• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çingene dedi, ayrıldık

Yazdıklarınızdan tek sonuç çıkardım başkaları için değil kendin için kendine bak.

Bayanlar yeni saç rengimi gören görmüştür. http://www.kadinlarkulubu.com/forum...fotograflara-bakarsaniz.846114/#post-42071474

Saçımı ilk boyadığımda araları platine boyadılar sevgilim bu ne iyice yaşlanmışsın bi b.k a benzetememiş kuaför falan bayağa saydırdı. kavga ettik uslubü yüzünden. beğenmedin anladım ama daha üzmemeye dikkat ederek söyle dedim adam anlamıyor. ben böyleyim beğenmemişsem pat söylerim dedi. 1 yıldan fazla oluyor sevgiliyiz önceden dikkat ederdi kırkmamaya sanki yada ben görmüyodum aşktan. kötü niyetli değil diye kapatmışımdır belki konuyu hep ama çok zoruma gitti.

günler sonra benimde zorumla tatlıya bağladık.
Sonra o renkten kurtulmak için tekrar boyadım.daha önce boyatmamı istediği bir renk vardı. Boyatsan efsane olur deyip durduğu. boyattım ... telefondan fotoğrafını çekip attım saçımın. yazlıkta şuan. okudu ama bayağa uzun süre yazmadı

ben: tamam beğenmedim anladım
sevgilim: aşkım neden boyattın bi daha boyatma demedim mi ?
ben:sen önceden istiyodun diye boyattım
Sevgilim: öncedendi o şimdi tenin yandı hoş durmuyor o renk
ben:çok yanmadım ama
sevgilim:çingeneye benzemişsin beğenmedim
dedi.

o an kızdığımı belli ettim ama önceki olaydan sonra daha dikkatliydi diye uzatmadım. ertesi gün oldu sürekli çingene dediğini yüzüne vurdum. bu seferde hep olay çıkaran ben oldum.

ben doğruyu söylüyorum çingene demek hakaret değil kötü anlamda demedim dedi. iyi anlamdada demedim dedim yanıt veremedi. Fotoğrafı yolladığında burdaki kız arkadaşlarımada gösterdim ilk onlar dedi çingene gibi olmuş hatta de bilsin dediler onay verdim bende. tek öyle düşünen ben değilim neden abartıyosun.doğruları duyunca hep neden sorun çıkarıyosun dedi. tabi delirdim. sen ne biçim adamsın sevgiline laf söyletiyosun, yazıklar olsun tükiriyim senin adamlığına defol git dedim. illkez bu kadar ağır konuştum.

Bir sorunumuz olduğunda hep saçma sapan kişilerden kendine aklı olmayanlardan fikir alıp bak o da diyor sen haksızmışsın diyen biri. bütün yaptığı hareketler birikti delirdim. hadi sen çingene dedin anladık başkalarına neden derditiyosun be adam.:KK67: ben hep aileme bile kötü söz söyletmezdim hakkında.

onlar kötü şekilde demedi, niyetleri kötü değil diye savunmaya başladı kendini. laflarına dikkat et dedi. bayağa bir tartıştık . ben o lafından sonra seninle bi daha asla olmam dedi, bende olmam falan dedim. bıktım artık huysuzluklarından beni kötü anlamandan, hep açık sözlüğüğümden iyi niyetimden kaybediyorum defol git bende istemiyorum dedi engelledi:KK61:

Tatile gittiğinden beri beni boşladı bütün sosyal Profil fotoğrafında hep bizim fotoğraflarımız olurdu şimdi sürekli bikinili kızlarda dahil arkadaşlarıyla fotoğrafları var. İnsan bi özler yok.
geçen yazda gitti sürekli konuşurduk hiç kızlarla fotoğraflarını koymazdı.bu yıl hep bir bahanesi var. Çok üstüme geliyosun tatilimi yapamıyorum dedi . Yazın ayrılalım sezonluk manita yap kendine dedim:KK12:. üstüne geldiğimde yok sabah günaydın akşam iyi geceler bu olay. özür diledi hep yazmaya başladı o kavgamızda öyle bitti.

