yok yaniayy çinin bit kadar odaları ruhum daraldı şimdiden balkonda yoktur orda..Bir an önce öğrende gel bari bi dene benden olsun
ni hao may chan pui pui young(ne kadan doğru yazdım bilemem : )))
Çalıştığım şirkette bi hayli Çin'li var. Ama hiç Çin'e gitmek istemedim doğrusu oralar bana göre değil
yrıca chop stick ve magnet alırım tabi almaz mıyımAllahım çinde bir arkadaşım var bana bol bol chopstick magnet ve ramen kasesi alır mısın
uuu çok önyargılı ve sert buldum sizi..Çinlilerle aranızda bir gerginlik mi oldu diyeceğim ama ? Ben 5 gündür henüz buradayım daha hiç suratsız ve kötü bakan bir Çinli ye rastgelmedim ..Bir de yatmadan yatmaya odaya geliyorum sürekli dışardayım yani ..İlginç geldi..Midenizi tavan yaptıracak şeyler burada mevcut değil yani insanlar sokaklara oturup ellerine birer fare alıp kemirmiyorlar herkes gibi onların da ayrı restaurantları var ve içerde ne oluyo ne bitiyo bilmiyoruz çünkü biz helal yapılan yerlerde yemek yiyoruz ..Sokak satıcılarıda genel de köşelerde ve bu yüzden korkunç bir manzarayla henüz karşılaşmadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?