cinnet geliyorum diyor, kv, eşim

kv ne kada riğrenç bir insan.. ama eşin onun çok aksine iyi gibi geldi bana... adamla kavga etme bence.. senin mutlu olacağını düşündüğü için anneni buldu sonucta..
Oncelikle yorum icin tesekkur ederim, lakin anlatamadigim su annemi bulmasi beni mutlu etmez . Zira mutlu olacak olsam ben bulurdum cunku bulmam zor degildi. Ama beni istemeyeni bende istemem dedim ve hic aramadim. Esim bulmayi teklif ettiginde acik sekilde hayir dedim ve anlattim. Uzulmek istemiyorum diye sonra bikac ay sonra buldim diye karsima cikti, konustum dedi ne munasebet yanii. Sirf kendi meraki ocin yapti bunu sonra ozur diledi... Yani tam unutmusken annesinede anlatmis olmasi beni kirdi.

Cok tesekkur ederim ve evet oyle esim cok iyi kibar bana karsi mukemmel ama fazla merakli ve bu konuda fazlasiyla saygisizlik yapti

Cok tesekkur ederim ve evet oyle esim cok iyi kibar bana karsi mukemmel ama fazla merakli ve bu konuda fazlasiyla saygisizlik yapti
geçenki barışmandan daha zor ve geç barış.bir daha senin istemediğin şeyleri yapamasın,özeline de burnunu sokamasın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…