Çok seviyoduk birbirimizi . hiç bana artık beni istemediğini söylememişti.çok ağır geldi. şimdi o tatilde beni takmaz. ama ben napıcam. 1 ay sonra dönücek. aynı okuldayız. yanıma gelir mi? yada diğer kavgalarımızdaki gibi çiçekle evimin kapısına dayanır mı hiç emin değilim.hiç beni istemediğini söylememişti:KK61:
1.si o istıyor diye sacını boyarmqn hata olmuş ..çook buyuk hata ,ayrıca ona sormanda hata olmuş ,onay makamı omu,bu ne saçma ilişki , bnm kocam saçımla ilgili oyle bişiy dicek demediğimi koymam ,ayrıca ,ne saygısız sevgilin ,
Seninde suçun var ona bu hakkı sen vermişsin ,

Ben seni hiç sevgilisi için saç boyatacak bir kız gibi hayal etmemiştim iyi olmuş ayrıldığın öküzün dibiymiş

Sende fotografları değiştir saçını da onun beğendiğine değil kendi hoşuna giden renge boyat. Zaten fotografını başkasına sorup çingene cevabı alıyorsa sorduğu kızlardaki rahatlığa şaşarım. Sevgilin resmen kızlara yüz vermiş bide sana laf ettiriyor. Hala ne işin var onunla hayatını yaşamaya bak ;)

yanındaki kızlar ne cesaretle sana çingeneye benzemiş diyebilir? ne kadar baya tavırlar bunlar? bir de bunu size söylüyor. bir kere o kızlar ona böyle bir şey söyleme cesaretini nasıl buldu ya! siz buna tepki gösterince onları savunması da ayrı bir konu. sıkılmış mı bu ilişkiden nedir? yapacağın tek şey arayıp sormayacaksın gezeceksin bir güzel fotolarını koyarsın onsuz da yaşayabildiğini görsün bakalım :)

Kapınızda çiçekle gelmesi,sizin resminizi yanındaki kızlara gösterip nasıl olmuş diye sormuş olmasını ve kızlarında çingene gibi olmuş söyle bilsin demesini değiştirecekmi?
Bu kadar odun olunmaz,beğenmemiş olabilir ,kibarca söylemenin milyon tane yolu varken böyle söylemesi yanlış.
Siz bilirsiniz ama kolayca barışırsanız daha ağırlarını duyabilirsiniz öyleki bu söyledikleri devede kulak kalır.

O çingene yazdığı telefonu yedirirdim ona net.
Ay konuyu nereden tutarsanız elinide kalıyor- kızlara fotonuzu gösterip çingene denmesine izin vermesi sürekli sizi beğenmemesi mi tatil de bikinili kızlarla foto atması mı
Sakinliğiniz konusunda saygıyla eğiliyorum.:KK52:

hakaret görmüyormuş o çingene gibi olmuşsun lafını. hep bu sorunu yaşıyoruz zaten. o hep iyi niyetliymiş benim içim fesatmış

Erkekler Netten almayınca o aldatma değil diyorlar aldatma görmüyorlar. Yani onların lafına me bakıyorsunuz..

Hatasını biliyor ama bilerek yaptı. Tatilde keyfi yerinde sizin bırakmanızı istedi bence

• Beğen
Reactions: anu
yanımdayken böyle davranmıyor. yeni yeni böyle mi oldu. yazlıktan mı kızlardan mı hiç anlamıyorum

Dendizlikten ptavatsızlıktan değil.
Bir arkadaşın dediği gibi ilişkiyi gözden çıkarmakla alakalı bu. Oradaki bikinili kakara kikiri kızların gazına gelmiş. Onlar da Parmağında oynatıyor.

Bir de söylede bilsin demiş kızlar , hadi onlar dedi adam nasıl söyleyebiliyo burdaki kızlar sana çingene diyo diye rahatlık mı ilişkiyi gözden çıkarmak mı nedir bilemedim

Bana daha çok ikincisi gibi geldi. Hangi cesaretle erkek arkadaşına kız arkadaşı hakkında böyle konuşabilirler ki.

en nefret edilesi erkek tiplerinden
kadınlar bu kadar gözlerine güzel görünecez diye her dediklerini yapmasak belki biraz adam olur hakaret yerine iltifat etmeyi öğrenirlerdi :KK67:

bizim bir komşumuzun başına geldi kadın sarıdan kumrala geçince epey bir söylendi etmediği laf bırakmadı kadın koşa koşa bir hafta sonra sarıya boyattı saçı yandı kısacık kestirmek zorunda kaldı ya biraz kendi saçımız başımız için kendi kararlarımız oldu
adamlar kadın kilo aldın yemeyi kes artı dana gibi oldun
bok sarısı mı yaptırdın laflarını kaç kişi sevgilisine karısına söylemiş duyunca şaşırıp kalıyorum
bunu söyleyenleri görseniz zannedersin biscolota erkeği
kıllı göbekli alevli şort giyen tipler
hadi çok yakışıklı olsun nasıl bu lafları söyleyebilir ağzına odunla vururum böylesinin :KK4:

Bayanlar yeni saç rengimi gören görmüştür. http://www.kadinlarkulubu.com/forum...fotograflara-bakarsaniz.846114/#post-42071474

