Cinnet geçirmek üzereyim...

• Konu Sahibi Konu Sahibi Nyks-
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
baska cocugu yokmu gnderın, kendı ayrı yasayamaz mı, oyle sey mı olur ya temızleyecegıne kırletıyor ben sızın konukarınızı hatrlıyorım sureklı byle knular actınız gecmıste de kadının saglıgu yerınde hatrladıgım kadarıyla ya bılerek yapıyr ya da kadın pıs ve bu yastan snra degısmez yanı

Ben de bir gün kuzene gittim, dayımlar çocuk bakmak için orada kalıyorlardı klozetin kapağını bi kaldırdım tövbe 3 gündür sifon çekilmemiş, bırakıp gitmişler, kuzen görüp sinirlenmesin diye çekip temizlemiştim. İnadınızla yapmıyordur sanmıyorum, temiz insan yapamaz öyle bir şey maalesef en basit kişisel temizliği bile bilmeyen o kadar çok insan var ki. Allah kolaylık versin bu saatten sonra öğrenebileceğini sanmıyorum. Keşke onun için evde ayrı bir wc olsaydı.

Of neden kendinize böyle hayatları reva görürsünüz bilmemki.

Eşine ver banyo temizliğini. Bu dünyaya kayınvalide pisliği temizlemeye mi geldin Allah aşkına? Kaç yaşına gelmiş kadına sen mı vereceksin tuvalet eğitimini?

3 yaşında falan tamamlaması gerekirdi bu eğitimi

inadına yapıyor sen sinirlen miden bulansın diye.lavaboyu klozeti temizledikten sonra alacaksın çamaşır suyunu kv nin üstüne dökmeye başlayacaksın tuvaleti böyle bırakanın her yeri pistir diye bak temizlik böyle olur diye bir cinnet yaşatacaksın ufak çaplı.

Kusucam simdi gece gece
Kac yasinda kadin ayol. Bu saatten sonra ogretemezsiniz bence. Uzuldum adiniza

Evet aklıma geldi. Üçümüzün olduğu bir ortamda eşime söylemeyi düşündüm. Ben artık baş edemiyorum. Yardımcı kadın alacağım diye. Belki oğlunun parasına kıyamaz da biraz düzelir
Hayır geri adım atmayın bu yüzden sürekli eziyet çeken siz oluyorsunuz. Ne olursa olsun alın yardımcı evinize.

Bizdede aynı durum... bizde hemde babaannem ve dedem ikisi birden...
Birsey söylememiz işe yaramıyor. Yaşlanin sizde falan... gibi seyler söylüyorlar, ama wc ye her girdigimde ilk isim klozeti temizlemek oluyor. Ve hatta wc ye gitmemek icin su bile icmiyorum artik sagliksiz bir hal aliyor...

Ya valla bıktım şu kv şımarıklığından. Ne türler var ya okudukça sinirlerim bozuluyor.
Bunu yaşayan kadın ne yapsın..
Canım bilerek yapıyor sana eziyet olsun diye yapıyor kocanla huzursuz ol diye yapıyor buna adın gibi emin ol.
Bizim de uzak akrabalardan bi kadın gelinine böyle çektirmişti biliyorum gıcıklığına
İşeye işeyemi sıça sıça mı gitmedi wc ye neler neler bu yine deliği tutturmuş..
Öldü dediler bnmle hiç alakası yok kadının iyi ki gebermiş dedim duyduklarmdan nefret ettim valla.
İnşallah senin kvde de tez elden toprak altını boylar...
Küserse küssün sürekli söylen anlat anlayana kadar anlat sen üzülüyorsan herkes üzülsün boşver.. o da dert sahibi olsun ozmaan o da taksn kafaya. Yaptığı yanına kar kalmasın ciddi diyorum.
O işi edepsizliğe vurmş belli.
O uyumuyor diye kocanla münasebtni de erteleme istediğn saatte seviş çık yıkan.
Orası sizin eviniz siz ona değil o size uyum sağlayacak.
Kocanla da tartışma. Annen temizlememiş sen temizleyiver de hatta kv nin yanında de.
Hakaret etmiyorsn yalan iftira söylemiyorsun. Bokunu temzlemeyi öğrensn bi zahmet.

Ayyy tam cinnet geçirmekil Allah sabır versin. Açık açık git tuvaleti temizle de eşine annesin yanında,kıyamayıp yapmaya başlar. Ben böyle tuvalete giremiyorum tiksiniyorum hiç mı arkanıza bakmıyorsunuz demelisin.

Gece gece kuscam.sen soyle yada ver eline bezi kendi yapsn.tuvalete girince ciglk at ne bilm hic cekilmez valla

Ben yerinizde olsam dişimi sıkar bir süre hiç temizlik yapmazdım kendi b*kunda en az bir ay süründürürdüm ikisinide eşime de ya yapılana Kıymet göstereceksiniz ya da temiz bırakmayı öğreneceksiniz kimse hizmetçiniz değil deyip resti çekerdim..

Aman Allahım ..!! Yerinde bende olsam cildirirdim canim alışmamış ya ondan olabilir...pis , dağınık bir insanla uğraşması çok zordur valla Allah sabırlar versin sana !!!

Kac yasinda? Benimde babam ayni surekli sumkurur lavaboya 85 yasinda bazen kiziyorum ama sonra icime batiyor. Yapacak bisi yok temizliyorum arkasindan.

İşiniz gücünüz var ve sizi eşinizle boşanma aşamasındayken evden kovan kadının b...nu temizliyorsunuz. Bravo devam edin öyle. Herkes tercihlerini yaşar.

Siz boşanmak isteseydiniz tek odalı bir eve de çıkardınız, ev arkadaşı da bulurdunuz. Maaşınızla kimseye eyvallah demeden yaşardınız. Gerekirse annenizle de iletişimi keserdiniz. Kızına o.. diyen kadın nasıl anne oluyorsa artık!

Evliliğinizde iyi giden ne var? Eşiniz kredi çektirir, daha eskisini ödemeden araba için bir daha ister, boşanırsak kredini ödemem,kredi kartına lütfedermiş gibi 1400 tl veririm der,anası tuvalet adabından yoksun bir birey olarak her yeri kirletir...

Sanırım canınıza kastınız var sizin. Her konunuz ayrı bir trajedi ve siz hala bu adamla evlisiniz. Bu konuda da boşanın diyecek herkes. Bizim yorumlarda değişen bir şey olmayacak ama bu sefer inş sizde artık bir şeyler değişir.

Neden onun pisliğini temizlediniz görünce çağırsaydınız onu pisliğini temizler misin tuvalete giricem diye temizlemezse ya da bişey derse sinir krizi geçiriverirdiniz oracıkta

Bu haliniz kadincagizi üzmesin ..
ne yapiyorsanz kalp kirmadan yapin lutfen.. belli ki cok genc degil kadin kendi annenizi onun yerine koyun.. öyle uyarin tatli dille..

Uyarmak işe yaramayacak kadın öyle alışmış.. ayrı eve çıkma durumnz yoksa bi süre katlanın.. sabredin.
(Diğer konularnzı okumadm)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…