Hiç sanmıyorum. Eşimin üzerine düşmesem eminin oda annesi gibi takılır temizlik konusundaHımmmm o zaman esin temizlesin anasının bokladiklarini..
Ay yemin ederim içim şişti!
Ben yaşlılığın temizlik konusunda bir engel olduğunu düşünmüyorum. İstisnalar hariç (bedensel engel, demans vs gibi) bilinçli mi değil mi bilemiyorum ancak alışkanlık olsa 3 senede biraz düzeltmesi gerekmez miydi kendini?Bazi insanlar gercekten temizlik konusunda ozurlu gibi davranabiliyorlar.Bu bir aliskanliksa duzelmesi gibi bir beklenti icine girmek sizi yoracaktir. İnsanin bu konuda kendini duzeltmesi imkansiz da degil. Kisinin vijdani ve ahlak tutumu ile akali bir durum. Siz de temizlemeyin ,kendinizi bu konuda hirpaladiginizi hissetmesin dicem ama , dusununce buna dayanilmasi mumkun degil gibi. Bir de biraz iblisi bir dusunce ama, bilincli mi davraniyor acaba ?
Kv'nin kızından aldığı borcu öğrenen damat, düğün günü yaygara koparıp senden almış ya.. tabi ondan iyisi yoktur... Ne hayırlı damat!İyi niyetli değilim aslında. Olmaya çalışıyorum. İroni yaptım. Çünkü ablasına düşen bir iş olduğunda eşim hemen o çalışmıyor maddi destek olamaz. Annem onda kalmak istemiyor gitmiyor vs diyor. Yani bi değişik. Herşeyi biz yapıyoruz elimizden geldiğince ama kv en ufak olayda damadı x kadar olamadığımızı söyler. Böyle de sinir bozucu.
Hiç sanmıyorum. Eşimin üzerine düşmesem eminin oda annesi gibi takılır temizlik konusunda
Düğün günü değil aslında. Kv oğlundan habersiz kızının kredi kartına 4000 küsur lira borç yapıyor. Damat öğrenince aynı gün başka yerden borç harç bulup para ödeniyor. Sonra damat teşrif edip nikahımıza bile gelmiyorKv'nin kızından aldığı borcu öğrenen damat, düğün günü yaygara koparıp senden almış ya.. tabi ondan iyisi yoktur... Ne hayırlı damat!
Açıkça anlatayım belki bir yol gösterirsiniz.Üzüldüm sana biliyor musun
Kapana kısılmış gibi
Memur musun?
Kaç yaşındasın?
Illa boşanınca annenle yaşamak zorunda mısın?
Kendi kendine yetemez mısın?
Hani fırsat vermediler kendi hayatımı yaşamama demissin ya
O fırsatı kendin yaratamaz mısın?
O boncuklariyla boğasim geldi kaynananı
Kokarca !
Yavrucum lise diplomanı al, otur ders çalış, KPSS'ye gir... Kurtar kendini...Elden ayaktan düşmeye gerek yok. Kendi annem de beni aman sadece o...pu olmasın bize para getirsin diye yetiştiren biri. Yani bi kültürel birikimi olsun, kendini yetiştirsin, iyi ahlaklı insan olsun diye bir derdi yoktu. Sadece elalemden bize laf getirmesin ve çalışsın diye düşünür.
Şuan onlara geri dönsem biraz ah vah eder. Sonra hadi bakalım biz kredi ile ev aldık. Sende yardım et maaşını bana ver der.
Kpssyi sırf başka şehir için düşünebilirim. Sırf onlardan uzak olmak için. Ama başarabilir miyim bilmiyorumYavrucum lise diplomanı al, otur ders çalış, KPSS'de gir... Kurtar kendini...
Açıkça anlatayım belki bir yol gösterirsiniz.
26 yaşındayım.
Açıktan lise okuyorum. Son sınavım sonra mezun olacağım.
Şuan e-ticaret ile uğraşan bir firmada çalışıyorum.