Saçımı ilk boyadığımda araları platine boyadılar sevgilim bu ne iyice yaşlanmışsın bi b.k a benzetememiş kuaför falan bayağa saydırdı. kavga ettik uslubü yüzünden. beğenmedin anladım ama daha üzmemeye dikkat ederek söyle dedim adam anlamıyor. ben böyleyim beğenmemişsem pat söylerim dedi. 1 yıldan fazla oluyor sevgiliyiz önceden dikkat ederdi kırkmamaya sanki yada ben görmüyodum aşktan. kötü niyetli değil diye kapatmışımdır belki konuyu hep ama çok zoruma gitti.

Sonra o renkten kurtulmak için tekrar boyadım.daha önce boyatmamı istediği bir renk vardı. Boyatsan efsane olur deyip durduğu. boyattım ... telefondan fotoğrafını çekip attım saçımın. yazlıkta şuan. okudu ama bayağa uzun süre yazmadı

dedi.

o an kızdığımı belli ettim ama önceki olaydan sonra daha dikkatliydi diye uzatmadım. ertesi gün oldu sürekli çingene dediğini yüzüne vurdum. bu seferde hep olay çıkaran ben oldum.

ben doğruyu söylüyorum çingene demek hakaret değil kötü anlamda demedim dedi. iyi anlamdada demedim dedim yanıt veremedi. Fotoğrafı yolladığında burdaki kız arkadaşlarımada gösterdim ilk onlar dedi çingene gibi olmuş hatta de bilsin dediler onay verdim bende. tek öyle düşünen ben değilim neden abartıyosun.doğruları duyunca hep neden sorun çıkarıyosun dedi. tabi delirdim. sen ne biçim adamsın sevgiline laf söyletiyosun, yazıklar olsun tükiriyim senin adamlığına defol git dedim. illkez bu kadar ağır konuştum.

Bir sorunumuz olduğunda hep saçma sapan kişilerden kendine aklı olmayanlardan fikir alıp bak o da diyor sen haksızmışsın diyen biri. bütün yaptığı hareketler birikti delirdim. hadi sen çingene dedin anladık başkalarına neden derditiyosun be adam.:KK67: ben hep aileme bile kötü söz söyletmezdim hakkında.

onlar kötü şekilde demedi, niyetleri kötü değil diye savunmaya başladı kendini. laflarına dikkat et dedi. bayağa bir tartıştık . ben o lafından sonra seninle bi daha asla olmam dedi, bende olmam falan dedim. bıktım artık huysuzluklarından beni kötü anlamandan, hep açık sözlüğüğümden iyi niyetimden kaybediyorum defol git bende istemiyorum dedi engelledi:KK61:

Tatile gittiğinden beri beni boşladı bütün sosyal Profil fotoğrafında hep bizim fotoğraflarımız olurdu şimdi sürekli bikinili kızlarda dahil arkadaşlarıyla fotoğrafları var. İnsan bi özler yok.
geçen yazda gitti sürekli konuşurduk hiç kızlarla fotoğraflarını koymazdı.bu yıl hep bir bahanesi var. Çok üstüme geliyosun tatilimi yapamıyorum dedi . Yazın ayrılalım sezonluk manita yap kendine dedim:KK12:. üstüne geldiğimde yok sabah günaydın akşam iyi geceler bu olay. özür diledi hep yazmaya başladı o kavgamızda öyle bitti.

Çok seviyoduk birbirimizi . hiç bana artık beni istemediğini söylememişti.çok ağır geldi. şimdi o tatilde beni takmaz. ama ben napıcam. 1 ay sonra dönücek. aynı okuldayız. yanıma gelir mi? yada diğer kavgalarımızdaki gibi çiçekle evimin kapısına dayanır mı hiç emin değilim.hiç beni istemediğini söylememişti:KK61:

Çingeneye benzemişsin beğenmedim den sonrasını okumadım. Kusura bakmasında biraz ukalaymış erkek akradaşınız. Daha eşiniz değil birşey değil, öyle yapma böyle yap, beğenmedim diyip istediği renge boyatınca da yandın artık sana yakışmaz çingeneye benzemişsin vs... Çok kırıcı. Ama üzülmeyin de hata sizde. Daha ilk boyatmanızda kırıcılıklar başlamış. İzin vermemeliydiniz. Ve dahada acısı, böyle birisinin hala yanınıza gelip gelemeyeceğini sorguluyorsunuz. kendinize biraz saygınız olsun lütfen.

Bence

dedi.

Bence otur okulunu oku kuzum ne ugrasiyorsun ki bu adamla

Back
X