- 20 Mart 2008
- 141.908
- 213.807
- 1.423
- 60
Hatirliyorum o konuyu. Hep beraber ayni evde yaşiyorlardi, kiz cok pismandi
koreliler terlik veriyo biliyodum, cinliler de mi terlik veriyo misafire ? )))
Ayy çok şeker
Bide onlar şöyle selam veriyor
Eki Görüntüle 2124113
Ya yeni zelandalı olsaydı
Onlar burunları tokuşturuyorlarmış
Eki Görüntüle 2124114
Bizim millet kaldıramazdı bunu
Kultur farki olacak, yetistirilme farki, aile tarzi, yemek farki fark da fark. Ona normal gelen sana absurt sana normal gelen ona absurt gelecek. Butun bunlar ask varsa goze alinir yoksa niye bile bile lades diyesin ki?Neden? 4 dil bilmesi beni sevindirdi.Kendini yetiştirmiş bir adam.Ama yinede Allahualem
Tesekkurler :)Off ne güzel kilo vermişsiniz... Konuyu sabote ettim ama öyle yani...
Neden? 4 dil bilmesi beni sevindirdi.Kendini yetiştirmiş bir adam.Ama yinede Allahualem
Tabiikiiii mümük kardeşliği oluyorBunlar nezle oluncada burun tokuşturuyormu
Tabiikiiii mümük kardeşliği oluyor
Kan kardeş değil de diğer türlüsü bu
Gribim tokalaşmayalım diyorlardır heralde ya:)Iyyyyyyy fena bu yaaaa sümük kardeşliği filan
Ablacım müslümanlar eee tabi gelenek kültür farklıdır.Ama kurban eti felan yiyorlar diye biliyorum.Birde ben bu bize vesile olan arkadaşın instagramından baktım.Kahvaltı etmeye gitmişler.onun önünde pastırmalı yumurta vardı gerisini sen düşünEvladım çocuğum 4 dil bilmesi güzelde,kültürler farklı yemek olauyı ble farklı bunlarda.
Şimdi bunun anası farzet sen nişanlandın,sana boğca yapıp getircekmi mesela..
Bunlar bide böcek filan yiyorlarmı yemek olarak..
Gribim tokalaşmayalım diyorlardır heralde ya:)
Yeni zelandanın derdi bizi gerdi amaan
Oo eğüşte pastırmalı yımırta yiyorsa olmuştur oAblacım müslümanlar eee tabi gelenek kültür farklıdır.Ama kurban eti felan yiyorlar diye biliyorum.Birde ben bu bize vesile olan arkadaşın instagramından baktım.Kahvaltı etmeye gitmişler.onun önünde pastırmalı yumurta vardı gerisini sen düşün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?