Haklısınız. Daha önce çok geçerli bir sebebim vardı. Ama yapamadım. Herkes bir şans bir şans deyip durdu. Dul olmamdan korktukları için. Bende o günden sonra para biriktirmeye başladım. Hala da deval ediyorum. Çünkü birşeylerin düzeleceğine inancım kalmadı. Şimdi çıkıp desem bu kv yüzünden boşanıyorum. Be kadar geçerli olacak. Baştan kabul ettin diyeceklerdirİşiniz gücünüz var ve sizi eşinizle boşanma aşamasındayken evden kovan kadının b...nu temizliyorsunuz. Bravo devam edin öyle. Herkes tercihlerini yaşar.
Siz boşanmak isteseydiniz tek odalı bir eve de çıkardınız, ev arkadaşı da bulurdunuz. Maaşınızla kimseye eyvallah demeden yaşardınız. Gerekirse annenizle de iletişimi keserdiniz. Kızına o.. diyen kadın nasıl anne oluyorsa artık!
Evliliğinizde iyi giden ne var? Eşiniz kredi çektirir, daha eskisini ödemeden araba için bir daha ister, boşanırsak kredini ödemem,kredi kartına lütfedermiş gibi 1400 tl veririm der,anası tuvalet adabından yoksun bir birey olarak her yeri kirletir...
Sanırım canınıza kastınız var sizin. Her konunuz ayrı bir trajedi ve siz hala bu adamla evlisiniz. Bu konuda da boşanın diyecek herkes. Bizim yorumlarda değişen bir şey olmayacak ama bu sefer inş sizde artık bir şeyler değişir.
Araç kimin? Kiminse geri devretsin bari. 2 katlı evi olup da maaş alanı biliyorum. Yaşlılık yardımı bu neticede, aracın olması da bir şey farketmemeli aslındaMaaşa yaşı tutuyor ancak üzerine kayıtlı bir araç var o yüzden alamıyor
Kvdeme miras kalmıştı. Eşim o para ile kendine araba aldı ancak eşimin de bankaya borcu olduğu için kendi üzerine yapmadı. Kv üzerine yapıldı araç. Şimdi eşim düşünüyor aracı onun üzerinden alıp benim üzerime yapmayı. Sonra ona maaş bağlatmak istiyor. Ama kv bunu duyarsa asla kabul etmez biliyorum. Benim üzerime olamaz araç ona göre.Araç kimin? Kiminse geri devretsin bari. 2 katlı evi olup da maaş alanı biliyorum. Yaşlılık yardımı bu neticede, aracın olması da bir şey farketmemeli aslında
Teşekkür ederim. Tamam alışmamış olabilir ama en temel en basit temizlikten bahsediyorum. Bu bi alışkanlık değil gereklilik bana göreAman Allahım ..!! Yerinde bende olsam cildirirdimcanim alışmamış ya ondan olabilir...pis , dağınık bir insanla uğraşması çok zordur valla Allah sabırlar versin sana !!!
Gelin b.kunu yıkar ama üstüne araç yapılmazKvdeme miras kalmıştı. Eşim o para ile kendine araba aldı ancak eşimin de bankaya borcu olduğu için kendi üzerine yapmadı. Kv üzerine yapıldı araç. Şimdi eşim düşünüyor aracı onun üzerinden alıp benim üzerime yapmayı. Sonra ona maaş bağlatmak istiyor. Ama kv bunu duyarsa asla kabul etmez biliyorum. Benim üzerime olamaz araç ona göre.
Allah aşkına seninki de dert mi demeyin, ne çok konu açar oldun demeyin..
Allah rızası için akıl verin ablalarım, kardeşlerim..
Ben bu hijyen sorununu nasıl çözerim. İşten eve geldim. Doğal olarak ilk wcye yöneldim.
Mide bulandırmak gibi olmasın ama klozet komple bulaşık.
La havle dedim. Aldım çamaşır suyu şişesini üstümü bile değişmeden girdim yıkadım. Öyle hacet giderdim.
Ordan çıktım el yıkamaya banyoya. Lavabonun içi afedersiniz burun pisliği, bir de ağız çalkalanmış yemek artığı dolu.
Şuan inanılmaz sinirliyim. Evde zaten üç kişiyiz. Çoğunuz biliyor kv ile yaşıyoruz.
