- 2 Mart 2010
- 10.523
- 29.499
- 798
Onun için sordum bunu,acaba istememe gibi bir durum oldumu diye..
Belkide oğlu dinlemedi diye özelliklede yapıyr olabilir bu davranışları..
Herşey olabilir artık..
Öldürdün kadını toprağını attınhelvayıda yiyek bari
Tövbe kötü düşünüp kalbimi bozmak istemiyorum. Allaha havale ettim.
Allah elden ayaktan dusurmeden
Sıralı ölüm versin o zaman ne diyim
Tövbe estağfurullah
Tövbe kötü düşünüp kalbimi bozmak istemiyorum. Allaha havale ettim.
Olabilir bunu açık açık dile getirdiğine göre. Zaten biz boşanıyoruz dediğimizde de bir büyük olarak hayırdır deyip orta yolu bulmaya çalışmak yerine milisaniyede beni evden kovmuş biri neticede. Her an herşey beklenebilir
Ayyy hanım abla bu bildiğin pis ayol.
Psikolojisi falan yerinde
Domuzluguna yapıyor .
El kızı ya acımıyor lanet
Olan günahını aldim kadının da
Delirtti beni ama buralardan
Akli melekeleri yerinde ve fiziksel sağlığı da iyiyse eğer ben bunun altında birşey ararım çalışan bir bayansınız ... yorulduğunuzun farkında ...bilhassa sizin üzerinize oynuyor olabilirAkli melekeleri, fiziksel sağlığı yerinde. Çıldırıcam çıldırıcam...
İnşallah bir an önce herşey olması gerektiği şekle gelse ne güzel olur.Bende kötü dusunmuyorum kuzucum
Normal düzenine göre gitsin her şey:)))
Belki de gitmem için tetikte bekliyordur. Gerçekten kestiremiyorum ne yapmaya çalıştığını. Hayırlısı diyeyim.Demekki intikam alıyor kadın,anında evden kovduğuna göre..
Normal değil yaptıkları,deli desen akıllı delilerden..
Aynen canısı biz okurken çıldırdık..
Farkındadır diye ümit ediyorum. Ben safım hiç bir şey aramadım altında. Ama bundan sonra arayacağım.Akli melekeleri yerinde ve fiziksel sağlığı da iyiyse eğer ben bunun altında birşey ararım çalışan bir bayansınız ... yorulduğunuzun farkında ...bilhassa sizin üzerinize oynuyor olabilir
Olabilir bunu açık açık dile getirdiğine göre. Zaten biz boşanıyoruz dediğimizde de bir büyük olarak hayırdır deyip orta yolu bulmaya çalışmak yerine milisaniyede beni evden kovmuş biri neticede. Her an herşey beklenebilir
Belki de gitmem için tetikte bekliyordur. Gerçekten kestiremiyorum ne yapmaya çalıştığını. Hayırlısı diyeyim.
Madem öyle eşiniz bir temizlik elemanı tutsun annesinin her istediğini yapacak durumu varsa hergun gelecek bir kadında tutabilir.Evliliğimizin başlarında yalnız kaldım, benimle ilgilenmiyorsun diye ağladı (aynı evde yan odada oturuyor ama çok yalnızmış, e bizde haliyle çalışıyoruz iş güç!?)
Daha sonra beni gezdirmiyorsun diye ağladı. (e biz zor geziyoruz çünkü iş güç!?)
Daha sonra tatile onu almadan gittik diye uzun süre bize evi dar etti, ağladı.
Sonra bana verdiğin para yetmiyor arkadaşlarıma çay, kahve bir şey ısmarlayamıyorum diye ağladı (lükse bakın kendi ihtiyacını geçtim arkadaşını düşünüyor. Sosyal hayatını!?)
Böyle böyle gider. Ama eşim alıştırdı onu. Her ağladığında o an ne için ağlıyorsa o yapıldı. Para, gezme, birlikte bişiler yapma vs.
Arada görümcem dahil oldu olaya kardeşimmm annem giderse naparız bir annesine bakamadı derler, elalem ne der, he deyin idare edin diye (kendi hiç bir şey yapmaz bu arada maddi manevi)
Yani bu kadın böyle alıştı. Beni mi kıskandı, çekemedi mi, eve temizlik düzen geldi, onu mu hazmedemedi bilmiyorum. Anlatsam sayfalar sürer.
Olsun siz deneyin. Çivi çiviyi söker..İşte ben öyle pis alışmadığım için salmak bana toplamaktan daha zor geliyor. Ama denenbilir. Hoş ondan da anlayacaklarını sanmam da.
Benim 80 yaşında kv yemek yapar banyo wc temizler evi süpürür. Kp in önünde yeni gelin gibi herdediğini yapar getir götür.. ki kadın ayağından omzundan ameliyat olmş. Belinde fıtık var... işten güçten bulduğu zamanda hemen kuranına ibadetine sarılır...69 Yaşında. Eşimden büyük 1 kızı var. Ama kızı hiç bir şeye karışmaz.
Yaşamadan bilinmez,çok şey de yapmıştır inanırım ama önce sizin kafanızın değişmesi lazım onu anladım. Siz bu şekilde devam ettikçe hiçbir şey değişmez söyleyeyimEvliliğimizin başlarında yalnız kaldım, benimle ilgilenmiyorsun diye ağladı (aynı evde yan odada oturuyor ama çok yalnızmış, e bizde haliyle çalışıyoruz iş güç!?)