2.300 tl net gelirim var. Ve eşimin bu rakamdan haberi yok. Kıstıklarımı biriktirmeye çalışıyorum.
Kenarda da 3.200 tl param var şuan
Bir de annem asla ayrı yaşanmaz diye düşünen geri kafalı bir insan. Ayrıca maaşıma konmak varken neden ayrı yaşayayım?witch hunt
Kpss kitapçıklarını al, her akşam çalış. Bir yıl düzenli soru çöz. Kitapçıya sorarsan o sana gerekli kitapları verir. Lise mezunu olarak gireceğini söyle. Sınava kadar da para biriktirmeye bak. Eşin bir şey derse de, memur maaşları iyi oluyor, kazansam fena mı olur dersinKpssyi sırf başka şehir için düşünebilirim. Sırf onlardan uzak olmak için. Ama başarabilir miyim bilmiyorum
Kvdenin blöflerine karşılık rest diyorsunuz . İnanın 3 yıldır çok uğraşıyorum evi ev yapabilmek biraz benimseyebilmek için . Ancak geldiğimiz bir arpa boyu yol anca.Aklıma gelenleri bir çırpıda yazicam
Eşini al karşına net bir bicimde anlat
Ister daril,ister kus ben her şeyi goze aldim
Annene katlanamıyorum!
Onunla yaşamak istemiyorum !
Bitti ..
Sana 15 gün muhlet beni daha fazla zorlayacak mısın ok ..
O zaman ayrılıyorum de .
Kaldın mı tek başına diyelim
Nasıl bir yer bilmiyorum ama benim yaşadığım yerde 600 liraya içinde banyolu apartlar var mis gibi
Ben bu eziyeti çekeceğime
Yeminle öyle bir yere çıkarım
Bana destek olmak isteyen olur
Istemeyen zaten ıyi davransam da kıymetimi bilmez
26 yaşında üniversite okunur mu okunur
Evet biraz geç kalmışsın
Ama hiçbir şey için geç değil insanoğlu nefes almaya devam ettikten sonra ..
O karıyı tependen atmaya bak Allah aşkına
Haklısınız. Madem bu işin/evliliğin sonu bir yere varmayacak bir gelecek göreneyeceğim. Bari maddi/manevi birikimim olsunKpss kitapçıklarını al, her akşam çalış. Bir yıl düzenli soru çöz. Kitapçıya sorarsan o sana gerekli kitapları verir. Lise mezunu olarak gireceğini söyle. Sınava kadar da para biriktirmeye bak. Eşin bir şey derse de, memur maaşları iyi oluyor, kazansam fena mı olur dersin
Kvdenin blöflerine karşılık rest diyorsunuz . İnanın 3 yıldır çok uğraşıyorum evi ev yapabilmek biraz benimseyebilmek için . Ancak geldiğimiz bir arpa boyu yol anca.
Asla yalvarmam.Ben ufak bir yerde yasiyorum üniversitesi var tabi .
Kız apartları oluyor burda
Evet güvenilir .
Kpss liseden zor olabilir son dersini verdikten sonra 2 yıllık bir bölüm seç
Ama önce kocanla bu problemi çözmeye çalış derim yine ondan saklı para biriktirmeye devam ederek
Ister rest çek
Ister cinnet getir
Ister yalvar ama çıkarlarını düşün
Kadın isini bilir her zaman
Bunu ciddi söylüyorum .
Öncelikli hedefin o kokarcayi evden postalamak olsun
Kendim için yaşamayı çok isterdim ama hiç fırsat vermediler
ayyy kusacağım. annenizde peygamber sabrı varmış.Kaç yaşında kaynaniz. Bir örnek daha vereyim bi ara babannem hasta oldu hic sevmediği annemin yanına getirdiler 4 kiz var annem tek gelin ve anneme postaladılar kadın eli ayağı tutuyor olduğu halde tuvalette poposunu sildiği pislikli peceteri antreye atıyordu ve bu kadın bizim hemen alt katımızda otururdu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?