• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çıngıraklı Gelin

Konu sahibi olduğum için tartışmayacağım. Ama aynı metinde incitmek istemeyişimizden falan bahsettim sanırım görmek istemediniz. Görümcenizin iyiliği sizinlede alakalı demek ki iyi bir gelinsiniz. Neyse teşekkür ederim iyi günler

Görümcem ne sorun yaşasakta arkamdan "çıngıraklı" diye konuşacak karakterde bi insan degildir. Bunu bana hissettirdigi icin iyiyimdir ona karsi belki de...

Cingirakli gelin!
Ve aile içi bir kelime daha katılır aramıza :)

Başlıktan anladiginiz üzre ne fitne në fesat bir şey bu. Oyun konsolunu 2. El dükkana sattiracak.. Vay ne melun gelin puuu :) Bi de 3 aylık daha kaçarak evlenmis. Yani biz istemedik bu kaka gelin kendi geldi bize :)

Baştan aşağı sevmediğin belli bu kızı. .
Sevmek zorunda da değilsin...

Ama görümce olmak da zordur.
Yan etkileri olur. Karın ağrısı ishal gibi...
Hastaneden hastaneye gidersin...

Tek care sağlığın için uzak durmaktir. Sürekli recorder düğmesi açık bir elektronik aletin yoksa daha çok "hastane önü incir ağacı " türküsü dinleriz senden...
Yoksa geçmiş olsun bacım...

Taraflı okuyup yorum yapan arkadaşlar için yazıyorum. Kardeşim eşiyle kötü olduğu zaman yapma yazık, kız senin için ailesini karşısına aldı diyede müdahale ettim. O zaman da sizce dış kapının mandalı diye mi baktım ki? Sadece dünki olaylar için gerçekten çook kızgınım çünkü ilk defa ortalık karıştırıp inkar etmiyor. Ve ben kimseden tarafım olmasını beklemiyorum. Sadece bu olay içinde değil. Ne konuda olursa olsun şahıslar adaletli dinleyip ona göre karar versinler yeterli benim için.

Ablamda kaynanası ve görümceleri yüzünden bir bebeğini kaybetmişti. O acımızı hatırladım şimdi. Uzunca bir süreden sonra eniştemde doğruyu görmüştü. Ve ben bunlara şahit olduğum için görümce olmamaya çalıştım.[/QUOTE en iyisi, vicdanınız rahat olur en azından bence, biraz mesafe koyun çok görüşmeye gerek yok böylece çok sorunda olmaz stresle sağlığınız bozulur sizinse onlarında

Kardeşinizin evliliğine bu kadar müdahil olmayın.
Borç konusuda sizi bağlayan bir durum değil.
Bırakın borçlu ve alacaklı kardeşleriniz kendi arasında halletsin.

Zamanında böyle durumlara benzer şeyler yaşadım o zaman küçüktüm sessiz kaldım şimdiki aklım olsaydı karşılığını verirdim hala içimdedir öfkesi.
Bazı insanlar kötü davranılmayı hakediyor. Kötüye iyilik yapınca madalya verilmiyor.
Çok küçükte değilim müdahale edemeyecek kadar ama sanırım kötülük olmasın diye susmakta saçmalık. Carlasam belki onlar huzursuzluk çıkmasın diye susardı

Kardeşinizin evliliğine bu kadar müdahil olmayın.
Borç konusuda sizi bağlayan bir durum değil.
Bırakın borçlu ve alacaklı kardeşleriniz kendi arasında halletsin.
Kardeşlerim aklı başında çözebilseler zaten müdahil olmazdım. İkizler ve böyle bir konu yüzünden ilk defa araları tatsız. Ben daha fazla uzamaması için birisine sus para için kötü olma derken diğerinde önce eşinin vermeyeceğiz demesi tansiyonu yükseltiyor. Ve bütün bunlar evimizde yaşanırken kapımı örtemiyoru

Bana sıkıntılı taraf siz gibi geldiniz..
Siz her şeye karışıyorsunuz ama eşi olarak karışmayacak e mi? Öyle bir dünya yok ki. :)
En yapabileceğiniz şey, hop o konsolu ben verdim deyip geri almak. Başka da sizi ilgilendiren bir durum yok..

