Cinnet geçirip kocamı öldürmesem iyidir

evet haklısın galiba en güzeli kimseyi umursamadan kendim olmak kendimi umursamalıyım o zaman herşey değişir sanırım ve karşıdakine kendini anlatmanın en doğru yolu kavga etmek bağırmak çağırmak değil en doğrusu susmak galiba nasılsa gün gelir devran döner eğer özgüvenim olursa güç benim elime geçer o zaman yaşadığım hiç birşeyi unutmayan ben bu yaşadıklarımın hesabını da soğuk bir yemekden tad alır gibi çıkarabilirim ondan evet hiç bir şey olmamış gibi davranıcam...

ayy süpersin valla :))) hiç aklıma gelmemişti :))

canımm ben öyle davranamıyorum işte ilgi çekmeye çalışan küçük kızlar gibi görülürüm dışardan diye korkuyorum içime atıp içimde fırtınalar koparken dışarıya gülümseyerek bakıyorum

canım araya mesafe koyabilmek zor biraz çünkü daha yakın tanıdığımız kimse yok görüşme sıklığımız da hafta da iki kere falan, kadın bana da bakarak anlatıyor konuları benim le de tartışıyor ya da ilk konuyu yönelttiği kişi ben oluyorum ya da ortamdaki başka biri oluyor ama benim eşim daha çok o bayanın yüzüne bakarak konuşmayı ona anlatmayı tercih ediyor tabi arada bana da ya da başkasına baktığı da oluyorda diyelim ki işte iki dk ona bakarak konuştuysa son sanyelerinde şöyle göz temasını başkalarıyla da kuruyor ama ben hiç düşüncemi ortaya atmasam konuya girmesem belki de hiç o göz temasını benimle kurmaz bilmiyorum ama ben de hepten sessizleşip bir sorun varmış gibi davranmaktan kaçıyorum o yüzden kimsenin yanında tavrımı belli etmem

Ya ne alaka kocan o senin başkasının kocası değil senin kocan senin ona sokulmandan elini tutup kulağına bişeyler fısıldamandan daha doğal ne var kim ne bilicekki ilgi çekmeye çalıştığını ayrıca bu ilgi çekmekte değil adı üstünde o senin kocan orda söylemek istediğin şey o zaten o benim kocam sen benimsin benim yakınlarımda iyisin açılayım deme mazaallah boğulursun dikkat et demek! herkeste şöyle bi destur der işte

tamam ama bu kıskançlığımın sebebi karşıdaki kadının davranışları değil ki kocamın davranışları eğer bu davranış kocana yeter diyosan mutlaka denerim böyle bir durumda yeterli ve işe yarayan bir davranış mı olur yoksa yaptığı yalnışın hepten farkına varmaz da demek ki doğru yoldayım ki bu kadın bi de beni üstüne seviyor diye düşünmez diyosan yani denemeye değer kulağına ben de burdayım demekk benim için çok zor korkuyorum böyle bir şey söylemekten ya da davrnmaktan ters teper sinirlenir kıskanç paranoyak kadın şeklinde küçümser mi ki diye dediğim kocam pek anlayışlı değildir kıskançlık hareketlerine karşı çünkü annesinden ve ablasından kendine güvenen kadın kıskanmaz gibi bir kodlamayla büyümüş

bu kadar taktige ne gerwk var onu anlamadim 10 aydir evlisiniz daha cicim aylari yani.. kocanizda arkadas gurubunuzdan birinin karisina ozel ilgi gosteriyor ve bu 10 aydirda suruyor sizde kiskanc kadin konumuna dusmemek icin kocanizla bu anormal durumu konusmuyorsunuz bu kiskanclik degil normal olmayan bir konuyu konusmaniz gerekliligidir ki karsidaki ciftte rahatsiz oluyor olabilir sizi rahatsiz ettigine gore rahatsizlik verecek bir durum demekki
ben burada hicte birbirine ask oyunu yapan sevimli cift modeli gormedim dogrusu..