Daha sonra beni gezdirmiyorsun diye ağladı. (e biz zor geziyoruz çünkü iş güç!?)
Daha sonra tatile onu almadan gittik diye uzun süre bize evi dar etti, ağladı.
Sonra bana verdiğin para yetmiyor arkadaşlarıma çay, kahve bir şey ısmarlayamıyorum diye ağladı (lükse bakın kendi ihtiyacını geçtim arkadaşını düşünüyor. Sosyal hayatını!?)
Böyle böyle gider. Ama eşim alıştırdı onu. Her ağladığında o an ne için ağlıyorsa o yapıldı. Para, gezme, birlikte bişiler yapma vs.
Arada görümcem dahil oldu olaya kardeşimmm annem giderse naparız bir annesine bakamadı derler, elalem ne der, he deyin idare edin diye (kendi hiç bir şey yapmaz bu arada maddi manevi)
Yani bu kadın böyle alıştı. Beni mi kıskandı, çekemedi mi, eve temizlik düzen geldi, onu mu hazmedemedi bilmiyorum. Anlatsam sayfalar sürer.
Sizi çok iyi anlıyorum benımde en tıksındıgım seydır wc lavabo temız olmalı her daım.. Açıkca söyleyin ben kirletmiyorum kirletsemde temizliyorum szde wc den çıkmadan bir arkanıza bakın kimse kimsenin b... temizlemek zorunda değil deyin ,boyle temızlıge onem vermeyen ınsanlar ancak bundan anlar...Allah aşkına seninki de dert mi demeyin, ne çok konu açar oldun demeyin..
Allah rızası için akıl verin ablalarım, kardeşlerim..
Ben bu hijyen sorununu nasıl çözerim. İşten eve geldim. Doğal olarak ilk wcye yöneldim.
Mide bulandırmak gibi olmasın ama klozet komple bulaşık.
La havle dedim. Aldım çamaşır suyu şişesini üstümü bile değişmeden girdim yıkadım. Öyle hacet giderdim.
Ordan çıktım el yıkamaya banyoya. Lavabonun içi afedersiniz burun pisliği, bir de ağız çalkalanmış yemek artığı dolu.
Şuan inanılmaz sinirliyim. Evde zaten üç kişiyiz. Çoğunuz biliyor kv ile yaşıyoruz.
Ben yapmıyorum bu pislikleri.
Eşimle de çok tartıştık. Onun üzerinden kocam sana söylüyorum kv sen anla da yaptım.
Olmuyor olmuyor.
Yahu çoluk yok çocuk yok. Haftada 1 gün dip köşe temizliyorum. Kimseden temizlik beklemiyorum ama kirletmesinler bana yeter.
Yada be insan evladı banyodan tuvaletten çıkınca arkana bir bak ben ne yaptım diye.
Çok titiz biri değilim. Ancak bu kadarına katlanamıyorum. Ayrıca yetişemiyorum da. Hep elimde cif, çamaşır suyu gezemiyorum.
İçim de almıyor.
Mutfak deseniz dolap kapakları el izi içinde.
Ulan kulp var orda kulppp. Dolap dediğin kulbundan açılır kapanır. Kvdenin gözünün içine baka baka da sildim. Her akşam da sildim. Olmuyor, olmuyor.
Şimdi fenalık geçireceğim.
Ne olur bana akıl verin ben bu insanlara temizliği nasıl öğreteceğim. Hijyeni geçtim temel temizliği nasıl anlatacağım?
Her fikre açığım. Yoksa gerçekten bir gün hastaneye yatmalı kalkmalı bir cinnet geçireceğim.
Ne olur yardım...
Ne güzel. Kimseye minnetleri yok. Allah sağlık sıhhat versin.Benim 80 yaşında kv yemek yapar banyo wc temizler evi süpürür. Kp in önünde yeni gelin gibi herdediğini yapar getir götür.. ki kadın ayağından omzundan ameliyat olmş. Belinde fıtık var... işten güçten bulduğu zamanda hemen kuranına ibadetine sarılır...
Senin kv seni delirtmek için yapıyor buna emin ol.
Daha önce de yazdm sen üzülüyorsan herkes üzülsün boşver kendini düşün..
Haklısınız. Ben söylerken çok utanıcam ama belki o da utanır da yapmaz bir daha.Sizi çok iyi anlıyorum benımde en tıksındıgım seydır wc lavabo temız olmalı her daım.. Açıkca söyleyin ben kirletmiyorum kirletsemde temizliyorum szde wc den çıkmadan bir arkanıza bakın kimse kimsenin b... temizlemek zorunda değil deyin ,boyle temızlıge onem vermeyen ınsanlar ancak bundan anlar...
Bazen çok vicdan yapıyorum. Konuşmamakla, yüzüne bakmamakla iyi mi ediyorum acaba diye çok düşünüyorum. Yani bende ayrı bir safım. Söylenen yapılan onca şey var ancak benim içimde bir yerler hala sızlar bazen böyle durumlarda.Yaşamadan bilinmez,çok şey de yapmıştır inanırım ama önce sizin kafanızın değişmesi lazım onu anladım. Siz bu şekilde devam ettikçe hiçbir şey değişmez söyleyeyim
Bu sefer göbek falan atmaya kalkar onu yüreğim kaldırmaz :)Herşey olabilir bence genede tetikte olun..
Oyun oynayın biz boşanıyoruz diyin bakalım ne diyecek bu sefer..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?