Çinli Biri ile Evlenmek

Ailelerden once bence siz gorusmelisiniz ve acele etmeyin evlilik bu..
Eger sever anlasirsaniz neden olmasjn :)))
cekik gozlu bebislerjniz olur

isimlerini dusunemedim simdi...

insallah catal kasik kullanirsiniz

Son olarak böcük yemiyodur umarim :)

once bı konussanız bulussanız tanısanız bırbırınızı
evlenmek kolay en basıtı
onemlı olan onu surdurebılecek bırı olması

Degisik bir algi var Turkiye'de uygursa kesin anlasirsiniz diye. Kulturu oratay cikaran seylerin en buyugu Cografyadir. Size en cok benzeyen halklar Uygurlar degil, birlikte yasadigimiz halkalar ve komsu ulkelerimizdir. O yuzden o da musluman ben de, ya da o da turkik ben de diyerek on kabul le iliskiye baslamayin.Uygurlari da biliyorum, hic de bize benzemiyorlar. Bir Cinli ile Uygurun arasindaki benzerlik, bizim ve uygur'larin arasindaki benzerlikten daha cok.
Size tavsiyem tanismak isterseniz tanisin belki seversiniz kimbilir.

Bütün sayfaları okuyamadım ama sen baya baya aklına yatırmıssın bu işi adam da müslümanmıs dil de biliyormus türkiyeden hiç gitmeyecekse sana ve ailene yasam tarzına bir sey demeyecek bir karakterdeyse tabi buda tanıyarak anlasılır :) hemen evlenmeyeceksiniz sonucta bir konusulur tanısılır bence

Aynen tanışma yoluna gireceğim.Hayırlısı inşAllah.Bakalım.Bu hafta buluşacağım büyük ihtimalle.Çoğu hanımlar bizi bilgilendir dedi.İnşAllah buluşunca bilgilendireceğim.

Aynen tanışma yoluna gireceğim.Hayırlısı inşAllah.Bakalım.Bu hafta buluşacağım büyük ihtimalle.Çoğu hanımlar bizi bilgilendir dedi.İnşAllah buluşunca bilgilendireceğim.
Resmini gormek isterdim. Merak ettim

Benimde eşim Türk değil
Gayet iyi anlaşıyoruz
Elbette farklarımız var her ikinizde birbirinizin kültürüne inanışına değerine saygılı olursanız hiç bir sorun çıkmaz
En önemlisi insanlığına bakın nereliymiş ırkı neymiş farketmez

Ben ad olarak çang çung çen öneriyorum

Kültürden ziyade tanımaya çalışsan daha iyi olur.
İnsan olsun yeter kültür farkı Türk ile Türk evlendiği zaman bile olabiliyor.

Adamın karakteri, hangi milletten olduğundan daha önemli bence. 1 2 defa görmeyle sakın evlenme planı yapmayın. En az 6 7 ay görüşün (hatta bence 1 sene) daha sonra aklınıza ve kalbinize uyarsa evlenin tabi.
Çekik gözlü bebekleriniz olur çok güzel :)

Bence anlaştıktan Sora herşey hallolur denemelisin mutlu olabilirsin benim esimde Arap mesela inan hiç sorun olmuyor

Ayrım yapmak gibi algılanmasın ama ben Çinlileri farklı alışkanlıklarından dolayı pek sevmiyorum cinsellik çok ön planda onlar için ve birden çok kadınla ilişkileri olabiliyor galiba ve yedikleri yemekleri nasıl yiyeceksin orasını hiç sorma çünkü böcek falanda yiyorlar

Benim esim yabanci, kultur dil hersey cok farkli.
8 yillik evliyim.
Kolay diyen yalan soyler, illa ki cok farkliliklar cikiyor.. Baslarda kulturel zenginlik dedigin seyler bazen batar oluyor.
Kaldi ki esim has Turk erkegi olsa bu kadar maco olurdu sanirim.
Avrupa'li bi toprak agasi bulmusum haberim yok
Dini boyutu ise , esimde Allah ahiret inanci var fakat kendine ne hristiyan der ne musluman.
Bu durum aramizda cok buyuk sorun olusturmadi, ibadetime vs karismaz, Turkiyede oldugumuzda babamla cumaya gider vs.
Evlenince Turkiyede yasayacaksaniz cok korkmayin, zor olan evlenip erkegin memleketinde yasamak.
Adam hanim koylu olursa daha kolay.
Ben esimin memleketine tasindim mecburen.
Kolay degil.
Vatandaslik almama ragmen baya bi adapte olmama ragmen Turkiyede hayatim daha kolay olabilirdi.

Kultur farki hic kucumsenecek birsey degil.. karsidaki melek olsun isterse.. la ayni ulkeden herifler burnumuzdan getiriyo elin cinlisi.. bocegi faresi canli ahtapotu.. onla mi ugrascan? Cocuk olsa ayri dert..ben olsam girmezdim hic bu islere

valla insanlık önemli öncelikle nerde yaşayacaksın o önemli millet türkle anlaşamıyor kaldı ki bu adam eninde sonunda kendine yurduna dönmek isteyecek birde işin iki kişilik kısmı var evlendikten sonra ten uyumu önemli yoksa insan sinirli agresif olabiliyor bütün bunları gözönüne al tanış konuş bişey olmaz nasip işleri bunlar

Kültür farkı bazen güzel ama bazen çok zor. Ben de yabancıyla evliyim ve şimdilik eşimin ülkesindeyim, böylesi çok daha zor.

Kesin tavsiyem; asla Çin'de yaşamayın. Türkiye'de kalın.

Müslümansa böcek filan yemiyordur zaten. Herkes yemeğe takılmış ama tek sorun yemek olsa keşke. Yemek her türlü halledilir. Bence ailesine düşkün mü, nasıl adetleri vardır, cömert midir, dürüst müdür, iyi aile babası olur mu, Allah korusun size bir şey olsa evlatlarınıza bakabilir mi gibi konular çok önemli.

Ve mümkünse birkaç sene tanıyın. Ben eşimle evlenmeden önce 3 sene tanıdım, evlenince yine yeni şeyler keşfettim, ki hala keşfediyorum. O süre zarfı önemli, hakkınızda hayırlısı olsun.

Bu arada ben mutluyum ama tabi arada kültür anlaşmazlıkları olabiliyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…