Akşamdan beri ben küsüm işte. Sabah çıktım evden. Hala da dışardayım. Gidince de yüzüne bakmayı düşünmüyorum. İyilikten anlamıyor çünkü. Yapan biri var nasılsa oh deyip birşeye elini sürmüyorKüserse küssün siz daha çok küsün o zaman
3 yıldır arıyorum yok işte. Olsa çoktan bulmuştumNeden aynı evdesiniz?
Ya da neden hala evlisiniz mi desem bilemedim?
Genç yaşınızda dert sahibi olup hasta olursunuz demedi demeyin.
Biraz kendi kıymetinizi bilin. Beraber yaşamamak için çare arayın bence..
Küsüyor arkadaşım. Küsüyor. Katır inadı ile günlerce konuşmuyor. Sonra ben gidicem diye tutturuyor. Bende öyle açık açık söylemek istemiyorum. Eli ayağı tutuyor.
Bir de senin eşyanla döşeli olan bu evden senin mi gitmen gerekiyormuş... Pes yani, bu kadar yüzsüzlük olmaz... Faturalar senin adına kesilmişse o eşya senindirO araba mevzusunu hiç unutmam. 45bin lira miras kaldı. Bende o dönem evlenirken çektiğim krediyi ödüyorum. 7-8 bin tl kalmış borcum. Benim kredi çekip aldığım eşyaları kullanıyorlar maaile. Ama asla da demediler ki ya borç ortak borç. Evlenirken oldu. Onu kapatalım da sonrasına bakarız diye
Gidemez ki. Gidecek yeri yok. Onu bu pislikle ve çene ile çekebilecek birini bilmiyorum. Sadece acındırmak için blöf yapıyor. Oğluda ona kanıyor. Annem annem sayıklıyor gidicem demeye başladığı zamanDefolsun gitsin laf mi yani ?
Elimde kekle kalakaldım nerden girdim bu konuya kusucam
Faturalar benim adıma değildi sanırım geçmiş zaman hatırlamıyorum. Zaten borçta ödendi bitti. Ama yapılanları unutmadım. Benim eşyalarımın borcu bitene kadar cılkı çıktı. Ödemeye gelince kimseden çıt yok.Bir de senin eşyanla döşeli olan bu evden senin mi gitmen gerekiyormuş... Pes yani, bu kadar yüzsüzlük olmaz... Faturalar senin adına kesilmişse o eşya senindir
Gidemez ki. Gidecek yeri yok. Onu bu pislikle ve çene ile çekebilecek birini bilmiyorum. Sadece acındırmak için blöf yapıyor. Oğluda ona kanıyor. Annem annem sayıklıyor gidicem demeye başladığı zaman
Düşünüyorum düşünüyorum da ayrılmaktan başka çıkış yolu bulamıyorum.
Evi ayıramayız o kadar çok kazanmıyoruz. Onunda bi geliri yok.
Kızına gitmiyor. 3-4 ayda bir anca 1 gece. Ev tutsak kızı yardım etmez her ay. Çünkü ev hanımı. Hiç çalışmamış. Annesine bakmaz. Çünkü ben varım. İçi çok rahat. Afedersiniz bir enayi bakıyor nasılsa.
Ayrılırsam da gelecek tepkilerden ayılıp bayılacak insanlardan çok korkuyorum.
Kızı var ama yazık ev hanımı el işi nedir bilmemiş bide annesini ona yük mü edelim? 3-4 ayda bir 1 gece zor misafir ediyor. Hasta olmaktan korkuyorum zaten. Ya mikrop kapacağım, ya akıl hastası olacağımBaşka çocuğu yok mu ?
Nereye giderse gitsin yahu
Kocanı da kov ikisi gitsin
Bak ciddi söylüyorum bunu
Hasta olursun iş işten geçer
Bir cinnet her şeyi cozer ya kendin çek git
Ya onu kov
Ya analı ogullu ikisini
Annem birinciliği kimseye kaptırmaz o konudakim tepki gösterecek? millet ayılıp bayılmasın diye ben bu pisliği çekmezdim. iğrenç yahu.