Ben yapmıyorum bu pislikleri.
Eşimle de çok tartıştık. Onun üzerinden kocam sana söylüyorum kv sen anla da yaptım.
Olmuyor olmuyor.
Yahu çoluk yok çocuk yok. Haftada 1 gün dip köşe temizliyorum. Kimseden temizlik beklemiyorum ama kirletmesinler bana yeter.
Yada be insan evladı banyodan tuvaletten çıkınca arkana bir bak ben ne yaptım diye.
Çok titiz biri değilim. Ancak bu kadarına katlanamıyorum. Ayrıca yetişemiyorum da. Hep elimde cif, çamaşır suyu gezemiyorum.
İçim de almıyor.
Mutfak deseniz dolap kapakları el izi içinde.
Ulan kulp var orda kulppp. Dolap dediğin kulbundan açılır kapanır. Kvdenin gözünün içine baka baka da sildim. Her akşam da sildim. Olmuyor, olmuyor.
Şimdi fenalık geçireceğim.
Ne olur bana akıl verin ben bu insanlara temizliği nasıl öğreteceğim. Hijyeni geçtim temel temizliği nasıl anlatacağım?
Her fikre açığım. Yoksa gerçekten bir gün hastaneye yatmalı kalkmalı bir cinnet geçireceğim.
Ne olur yardım...
Inan çok haklisin bizim ülkemizde özellikle genç kesim hariç temizlik bilinci yok.ailelerde devlet okullarida kişisel ve çevresel temizlik eğitimi vermiyorlar.helede yaşı ileri kesim kişisel ve çevresel hijyenin ne oldugunu bile bilmeden yaşiyor bu ülkede.ağzı kokar disini fircalamayi akil etmez milleti kendinden tiksindirir.dolmuşa bindigim zamanlarda insanlarin kokularindan ki muhtemelen haftada 1 yikaniyorlar burnumu kapatiyorumAllah aşkına seninki de dert mi demeyin, ne çok konu açar oldun demeyin..
Allah rızası için akıl verin ablalarım, kardeşlerim..
Ben bu hijyen sorununu nasıl çözerim. İşten eve geldim. Doğal olarak ilk wcye yöneldim.
Mide bulandırmak gibi olmasın ama klozet komple bulaşık.
La havle dedim. Aldım çamaşır suyu şişesini üstümü bile değişmeden girdim yıkadım. Öyle hacet giderdim.
Ordan çıktım el yıkamaya banyoya. Lavabonun içi afedersiniz burun pisliği, bir de ağız çalkalanmış yemek artığı dolu.
Şuan inanılmaz sinirliyim. Evde zaten üç kişiyiz. Çoğunuz biliyor kv ile yaşıyoruz.
Ben yapmıyorum bu pislikleri.
Eşimle de çok tartıştık. Onun üzerinden kocam sana söylüyorum kv sen anla da yaptım.
Olmuyor olmuyor.
Yahu çoluk yok çocuk yok. Haftada 1 gün dip köşe temizliyorum. Kimseden temizlik beklemiyorum ama kirletmesinler bana yeter.
Yada be insan evladı banyodan tuvaletten çıkınca arkana bir bak ben ne yaptım diye.
Çok titiz biri değilim. Ancak bu kadarına katlanamıyorum. Ayrıca yetişemiyorum da. Hep elimde cif, çamaşır suyu gezemiyorum.
İçim de almıyor.
Mutfak deseniz dolap kapakları el izi içinde.
Ulan kulp var orda kulppp. Dolap dediğin kulbundan açılır kapanır. Kvdenin gözünün içine baka baka da sildim. Her akşam da sildim. Olmuyor, olmuyor.
Şimdi fenalık geçireceğim.
Ne olur bana akıl verin ben bu insanlara temizliği nasıl öğreteceğim. Hijyeni geçtim temel temizliği nasıl anlatacağım?
Her fikre açığım. Yoksa gerçekten bir gün hastaneye yatmalı kalkmalı bir cinnet geçireceğim.
Ne olur yardım...
