Cinnet geçirmek üzereyim...

• Konu Sahibi Konu Sahibi Nyks-
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Ben yaşlılığın temizlik konusunda bir engel olduğunu düşünmüyorum. İstisnalar hariç (bedensel engel, demans vs gibi) bilinçli mi değil mi bilemiyorum ancak alışkanlık olsa 3 senede biraz düzeltmesi gerekmez miydi kendini?

Kv'nin kızından aldığı borcu öğrenen damat, düğün günü yaygara koparıp senden almış ya.. tabi ondan iyisi yoktur... Ne hayırlı damat!

Hiç sanmıyorum. Eşimin üzerine düşmesem eminin oda annesi gibi takılır temizlik konusunda

Üzüldüm sana biliyor musun
Kapana kısılmış gibi
Memur musun?
Kaç yaşındasın?
Illa boşanınca annenle yaşamak zorunda mısın?
Kendi kendine yetemez mısın?
Hani fırsat vermediler kendi hayatımı yaşamama demissin ya
O fırsatı kendin yaratamaz mısın?
O boncuklariyla boğasim geldi kaynananı
Kokarca !

Kv'nin kızından aldığı borcu öğrenen damat, düğün günü yaygara koparıp senden almış ya.. tabi ondan iyisi yoktur... Ne hayırlı damat!
Düğün günü değil aslında. Kv oğlundan habersiz kızının kredi kartına 4000 küsur lira borç yapıyor. Damat öğrenince aynı gün başka yerden borç harç bulup para ödeniyor. Sonra damat teşrif edip nikahımıza bile gelmiyor

Açıkça anlatayım belki bir yol gösterirsiniz.

26 yaşındayım.
Açıktan lise okuyorum. Son sınavım sonra mezun olacağım.
Şuan e-ticaret ile uğraşan bir firmada çalışıyorum.
2.300 tl net gelirim var. Ve eşimin bu rakamdan haberi yok. Kıstıklarımı biriktirmeye çalışıyorum.
Kenarda da 3.200 tl param var şuan

Yavrucum lise diplomanı al, otur ders çalış, KPSS'ye gir... Kurtar kendini...

Bir de annem asla ayrı yaşanmaz diye düşünen geri kafalı bir insan. Ayrıca maaşıma konmak varken neden ayrı yaşayayım? witch hunt

Aklıma gelenleri bir çırpıda yazicam
Eşini al karşına net bir bicimde anlat
Ister daril,ister kus ben her şeyi goze aldim
Annene katlanamıyorum!
Onunla yaşamak istemiyorum !
Bitti ..
Sana 15 gün muhlet beni daha fazla zorlayacak mısın ok ..
O zaman ayrılıyorum de .
Kaldın mı tek başına diyelim
Nasıl bir yer bilmiyorum ama benim yaşadığım yerde 600 liraya içinde banyolu apartlar var mis gibi
Ben bu eziyeti çekeceğime
Yeminle öyle bir yere çıkarım
Bana destek olmak isteyen olur
Istemeyen zaten ıyi davransam da kıymetimi bilmez
26 yaşında üniversite okunur mu okunur
Evet biraz geç kalmışsın
Ama hiçbir şey için geç değil insanoğlu nefes almaya devam ettikten sonra ..
O karıyı tependen atmaya bak Allah aşkına

Kpssyi sırf başka şehir için düşünebilirim. Sırf onlardan uzak olmak için. Ama başarabilir miyim bilmiyorum
Kpss kitapçıklarını al, her akşam çalış. Bir yıl düzenli soru çöz. Kitapçıya sorarsan o sana gerekli kitapları verir. Lise mezunu olarak gireceğini söyle. Sınava kadar da para biriktirmeye bak. Eşin bir şey derse de, memur maaşları iyi oluyor, kazansam fena mı olur dersin

Kvdenin blöflerine karşılık rest diyorsunuz . İnanın 3 yıldır çok uğraşıyorum evi ev yapabilmek biraz benimseyebilmek için . Ancak geldiğimiz bir arpa boyu yol anca.

Haklısınız. Madem bu işin/evliliğin sonu bir yere varmayacak bir gelecek göreneyeceğim. Bari maddi/manevi birikimim olsun

Kvdenin blöflerine karşılık rest diyorsunuz . İnanın 3 yıldır çok uğraşıyorum evi ev yapabilmek biraz benimseyebilmek için . Ancak geldiğimiz bir arpa boyu yol anca.

Rest tabi ..
Tutarsa yırtarsın
Heee tutmazsa zaten boşu boşuna uğraşmışsın şimdiye kadar
Elalemin pisliğini temizlemeye gelmedin herhalde bu dünyaya sen !

Şehir olarak nerede yaşıyorsunuz? Bir de apartları güvenli olarak düşünebilir miyim?
witch hunt

Şehir olarak nerede yaşıyorsunuz? Bir de apartları güvenli olarak düşünebilir miyim?
witch hunt

Ben ufak bir yerde yasiyorum üniversitesi var tabi .
Kız apartları oluyor burda
Evet güvenilir .
Kpss liseden zor olabilir son dersini verdikten sonra 2 yıllık bir bölüm seç
Ama önce kocanla bu problemi çözmeye çalış derim yine ondan saklı para biriktirmeye devam ederek
Ister rest çek
Ister cinnet getir
Ister yalvar ama çıkarlarını düşün
Kadın isini bilir her zaman
Bunu ciddi söylüyorum .
Öncelikli hedefin o kokarcayi evden postalamak olsun

Asla yalvarmam.
Göndermeye bakmama gerek yok. Gitmez çünkü.
Eşimle boşanmaya kalktığımızda bile bizi sorunlarımızı çözelim, kafa dinleyelim diye 1 gün bile yalnız bırakmadı. O kadar anlayışsız.
Bazen düşünüyorum. 23 yaşımdan 26ya kadar böyle geldim. Sabrım azalarak bitiyor. 36ya kadar böyle gitmez onu görebiliyorum. Allah affetsin ama aile genetik olarak zaten uzun ömürlü. Ben daha onunla olan dertlerimden eşimle olanlara gelemedim. Bir 10 yıl daha çekemem o açık ve net.
Ayrıca eli ayağı tutarken bana bunları yapana elden ayaktan düşünce ben nasıl bakarım?

ayyy kusacağım. annenizde peygamber sabrı varmış.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…