Annem birinciliği kimseye kaptırmaz o konuda
Kızı var ama yazık ev hanımı el işi nedir bilmemiş bide annesini ona yük mü edelim? 3-4 ayda bir 1 gece zor misafir ediyor. Hasta olmaktan korkuyorum zaten. Ya mikrop kapacağım, ya akıl hastası olacağım
Mantıklı değil. Hemde hiç. Ben bireysel yaşamayı çok seven biriyim. Karakterime çok ters bir durum bu. Kendi başına olmayı, yalnızlığı çokçok seven biriyim. Bu sebeple haftanın nerdeyse 7 gününü sabah iş akşam cafe/pub tarzı yerlerde geçirmek zorunda kalıyorum.bırak bayılsın. bayıldığı gibi ayılır. şu halini çekmek daha mı mantıklı?
Mantıklı değil. Hemde hiç. Ben bireysel yaşamayı çok seven biriyim. Karakterime çok ters bir durum bu. Kendi başına olmayı, yalnızlığı çokçok seven biriyim. Bu sebeple haftanın nerdeyse 7 gününü sabah iş akşam cafe/pub tarzı yerlerde geçirmek zorunda kalıyorum.
Kimi anneler evladını ezdirmeye ne meraklı arkadaş! Yarın öbür gün elden ayaktan düşsün de gör senden kıymetlisi var mı...Annem birinciliği kimseye kaptırmaz o konuda
İyi niyetli değilim aslında. Olmaya çalışıyorum. İroni yaptım. Çünkü ablasına düşen bir iş olduğunda eşim hemen o çalışmıyor maddi destek olamaz. Annem onda kalmak istemiyor gitmiyor vs diyor. Yani bi değişik. Herşeyi biz yapıyoruz elimizden geldiğince ama kv en ufak olayda damadı x kadar olamadığımızı söyler. Böyle de sinir bozucu.:))) çok iyi niyetlisin
Ne demek annesini ona yuk mu edelim
Al karşına konuş
Şimdiye kadar gayet güzel pisliğini,suratını çektim,benden bu kadar
Ister annene bakarsın
Ister götürür sokağa atarsin
Deyip al çantanı cik ...
Ben ki asla anne babaya bunu yapamam ama senin kv dayaklik hiç kusura bakma
Yaşi küçük olsa o klozete kafasını sokarim onun .
Oturduğum yerde zıpladım burda sinirden .
Enayi mısın arkadaşım sen ?
Bu yasa kadar gelmiş bir emekliliği yok mu?
Yemiş içmiş .içmiş mi ?
O zaman ceremesini de çekecek
Cehenneme kadar kusebilir umrumda bile değil
Üstüne düşeni yapmissin
Ne hali varsa görsün .
Kendine acı
İyi niyetli değilim aslında. Olmaya çalışıyorum. İroni yaptım. Çünkü ablasına düşen bir iş olduğunda eşim hemen o çalışmıyor maddi destek olamaz. Annem onda kalmak istemiyor gitmiyor vs diyor. Yani bi değişik. Herşeyi biz yapıyoruz elimizden geldiğince ama kv en ufak olayda damadı x kadar olamadığımızı söyler. Böyle de sinir bozucu.
Elden ayaktan düşmeye gerek yok. Kendi annem de beni aman sadece o...pu olmasın bize para getirsin diye yetiştiren biri. Yani bi kültürel birikimi olsun, kendini yetiştirsin, iyi ahlaklı insan olsun diye bir derdi yoktu. Sadece elalemden bize laf getirmesin ve çalışsın diye düşünür.Kimi anneler evladını ezdirmeye ne meraklı arkadaş! Yarın öbür gün elden ayaktan düşsün de gör senden kıymetlisi var mı...
Kendim için yaşamayı çok isterdim ama hiç fırsat vermedilersiz bu hayatı kimin için yaşıyosunuz? kendiniz için yaşamadığınız kesin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?