Ben zaten karşıdaki kadına değil eşine bunu yapmanı söylüyorum bunu zaten öyle sert bir şekilde değil tam tersi gülümseyerek beni unutuyorsun arada gibi söylemeni tavsiye ettim zaten anlar o senin ne demek istediğini surat asınca hiç mi kızmayacak yani bu şekilde bişeyi kulağına çalman daha iyi bence yani ben olsam öyle yaparım susmadığımı görmediğimi düşünmesin sen bilirsin tabi şekerim ama arkadaş haklı erkekler senin üstte yazdığın kadar ince düşünmüyorlar onları dürtüklemek gerekiyor tabi bence

ortada aşk oyunu falan yok zaten ki benim sinir oluşlarımın arkasında acaba benim paranoyaklığım mı yoksa kocama ait kim olsa rahatsız olurdu davranışı mı var sorusunun cevabını merak ediyorum ben, aslında dediğiniz gibi özel bir ilgi diyebilecek boyutta bir hata değil bu yani kocama desem ki o kadına özel bir ilgi gösteriyor o zaman haksızlık etmiş olurum bu kesin, ya nasıl birşey biliyo musunuz ortamda iki büyük insan bir de küçükler olur da hani büyükler daha çok birbiriyle konuşur ya işte buna benzer bir durum var bu da evet beni çok rahatsız ediyor, biz hiç cicim ayı yaşamadık bu arada aksine ilk aylarda daha uzaktık birbirimize zamanla ısınan bir çiftiz neden bu böyle onu da bilmiyorum. muammalar içerisindeyim...

evet senin demek istediğini daha iyi anladım şu anda ve ben bunu kesinlikle deniycem daha sıcak daha yakın davranıcam yanındayken yapamaycağım bir şey değil bakalım en yakın görüşmemiz de bu taktiği bir uygalayalım hem de nedir ne değildir daha iyi anlamış olurum

Eşinin baktığı kadın ve ya o kadının kocası rahatsız olmuyor mu bu durumdan:26:

evet arkadaş haklı o bayanın eşinin bu duruma tepkisi nedir ?

evde size nasıl davranıyor

o arkadaş grubuyla görüşeceğiniz gün sen plan yap eşinle sinema piknik...vs bu tarz etkinlikleri planla ikiniz olun

o bayanda ilginç kadının yerinden kalkmmaması falan

ben olsam ben yerimden kalkar bi mutfak bi lavabo yapar gelirim o kadındada bi sıkıntı var

Hemen hemen benzeri benim başımdan da geçti, eşim komşumuzun karısı ile baya muhabbet haline girmeye başladı, özel ilgi gösteriyordu saf bende anlamadım. Sonra facebookuna bir baktım neredeyse iki hafta her gün onu araştırmış bakmış. Tabii büyük bir kavga çıktı, sonra her fırsatta selam bile vermeyeceksin, sakın görünce yüzünü dahi kaldırmayacaksın dedim, uydu. Temkinli davrandı, şimdi komşularımla görüşüyoruz ama onun farklı histe baktığını veya düşündüğünü hiç hissetmiyorum.

konuşursam kavga ederiz huyunu biliyorum herifin, kıskanç ve kocasını bazı şeyleri yapmaya iten bir kadın gözüyle görür beni öyle görmüş çünkü annesinden ablasından
O nedemek yahu?? sen bu adamla karı koca olmak için mi evlendin sadece??? Konuşacaksın sanane kim ne diyorsa. Gerekirse bağırsın ki benim sevgilimde sinirlidir ama bu tarz konularda ayakarıma kapanıp anlatır konuyu. Kadınına sahip çıkmasını bilsin erkek yanında kinin kıymetini bilmeyen adam karşısında kinin mi bilecek ?

Aç konuyu konuş!

Eşinin baktığı kadın ve ya o kadının kocası rahatsız olmuyor mu bu durumdan:26:

kızlar konuyu çözdüm ben aslında kocam çözdü konuşmayacaktım ama çokk ısrar etti bak böyle içine atma bişiler var sen de falan dedi söylersem kızarsın eleştirirsin falan dedim söz verdi kızmayacağına anlattım ben de. önce gayri ihtiyarı kızdı sen beni böyle mi tanıdın kardeşimin karısına asılacak birimiyim falan sonra söz verdiği sakinleşti bak o da benim arkadaşım bakıcam tabi konuşucam ama sen abartıyosun sana öyle geliyor ben farkında bile değilim dedi sonra eğer istemezsen görüşmeyi de keseriz çok önemli değil ki falan dedi sanırım ben çok kıskanç bir kadınım ya neyse öyle işte

sana çok değer veriyor, kıymetini bil. eğer istemezsen görüşmeyi de keseriz demesi yeterli bence! Bazen biz kadınlar çok abartıyoruz, kuruyorsuz olmayan şeyi oldu gibi bakıyoruz.

sana çok değer veriyor, kıymetini bil. eğer istemezsen görüşmeyi de keseriz demesi yeterli bence! Bazen biz kadınlar çok abartıyoruz, kuruyorsuz olmayan şeyi oldu gibi bakıyoruz.

evet galiba öyle ya ben abartıyorum sanırım belki de hep ben le ilgilensin sadece bana ilgi göstersin istiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…