cinnet geliyorum diyor, kv, eşim

simaytanem

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
19 Eylül 2014
390
123
53
Herkese meraba, onceki konularimdan bilen bilir. Annemle hayatim boyunca hiç gorusmedim esim bi sure once bulmayi teklif etti ve cok net reddettim, esim buna rağmen bulup telefonda konuşmuş. Esimle bu yüzden kavga edip batistim. Yalniz dun yine kavga ettim sebebini anlatayım, dun cok hastaydim halada öyle soğuk algınlığı. Dun yataktan cikamadim sağolsun esim yemegimi ve ihlamurumu falan hazirladi ozetle cok iyi bakti bana. Kandil olduğunu unutmuşuz daha dogrusu aklimizdan çıkmış. Ve kv aradı kandiliniz mubarek olsun dedi eşimde simaytanem cok hasta aklimizdan çıkmış dedi sonra biraz konustular bana verdi kandiliniz mubarek olsun dedim gec oldu dedi ben k.bakmayin xteyze (kv) ama daha gün bitmedi keske aramakta acele etmeseydiniz dedim. Oda neysee diyip anan bulunmus hadi iyisin dedi bende ne bakimdan dedim . Babaannen olunce kimsesiz kaldim diye uzulmusstun anan sahip çıkar dedi. Annem yok benim dedim. Niye seversin belki dedi bende bu benim ozelim lutfen dedim . Tabi esim renkten renge giriyor o sira. Kv iyi hadi iyi akşamlar dedi kapatti(Bu arada kv annemin beni terk etmesini surekli sorun etti bu konuda beni cok zorladi ve anlaşamayiz.) . Kapatinca esime nasol soylersin dedim aldığım cevap bos bulundum. Sana hic bişey demiyorum benimle konusma sakin diye bildim sadece. Yine aramiz açıldı sonuç olarak konuşmuyoruz

bu konuyu bilmem de, genel olarak sende de biraz gecimsizlik var gibi..
hakaret degil amacim, gozlemim bu..

Annenizi kesinlikle bulmak istemiyorsanız, görüşmeyecekseniz ona ulaşacak bilgileri eşiniz nerden buldu da ulaştı kendisine ? Sizin hassas konunuzda size saygı duymaları gerekir. İstemiyorsanız zorla mı görüştürecekler sizi ? Kv ayıp etmiş ,

Bence bu konuyu fazla buyutuyorsunuz anneni istemiyor olabilirsin. Sevmiyor ve gorusmeyecekte olabilirsin bulunmasi bir seyi degistirmez esin seni dusunmus yapm bir sey, dogru yada yanlis sonucta seni dusundugu icin yapmis. İnsanlarin laflarina bakip bence esinizle bos yere aranizi acmayin. Gercekten cok iyi bir ese sahipsiniz kiymetini bilin ve esinizden ozur dileyin. Nasilki annem yok diyebiliyorsunuz kayinvalideniz icinde ayni seyi dusunup soylediklerini duymazdan gelin boylece ne kendinizi uzmus olursunuz nede bosyere esinizi uzmus olursunuz.

Kayınvaliden senınle nasıl böyle atarlı konuşabılıyor o kimki?

Senin reddettıgın anneni mi kıskanıyor

Eşin belli ki sana karşı ilgili. Hastasın bakımını bile yapıyor. Bence onun kalbini hiç kırma. Kv sıktıysa canını ona ver cevabını ama böyle bir mevzu için eşinle aranı bozma derim.

Böyle birşeyin boş bulunması nasıl olabilir? Hadi ağzından cıkıverdi diyelim, kv niye burnunu sokuyo hayır yani ona ne annenizden. Ne demek sana sahip çıkar annen? Siz evlisiniz size sahip çıkacak eşiniz var zaten, hey Allahım kv gördükçe evlenmek istemiyorum

eşinize kızasım gelmedi hiç.. ama kayınvalide oldukça feci geldi.üsluba bak.. bu konuda dikkatli davranmalı..ananı bulmuşsun ne demek ya.dengesiz mi desem ne desem bilemedim.

Iste bende anlayamiyorum..

eşinize kızasım gelmedi hiç.. ama kayınvalide oldukça feci geldi.üsluba bak.. bu konuda dikkatli davranmalı..ananı bulmuşsun ne demek ya.dengesiz mi desem ne desem bilemedim.
Bana dusman gozuyle bakiyor. Beni uzecek her hamle onun zaferi.

anan, anan diye konuşmasında hadi yine iyisin falan demesinde bi art niyet var zaten, insan bari hastayken yapmaz, bu kaynanaları anlamak zor

Esin buyuk ihtimal sana fazlaca duskun, o da kendince biseyler yapmaya calismis. Ama annesine anlatmasini ben de dogru bulmadim, konusarak halledilir. Cok uzatma bu konuyu. Ne bilsin kayinvalidenin sana koz olarak kullanacagini. O kayinvalidene de yazik ki seni zayif noktandan yakalamaya calisiyor.

Ben olsam bende sinir olurum ikisinede
Ama olan olmuş eşin muhtemelen iyi niyetle anlattı ama kv bildiğin odunluk yapmış laf sokmak istiyormuş günlerce kurmuş telefonda hemen yapıştırmış

Sorun tamda bu esim biliyor. Annesi sureklikoz ariyor. Nisanlilik donemimden evlenene kadar hep bunu kullandi anasi bi adama gitmis kani bozuk bile dedi yani .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…