- 23 Eylül 2016
- 8.287
- 25.071
- 498
- Konu Sahibi Turuncumsu
Kactiginiza gore hatanizin farkindasiniz. Her sey o kizin kacmasiyla basladi demissiniz birde konida. Kiz kacmadi efendim orda durun kardesiniz kizo kacirdi. Cok ayipladim. Heleki baslik rezalet sizin adiniza ben utandim yazik gerçekten. Ayrica onlar kari koca artik bi aradan cekilin. Onkar artik aile AİLE. Siz o aikeden değilsiniz. İnsanlarin rahat birakin. Oyun konsolunuzu da vermeyin o zaman. Esi olarak her konuya karisabilir kocasi soz konusu sonucta. Siz benim gorumcem olacaktiniz ki aah ah yine zavalli kiz oturup sizinle konusuyor. Ben tenezzuk etmezdim. Anladigim kadariyla evli degilsiniz. Bence evlenince anlarsiniz aile es ne demek ve o zaman yaptiklarinizdan utanirsiniz. Ha eger evkiyseniz de evli bir kadin bunlari nasil yapar sizin gorumceniz bu kadar ailenize girmeye calissa me yapardiniz? Birde babama sikayet edicem diyorsunuz pes yani. Zavalli kiza gercekten acidim. Bugunde baskalari adina utandim.Teşekkür ederim. Sırf bu yüzden ortalık durulsun diye şehir dışına ablama kaçtım
Not; gorumceyim.
Son düzenleme: