- 2 Eylül 2017
- 3.866
- 8.446
- 158
Yakışır makışır süslü cümleleri bıraksın da tuvalete bi' su döksün.Ağdalı ağdalı abartarak erkek evlat demezler mi bi' de? Gelin çalışmasa evi geçindiremicek adamlar "erkek" evlat öyle mi? Neyse konu sahibi ben çok sinirlendim , seni de gazlamak istemiyorum daha fazla.Allah yardımcın olsun.Çünkü erkek evlat yanına yakışırmış. Görümcem ev hanımı. Damada yük olunmazmış
O zaman eve yardimci kadin alacaksiniz mecburen. Allah yardimciniz olsun.Kızı rahatını neden bozsun ki. Kayınvalidem damadını bizden daha çok düşünür.
Ay onlarda kalamıyorum damat yanımda ayağını uzatamaz rahat edemez vs vs deyip duruyor. Oysa bizim ne cinsel yaşamımız ne iki kişilik çekirdek aile hayatımız kaldı.
Tabii onlarda kalırsa kızının evinin huzuru kaçar.Kızının yuvası yıkılmasın mazallah.Oğlanınki önemli değil.Oğlan anasıyla da oturabilir boşanınca.Kızı rahatını neden bozsun ki. Kayınvalidem damadını bizden daha çok düşünür.
Ay onlarda kalamıyorum damat yanımda ayağını uzatamaz rahat edemez vs vs deyip duruyor. Oysa bizim ne cinsel yaşamımız ne iki kişilik çekirdek aile hayatımız kaldı.
Hay agzina saglik.Ağdalı ağdalı abartarak erkek evlat demezler mi bi' de? Gelin çalışmasa geçinemicek adamlar "erkek" evlat öyle mi?
Yukarıda biraz bahsetmeye çalıştım. Annem yüzünden yapamadım. Hakaretleri yakıştırmaları ve aşağılamaları yüzünden. Şuan para biriktiriyorum. Gizli. Çünkü artık kimseye güvenmiyorumSen boşanacaktın, ev tutacaktın neden vazgeçtin ki? Bir de küsüp gitmek istiyor diyorsun, e bırak gitsin, daha ne istiyorsun?
Annenize çok üzüldüm çok zor bir durum.Ayyy aynı benim babaannem. Tam 35 senedir annemle. Üstelik evi falan vardı sırf annemi gıcık etmek için sattı parayıda ne yaptığı belli değil. 10 günlük evliyken çıkıp gelmiş artık ben burda yaşıycam diye geliş o geliş. Yazık annem senelerce içine ata ata sinir hastası oldu ölümlerden döndü.
O da aynı böyle tuvaleti banyoyu leş yapardı, wcden çıkar elini yıkamaz, 10 günde bir iç çamaşırı değiştirir, eliyle bişey yer üzerine sürer, burnunu karıştırır oraya buraya sürer. Üstelik senelerden beri böyle. Anlat anlat bitmez. 40 yaşındaymış onlarla yaşamaya başladığında. Artık annem baktı pis tuvalete çağırıp ben temizleyemem diyor. Herkes pisliğini temizlesin diyor. Elini yıkamazsa elini yıkamadın git yıka diyor.
Şimdi pişman keşke daha önce şimdiki gibi davransaydım diyor.
Bence pis olduğunu gördünüz çağırıp ben böyle kullanamam deyin temizlesin. Aylık verdiğiniz harçlıktan 200 tl kısın. Temizlikçi çağırdık sana 200 lira daha az vereceğiz deyin. Sigaranı 2 güne bi pakete düşür deyin. Allah Allah milletin hizmetçisi mi var.
Zaten erkek evlatlar neden var? Böyle günler için değil mi?Tabii onlarda kalırsa kızının evinin huzuru kaçar.Kızının yuvası yıkılmasın mazallah.Oğlanınki önemli değil.Oğlan anasıyla da oturabilir boşanınca.
Gelin çalışmasa geçinemeyiz kısmını da kabul etmiyorlar. Evlendik ertesi hafta kv işten çıktı. Sebep artık çalışması ayıpmış. Elalem ne dermiş. Yani özeti gelin aldık o çalışıyor ben keyif çatıcam demekYakışır makışır süslü cümleleri bıraksın da tuvalete bi' su döksün.Ağdalı ağdalı abartarak erkek evlat demezler mi bi' de? Gelin çalışmasa evi geçindiremicek adamlar "erkek" evlat öyle mi? Neyse konu sahibi ben çok sinirlendim , seni de gazlamak istemiyorum daha fazla.Allah yardımcın olsun.