Kardeşlerim aklı başında çözebilseler zaten müdahil olmazdım. İkizler ve böyle bir konu yüzünden ilk defa araları tatsız. Ben daha fazla uzamaması için birisine sus para için kötü olma derken diğerinde önce eşinin vermeyeceğiz demesi tansiyonu yükseltiyor. Ve bütün bunlar evimizde yaşanırken kapımı örtemiyoru
Anlıyorum sizide bu durumda siz kötü olursunuz.
Kimse bu bizim iyiliğimizi istiyor diye düşünmez.

Bana sıkıntılı taraf siz gibi geldiniz..
Siz her şeye karışıyorsunuz ama eşi olarak karışmayacak e mi? Öyle bir dünya yok ki. :)
En yapabileceğiniz şey, hop o konsolu ben verdim deyip geri almak. Başka da sizi ilgilendiren bir durum yok..
Satacağız deyip ben öyle söylemedim diyen gelin normal ama demi?

Kızlar merhaba. Bayadır müptela bir şekilde BDV'deydim. Dün gece hastanede soluk almama neden olan bir olay oldu bende size sormak istedim.

Sorun 3 aylık gelinimiz. Kardeşimle öyle uzun uzadıya tutkulu bir aşkları olmadı. Bir dargın bir barışık 1 yıllık ilişkinin ardından kaçarak evlendiler. Herşey o kızın kaçmasıyla başladı zaten. İlk günden beri sanki ben kendisine yengeyim gibi davranıyor ben uzak durmaya çalışsamda. Kardeşimle aramı fena halde açtı.

Dünki olaya gelirsek: kendisi biraz düşüncesiz, patavatsız biraz da hadsizdir. Erkek karseşlerim arasındaki iyi kötü tartışmalara dahil olarak sorunun daha çok büyümesine neden oluyor kendisi. Bu yüzden kardeşim yokken konuşmayı denedim. X bak kardeşler arasındaki tartışmaya dahil olman olayı büyütüyor onlar kardeşler olarak çözsünler sen karışma diye. Ben karışmıyorum diye inkar yoluna gitti hemen. Oysaki olaylar gözümün önünde yaşanıyor şahitim. Neyse bu sorunu aştık. Verdiğim bir oyun konsolu var evdeki kardeşim oynamak için istemiş vermemişler. Bende verseniz de 2 gün takılsa dedim birine satmayı planlıyorlarmış ağzından kaçırdı. Sonra kıvırmaya çalıştı. Ben dışarıya çıktım 5 dakikalığına o sırada kardeşimi çekmiş odaya ablan beni sıkıştırıyo sattınız mı diye demiş. Mutlaka başka şeylerde olmuştur çünkü kardeşim barut gibiydi. Sonrası kardeşimle kavga kıyamet.

Kızdığım şeyse satma muhabbetini kendi açıp bana fatura etmesi. İkincisi ise teyzeme misafir olduğumuz bir ortamda böyle gereksiz birşeyi hemen kardeşime duyurması. Nasıl baş edeceğim ben bu kızla. Artık oturup babamla konuşmayı düşünüyorum keza kardeşim beni anlayamayacak kadar hanımköylü, gelin ise arsız.
(Biraz uzun oldu kusura bakmayın lütfen)
iyide o kızın oyun konsolu sana mı düstü kızı kenara kelip verin demek vermez vermez yani sanane az bile yapmıs snaa

Kadina sorsak oda senden dert yanabilir. Görümcem her şeye karışıyor diye.
Ben olsam ki benim de erkek kardeşim var bırakırım. O cagirmadikca gitmem evine. Yani kisaca rahat bırakırım. Ama yinede aramdaki samimiyeti korumaya çalışırım. Amma müdahale etmeden. Eger kardeşim mutluysa gerisi önemli değil. Karısınin başımızin üstüne yeri vardır. Eğer ki kardesim gelip bana abla boyle boyle derdim var derse o zaman tarafsiz bir fikir veririm gerisine karışmam.