Evet özellikle yaşlı kesim bilse de yapmıyor çünkü toplumumuz aman yaşlıdır aman hürmet aman saygı diye diye hoş görüyor bu pislikleri. Yaşlılık demek etrafı rahatsız edecek şekilde pis olmak mıdır?Inan çok haklisin bizim ülkemizde özellikle genç kesim hariç temizlik bilinci yok.ailelerde devlet okullarida kişisel ve çevresel temizlik eğitimi vermiyorlar.helede yaşı ileri kesim kişisel ve çevresel hijyenin ne oldugunu bile bilmeden yaşiyor bu ülkede.ağzı kokar disini fircalamayi akil etmez milleti kendinden tiksindirir.dolmuşa bindigim zamanlarda insanlarin kokularindan ki muhtemelen haftada 1 yikaniyorlar burnumu kapatiyorum
Bizimki de öyle biliyor evde her akşam çay demlenir. Asla kalkıp kendi almaz. İlla ayağına bekler. İşten gelince bide çay bekler yani sizin dediğiniz gibi. Ama ben artık onu yapmıyorum. Ya sesleniyorum şay hazır diye yada oğluna diyorum o götürüyorNyks- canım birden okuyunca aynı yaşadığım zamanlar gözümde film şeridi gibi geçiverdi
bende aynı senin gibi beraber yaşadım Allah ıma şükürler olsun ayırdım evimi
canım ben kalkar bi oraya topla mutfagı topla camasıru bulasıgı derken baktım
ben evin hizmetcisi olmusum(üstelik çalısıyorum kalan vakitlerimde hizmetçilik)
Yapmadım..
hiç bisey yapmadım gittim yemek yedikten sonra onun yaptıgı gibi bıraktım bulasıgı odama kitabımı okumaya .. çünkü hanfendi bide ayagına cayını bekliyodu ayaktan sonra..
yapma kuzum sal gitsin biran öncede evini ayır .
Belki gelir. Ama sanmıyorum malı çok kıymetlidir. Kirada oturduğu evi bile benden sakınan sahiplenen biriGelin b.kunu yıkar ama üstüne araç yapılmaznotere gidip taahhütname imzalayın, boşanma halinde arabada hakkım yoktur diye.. belki o zaman razı gelir
Ayy benim babaanemde böyle pis biraz şuan aklıma geldide eski zamanlar hatta örnek vereyim sırf annem cinnet geçirsin diye sofradaki çatal ile ayak parmaklarının arasına tukuruk sürüpçatalın sapıyla kaşırdı iyyykkkkkk allahimmm çok zor zamanlardı annemde o kadın gitti mi her şeyi çöpe atar heryeri ozonlardi
Anlık olarak rahat ediyor. Ama sonrasında aynı olacağını bildiğim için tekrar sinir basıyor.
Keşke o kadar açık bir insan olabilsem. Bu kadar dert sahibi olmazdım
Küserse küssün siz daha çok küsün o zamanBen yapmadım diyecek. Yada temizleyecek küsecek. Hastay-mış gibi yapacak. Vs vs daha büyük huzursuzluk olur diye düşünüyorum
Aslında onun derdi başkadır. Maaş gelince harçlık kesilir diye yapmaz. Oğlunu yolunacak kaz görmüş bir kere.. hele de altına araba çekmiş aman yarabbim!!! O arabanın parasını kat kat yemeden olmaz... Allah ıslah etsinBelki gelir. Ama sanmıyorum malı çok kıymetlidir. Kirada oturduğu evi bile benden sakınan sahiplenen biri
Düşünüyorum düşünüyorum da ayrılmaktan başka çıkış yolu bulamıyorum.ya sen bu dünyaya kayınvalide pisliği temizlemeye mi geldin? allah aşkına bi otur düşün ben napıyorum diye.
O araba mevzusunu hiç unutmam. 45bin lira miras kaldı. Bende o dönem evlenirken çektiğim krediyi ödüyorum. 7-8 bin tl kalmış borcum. Benim kredi çekip aldığım eşyaları kullanıyorlar maaile. Ama asla da demediler ki ya borç ortak borç. Evlenirken oldu. Onu kapatalım da sonrasına bakarız diyeAslında onun derdi başkadır. Maaş gelince harçlık kesilir diye yapmaz. Oğlunu yolunacak kaz görmüş bir kere.. hele de altına araba çekmiş aman yarabbim!!! O arabanın parasını kat kat yemeden olmaz... Allah ıslah etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?