Çıngıraklı Gelin

Cimcime80 naif bir kızdır :) tarafsız bir şekilde olaylara bakacağını az çok biliyorum.

Gelin sanırım biraz dengesiz, kardeşte sevmiş birkere gözü ablayı da görmez anayı da, eşim de eşim der kuzum.
Sana ait bir malı satmaya kalkması illaki hoş değil bunu senin üzerinden yürütmesi apayrı bir bomba.
kardeşinle konuşmak orta yolu bulmak da biraz zor anladığım kadarıyla.

Ah ne demeli bilemedim cimcimem, kardeşin ılımlı olsaydı evet uyarmanda sakınca yoktu ama eşinin tarafında, olayları görmüyor, gelin belki çarpıtıyor bile olabilir içlerinde değilsin bilemezsin.
Daha fazla üsteleme kardeşinden olursun,
 
Canim haklı olabilirsin ama bence yinede uzak dur. Kendi sinirini harap etme. Kardeşin öyle mutluysa bırak naparsa yapsın. Borcu olan kardes kendi halletsin sorununu. Ama sana inaniyorum ben böyle gelinler yok değil ne beterler terbiyesizler var. Aileden ahlak almadan gelen çok. Malesef.
 
 
bu kadar karışmayın sizde
 
Canım benim çok teşekkür ediyorum. An itibariyle gerçekten muhattap olmama kararı aldım. Sık sık bizim evdeler o süre zarfında ya odamdan çıkmam yada ben dışarı çıkmaya çalışırım. Bir sürede böyle idare etmeye çalışayım bakalım.
Sanırım arada kalmamak adına öyle yapmak.
 
Benim de bekar erkek kardeşim var ve onu cok seviyorum kendimi sizin yerinize koydum üzüldüm gercekten..bunlar benim basima gelse napardim bilmiyorum..

Konu sahibesine yuklenen cok olmus ama napsin kiz. Iyi yapmışsın yenge, kardesler arasina gir yenge, kardesimi fisfisle yenge mi deseymis. Gelini hic hakli bulmadim ama basliginiz gercekten itici biraz..

Gelinle muhattap olmayin derim. Yoksa her olay sizin basiniza patlayacak. Bosverin onun bulundugu ortamlara, konulara girmeyin bile
 
Yine gelinler toplanmış konu sahibini görümcelikle suçluyor.
Aslında burdaki bütün kayınvalide görümceli konuları birde onların ağzından dinlemek lazım zira böyle bir konuya hak veren şapşik gelinler pekte ak kaşık olamaz.
Konu sahibi sizin için üzüldüm,kardeşiniz karısının ağzının içine bakıyor ve diğer kardeşlerle arası bozuluyor diye üzülüyorsunuz bir abla olarak haklısınız.
Ses kaydı falan alın gelinle konuşurken bana kalırsa,birde kardeşinizi köşeye çekip kulağını iyice bükün.
 
konsolunuzu geri alın,başka da işlerine karışmayın.iyiliklerini bile isteseniz,siz kötü olursunuz.türkiye 'de ön yargıdır bu,kayınvalideysen ve görümceysen ,kötüsün.
+1 çok iyiniyetli kayinvalideleri ve görümceleri çileden çıkaran ortalığı karistiran gelinler var
Ben şunu bile gördüm dünya kadar iyilik yapıldığı halde kocasını kız kardeşine karşı dolduran bir gelin vardı bir kavga oldu iki kavga oldu üçüncüsün de madem hep ben kotuyum gerçekten kötü olayım o zaman dedi şimdi gelinleri kuzu gibi
 
Haklı olabilirsiniz normalde üslubum değildir ama çok kızgın olduğumdan yazdım. Teşekkür ederim

Çok teşekkür ederim beni anlamanız gerçekten mutlu etti. Ben bir süre ikisiylede bir süre konuşmama taraftarıyım. Belki daha sonra kardeşime kırgınlıklarımı dile getiririm
konsolunuzu geri alın,başka da işlerine karışmayın.iyiliklerini bile isteseniz,siz kötü olursunuz.türkiye 'de ön yargıdır bu,kayınvalideysen ve görümceysen ,kötüsün.
Malesef ki öyle.
 
Deli deliyi görünce gerçekten çomağını saklıyor. Ben muhattap olmadığım zaman diliminde de ablan beni istemiyor konuşmuyor demişti. Yine aynı şeye maruz kalırsam mesafe koydum diye bu sefer çomağımı gösteririm
 
Bir yorumda "keşke tarafsız okuyabilseydiniz" demişsin ama yazdıkların tarafsız bile değil
Anlattıklarınıza göre hiçbir yanlışınız yok ama şu başlık bile çok şey anlatıyor bence
Gelin kötü niyetli olabilir bilemem ama bu yazdıklarınızla bence bir şey anlayamayız. Çünkü sadece kendi bakış açınız var
 
Oyun konsolu sizinse eğer satmalari tabi ki de saçmalik. Sizin olan birseyi nasil satabilirler.
Sadece gelin degil ki kardesin de daha cok hata var.
 
Herşeye karışma diyen de olmuş müdahil olduğumu düşünende. Eşya ve altın alırken sırf karışıyor olmayayım diye kenarda durduğum zaman ( ki keyfi gitmedim evin finansından sorumlu olduğum için gitmiştim) ablan niye kenarda duruyor beni istemiyor mu niye yorum yapmıyor diye de sorgulandım ben.
Ayrıca sıkıntımı anlatmak ve ne yapabileceğimi sizlerden duymak istediğim için yazdım kimsede daha okuduğunu anlamadan bana kötü görümce iması yapmasın lütfen.
 
Kaç yaşında ki bu gelin ? Yaşı küçük ve evinden yeni kaçmış gelinden nasıl bir olgunluk bekliyorsunuz ?
Ben şu an onun normal bir psikolojide olduğunu düşünmüyorum. Biraz zaman verin, çok üzerine gitmeyin.
Kendi ailesiyle sorunları olmasa evden kaçmazdı. Üzerine bir de yeni bir aileye uyum sağlamak, kendini kabul ettirmek... Belki ezilmemek için baştan diş göstereyim diye düşünüyordur. Kendini güvende hissedince normale döner.
Normali buysa kötü tabii ama ben zamanla törpüleneceğini düşünüyorum.
 
Kötü kv kötü gelin kötü görümcek yoktur kötü koca vardır.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…