iyide o kızın oyun konsolu sana mı düstü kızı kenara kelip verin demek vermez vermez yani sanane az bile yapmıs snaa
Ah keşke doğru okusaydınız o konsolu bir süre onlara benim verdiğimi anlardınız. O zaman şimdi ben mi az yaptım iyi mi olmuş :)
Kadina sorsak oda senden dert yanabilir. Görümcem her şeye karışıyor diye.
Ben olsam ki benim de erkek kardeşim var bırakırım. O cagirmadikca gitmem evine. Yani kisaca rahat bırakırım. Ama yinede aramdaki samimiyeti korumaya çalışırım. Amma müdahale etmeden. Eger kardeşim mutluysa gerisi önemli değil. Karısınin başımızin üstüne yeri vardır. Eğer ki kardesim gelip bana abla boyle boyle derdim var derse o zaman tarafsiz bir fikir veririm gerisine karışmam.
Ben zaten evlerine gitmiyorum müdahalede etmiyorum. Ama kendileri gelince olay da bizim evde yaşanınca. Evdeki kardeşimide birinin dizginlemesi gerekince karışmamazlık yapamıyorum. Ki zaten olay evlilikleriyle alakalı değil. Evlilik süresince ödemelerini ben yaptığım halde onlar aldılar ben fikir bile beyan etmeden ödeme yaptım siz bilirsiniz diyerek.

Olayları pek anlatmadığını için ne sorununuz var anlayamadım ve kim haklı bilemedim ben.siz baya kizginsiniz ama belli.aslinda benim de kardeşimin eşiyle ilgili sıkıntılar var ama hiç çıngıraklı gelin falan demek aklıma gelmez.t abi durumları tam bilmediğimden sizi de suclayamam.ama sadece oyun konsolu olayı var ,sizin konsolunuzu satmaları çok yanlış ama burda gelin kadar kardeşin de suclu

Vallahi fena gelinmiş önce kendi gorumcesinin malini satmaya kalk sonra seninle konuşunca kardeşin parasini istiyor sıkıştırıyor diye yalan at

Ama siz de gelini sevmiyorsunuz belli en iyisi cok az görüşmeniz
Ben sizin yerinde olsaydim direkt kardesimle konuşurdum hemen yarın getiriyorsun konsolumu diye

Olayları pek anlatmadığını için ne sorununuz var anlayamadım ve kim haklı bilemedim ben.siz baya kizginsiniz ama belli.aslinda benim de kardeşimin eşiyle ilgili sıkıntılar var ama hiç çıngıraklı gelin falan demek aklıma gelmez.t abi durumları tam bilmediğimden sizi de suclayamam.ama sadece oyun konsolu olayı var ,sizin konsolunuzu satmaları çok yanlış ama burda gelin kadar kardeşin de suclu
+1 benim eşim kardeşimin oyun konsolunu satmak isteyecek ben de hemen evet diyip satmaya kalkacam
Ne alaka olur mu öyle şey der insan ama bunu kardeş demiyorsa ondan vardir asıl sorun

Ben borç vs kısmında değilim keza kardeşim daha önce aldığı borçları ödüyordu. Eşi kardeşin o idare etsin ödemeyelim diyene kadar. Benim canımı sıkan nokta herşeyi kardeşime yalan yanlış lanse etmesi

Keşke tarafsız okuyabilseydiniz. Ama teşekkür ederim
Gelinin ödeme idare etsinler lafına hemen uyup odemeyi aksatmak kardeşinin elinde olan bişey ama. Belkide kardeşin onun üzerine atıyodur. Odememek işine geliyor ama esinin üzerine atılmış gibi.
Belli sizin gelinde de var bişeyler ama kacmasiyla başladı olay falan demişsiniz. Her kaçan kız gittiği evde yer buluyor mu?Hayır. Demekki kardesinde halinden memnun olmuş. O geldiyse yine kardeşinin elindeydi Hayır evine dön demek. Bide başlık cıngıraklı gelin falan yılan demiş gibi olmus hoş olmamış. Yani belli gelininiz çok huylu değil ama kardesinizinde çok farklı olmadığı izlenimini aldım.
Gelin size ayrı eşine ayrı konuşuyorsa onu da ancak sürekli yanınızda başka birini bulundurarak çözebilirsiniz.

suç abinde. o kadar hanımköylü olmasın.

Back
X