Eşim bu fikre yanaşmıyor bende ilk baştan bu kuralı koymadığım için pişmanım.Yaştan baştan değil bence sizinki.Pis biri yani.Gençken neyse yaşlanınca da o olmuş işte.Emin olun 40 yaşında da öyleydi.Değişmez bu saatten sonra da.Kızıyla dönüşümlü kalsın bari sizde.Biraz siz biraz onlar bölüşün.Diğer türlü daha da zor.
Annenize çok üzüldüm çok zor bir durum.
Harçlık kısmına istemsizce güldüm :) çünkü şuan verdiğimizi de beğenmiyor
Çok teşekkür ederim. Söylemek isteyipte toparlayamadığım herşeyi yazmışsınız. Çok çok sağolun. Bunları birebir söyleyebilirim. Tabii eşim aman öyle demek kırılır böyle deme üzülür boşver demezsealıcaksınız ikisini karşınıza.... '' ben çalışıyorum ve eve çok yorgun geliyorum... evde heryeri bıraktığım gibi görmek istiyorum. burada birlikte yaşıyoruz hepimizin evi burası herkes kirli gördüğü yeri temizlesin yada temiz bıraksın... yok eğer yapamıyoruz derseniz kadın tutmamız gerekecek. wc yi bile kullanamıyor hale geliyorum ben buna mecbur değilim sizde pis olan hiçbirşeyi hakketmiyorsunuz... artık bu durum çığrından çıkmaya başladı'' deyip, geçen gün wc yi nasıl bulduğunuzu anlatın onlara... bunu hakketmediğinizi bu durumun sizin yaptığınız temizliğe ve size saygısızlık olduğunu söyleyin... ben de çok kızıyorum böyle şeylere.... benim eşimde sürekli bir çorap sallama huyu vardı nerede boşluk görürse sıkıştırıyordu oraya. kızdım kavga ettim.. ben düzeldi zannederken iyice saklamaya başladı ben görmeyim diye.tepem attı birgün bende yaptım aynısı sen çorapmı atarsın bende başladım nerede ne kadar gecelik var iç çamaşırı var salladım ortalığa misafirmi gelecek gelsin kaldırmam asla dedim. banane.... sonra benimkileride kendisninkinide toplamaya başladı o gün bugündür arada kaçırıyor ama eskisi gibi değil. aynı taktiği uygulayacaksınız aslında ama wc olayında yapamazsınız... en doğrusu konuşmak. valla kırılanda kırılsın yani milletin arkasından sifon çekmek zorunda değilsiniz.
Aaaa kızı tamamlayamazmış çünkü çalışmıyormuş.Beğenmiyorsa çalışsın kazansın. Ben olsam eşime kesinlikle artık şu kadar az verelim temizlikçi tutalım derim.
Az buluyorsa kızın tamamlasın üzerini de. Bence biraz lafınızı çekmeyin. İçime atıp kulunç olacağına dışına atarım gülünç olsun derler. Küssün ya daha iyi. Bi gitsin bakalım kızında kaç gün kalabilecek.
O da çok yakın gibi duruyorÇözümler belli ama imkanınız yok hiç birine.En temizi cinnet gibi duruyor gerçekten de.Allah yardımcınız olsun.
eğer eşiniz bunu derse... peki ben ne oluyorum bunu hiç düşündün mü? annen kırılmasın istiyorsan sen temizle gözüme sokma bende görüp kimseyi kırmayım dersiniz.Çok teşekkür ederim. Söylemek isteyipte toparlayamadığım herşeyi yazmışsınız. Çok çok sağolun. Bunları birebir söyleyebilirim. Tabii eşim aman öyle demek kırılır böyle deme üzülür boşver demezse
Evet yine çok yerinde ve doğru bir karşı cevap verdiniz. Teşekkür ederimeğer eşiniz bunu derse... peki ben ne oluyorum bunu hiç düşündün mü? annen kırılmasın istiyorsan sen temizle gözüme sokma bende görüp kimseyi kırmayım dersiniz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?