- Konu Sahibi witch hunt
-
Kocanı bırakıp nasıl gitcen 1 sene çine askere gitcek ben onu düşünüyorum. Gız sen şaşırdın mı?
ne kadar ilginç. eşin seninle gelecek mi peki?
Aynen..
Ben bundan dört sene önce bir aylık bir gezi yaptım. Çok güzel bir ülke olduğunu söyleyebilirim. Yemek kültürleri biraz değişik ama çok çeşitli. Yani bebek yiyorlar falan gibi haberlerin zaten ciddiye alındığını zannetmiyorum ama çok çeşitli hayvanları yedikleri doğru. Bir çoğunu ben de denedim açıkcası meraktan :) Onun dışında balık yemeklerinden çok memnun kaldım. Tabi sokak yemeklerini kastetmiyorum. Sokak yemekleri apayrı bir dünya. Çok kalabalık bir ülke ve bir anda nereye geldim ben diyorsunuz. Gece hayatı Shangay'da çok hareketli. Zaten en çok sevdiğim yerlerden biri de Shangay oldu. Çin'in Newyork'u diyorlar. Çok modern bir yer ve İstanbul'a on basar diyebilirim. Kırsal kesimlerinde geleneksel hayat hakim. Hatta bundan üç yüzyıl önce nasıl yaşıyorlarsa halen aynı yaşıyorlar ufak tefek farklılıklar hariç. İnsanların tavırları hareketleri inanın bizlere çok benziyor. Yani o açıdan çok yabancılık çekmiyorsunuz. Ama bazı konularda inanılmaz tabuları var. Tabi bunlar sadece gezi izlenimleri. Sanırım siz daha uzun süre kalacaksınız o yüzden herhangi birşey diyemiyorum. Ama eğer gerçekten hayaliniz buysa ertelemeyin derim.
blog açmayı düşünür müsünüz gerçekten merak ediyorum :)
Merhaba konunuzu hep gördüm pek dahil olmadım ama gelişmeleri mutlaka takip ediyorum.Yeni hayatınızda başarılar dilerim zaman çabuk geçer inşallah.Hiç yurtdışı deneyimim olmadı olur mu onu da bilmiyorum ama birçoğumuzun cesaret edemedigi hatta imrendiği bir adım atmışsınız.Beni şimdi Shangay'a götür deseler hayır demezdim okul mu macera mı deseler macera derdim.
Kesinlikle zor bir yolculuğa çıkmışsınız ama orası metropol bir şehir farklı toplumlardan insanları barındırıyor.Kendiniz de söylemişsiniz helal yemek yenecek yerler oldugunu ve aç kalmadıgınızı.En önemlisi tabi ki beslenme ve barınma bunlar arasında sorununuz yoksa geriye kalan tek şey özlem.İleride çocuklarınıza anlatacağınız anılarınız olacak belki de ülkemizi temsil eden başarılı bi iş kadını olacaksınız kim bilir.Emeğinize değmesi dileğiyle.
Şu yemek konusunu anlayamiyorum anlayamayacağım İstanbul'un da çoğu semti kokmuyor mu? Açık söylüyorum ilk istanbula geldigimde eminönü fatih taraflarının kokusu ağır gelmişti.neden bilmiyorum otogarın da ağır bir kokusu var ve hala alışamadım.Tek bir kent indirgemek mümkün değil yani.Cenin meselesine yorum yapmak istemezdim ama ülkemizde de yüze cenin enjekte edilerek gençleştigini düşünen insanlar var ne yazik ki.Ha yemişiz ha bedenimize enjekte etmişiz ben büyük bir fark göremiyorum.İkisi de kabul edilemez çünkü normal şartlarda.
Ne cini yaaaa ne modern turklermissiz.
Istanbulda oturup kiz kalesine hic gitmeyen,
ank da oturup atakuleye , anitkabire, ankara kalesine hic gitmemis kisiler var. Siz cin den bahsediyorsunuz
Çok midesiz olduklarını biliyorum. Bir çok millet bizim yemeklerimizi çok beğenir. Ama Çinliler kesinlikle lahmacun falan sevmiyor, hele ayran ağız buruşturuyorlar. O yüzden bizim fabrikaya gelen Çinli/Uzakdoğuluları balık rest. Falan götürürüz.doğru olmasada plasentayı meyve suyu paketlerine koyup piyasaya sürüp tüketilmesine engel değil bu durum o taraflarda çin demiycem ama ya çin ya japonyadaydı içim kaldırmadı..bu tarz yiyeceklerin turistik amaçlı olduğunu her zaman söylüyorlar zaten..bir de şu var 2,5 milyar nüfus ne bulursa yer valla yoksa hammadde mi dayanır bu kadar kalabalık bir millete..
Neden peki? Yani bekar olsan tamam derim de senin durumun çok alışılagelmiş bir şey olmadığından şaşırdım açıkça.gelmedi gelmeyecek
gittim gittim aşağıda foto yayınladım bakçine gittin mi?? :)))))
Neden peki? Yani bekar olsan tamam derim de senin durumun çok alışılagelmiş bir şey olmadığından şaşırdım açıkça.
Bir de Çinceyi nerede kullanacaksın?
Neden peki? Yani bekar olsan tamam derim de senin durumun çok alışılagelmiş bir şey olmadığından şaşırdım açıkça.
Bir de Çinceyi nerede kullanacaksın?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?