Cinnet geçirip kocamı öldürmesem iyidir

nasıl bakıyo anlatırken ? arkadaş gibimi ilgili gibimi ?

O zaman o kişilerle ortama bir daha girme her zaman bir bahane uydur eminim anlayacak ve dikkat edecektir. Birde kıskanmak özgüven eksiliği değil bence valla ben gözünü oyarım bir daha bakabiliyormu.

O zaman o kişilerle ortama bir daha girme her zaman bir bahane uydur eminim anlayacak ve dikkat edecektir. Birde kıskanmak özgüven eksiliği değil bence valla ben gözünü oyarım bir daha bakabiliyormu.

:) gözünü oyarım o da iyiymiş. sanırım bahane uydurmama gerek kalmadı bana dediğine göre ben istemediğim sürece görüşmemize gerek yokmuş. görüşmeyi kesmicem çünkü bugün o yarın bu derken etrafımızda kimse kalmaz en iyisi ben bunu eşimle konuştuktan sonra bakalım eşim dikkat ediyor mu etmiyor mu onu takip edicem. tabi bunu eşime söylemedim görüşürz ya da görüşmeyiz diye bir cevap vermedim.

Biz eşimle kardeşler harici kimseye gidip gelmeyiz. Sabahlara kadar otururuzz okey oynarız ortamda kimimiz uzanır kimimiz askılıyla dolaşır, erkekler çok rahat konuşur ve hiç çekincemiz olmaz. başkalarıyla girdiğin ortamda göz teması bile rahatsız eder insanı. Bu halimizden oldukça memnunuz ve bize yetiyor. Şu ortamda kimse kusura bakmasında gerçek dostluklar ve güven malesef ki diplerde. İnsan aynı yastığa başkoyduğu adama bile güvenemezken nasıl olurda çevresinde ki başka bir aileye güvensin. Tabiki bu anlattıklarımdan asosyal bir kişi çıkmasın aksine çok sosyal insanlarız ama aile eşrafında ki yaşıtlarımızla veya tek başımıza gezerek. Evimizde net bile yok bol bol sohbet var ve sohbetin olduğu yerde iletişim vardır. Sizede tavsiyem bir ekmeği paylaşın arkadaşlarınızla ama aynı lokmayı dişlemeye kalkmayın...Mutlu ve huzurlu günler diliyorum. Göz oyma olayına gelirsek ciddiyim bu konuda baştan en sinirli hallerimi gördüğü için şaşırmayacaktır oda

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…