- Konu Sahibi simaytanem
-
Ne olursa olsun eşinize kızmayın, küsmeyin. Tum omru onunla paylaşacaksınız siz. Böyle bir küs bir barış kendinize zarar verirsiniz, 3. kişilerin dediklerine kulaklarınızı tıkayın..Mübagla ettim tabi....
Kocan cok bosbogaz. Ve ustune vazife olmayan seylerin basina geciyor. Kocani omur billah yonetmen gerekicek. Kayinvalidenlerin bilmesini istemedigin hic birseyi kocana soylemenin gerektigini anlamissindir sanirim.Herkese meraba, onceki konularimdan bilen bilir. Annemle hayatim boyunca hiç gorusmedim esim bi sure once bulmayi teklif etti ve cok net reddettim, esim buna rağmen bulup telefonda konuşmuş. Esimle bu yüzden kavga edip batistim. Yalniz dun yine kavga ettim sebebini anlatayım, dun cok hastaydim halada öyle soğuk algınlığı. Dun yataktan cikamadim sağolsun esim yemegimi ve ihlamurumu falan hazirladi ozetle cok iyi bakti bana. Kandil olduğunu unutmuşuz daha dogrusu aklimizdan çıkmış. Ve kv aradı kandiliniz mubarek olsun dedi eşimde simaytanem cok hasta aklimizdan çıkmış dedi sonra biraz konustular bana verdi kandiliniz mubarek olsun dedim gec oldu dedi ben k.bakmayin xteyze (kv) ama daha gün bitmedi keske aramakta acele etmeseydiniz dedim. Oda neysee diyip anan bulunmus hadi iyisin dedi bende ne bakimdan dedim . Babaannen olunce kimsesiz kaldim diye uzulmusstun anan sahip çıkar dedi. Annem yok benim dedim. Niye seversin belki dedi bende bu benim ozelim lutfen dedim . Tabi esim renkten renge giriyor o sira. Kv iyi hadi iyi akşamlar dedi kapatti(Bu arada kv annemin beni terk etmesini surekli sorun etti bu konuda beni cok zorladi ve anlaşamayiz.) . Kapatinca esime nasol soylersin dedim aldığım cevap bos bulundum. Sana hic bişey demiyorum benimle konusma sakin diye bildim sadece. Yine aramiz açıldı sonuç olarak konuşmuyoruz
heh tamda ben bunu söyleyecektim, siz sölemişsiniz, usluba bakılırsa zaten kızacağınızı biliyordu ve amacına ulaştı.Bana dusman gozuyle bakiyor. Beni uzecek her hamle onun zaferi.
bu konuyu bilmem de, genel olarak sende de biraz gecimsizlik var gibi..
hakaret degil amacim, gozlemim bu..
Esin cok iyi bi adammis. Senin nazlarina ragmen gidip anneni buluyor, hastasin elleriyle bakiyor besliyor yine yaranamiyor. Kvye soylemesi de kotu bir sey degil, senin bir ayibini soylememis anneni buldugunu soylemis hepsi bu. Sen genel olarak bu mizacta misin annen soz konusu diye mi bozuldu psikolojin?Herkese meraba, onceki konularimdan bilen bilir. Annemle hayatim boyunca hiç gorusmedim esim bi sure once bulmayi teklif etti ve cok net reddettim, esim buna rağmen bulup telefonda konuşmuş. Esimle bu yüzden kavga edip batistim. Yalniz dun yine kavga ettim sebebini anlatayım, dun cok hastaydim halada öyle soğuk algınlığı. Dun yataktan cikamadim sağolsun esim yemegimi ve ihlamurumu falan hazirladi ozetle cok iyi bakti bana. Kandil olduğunu unutmuşuz daha dogrusu aklimizdan çıkmış. Ve kv aradı kandiliniz mubarek olsun dedi eşimde simaytanem cok hasta aklimizdan çıkmış dedi sonra biraz konustular bana verdi kandiliniz mubarek olsun dedim gec oldu dedi ben k.bakmayin xteyze (kv) ama daha gün bitmedi keske aramakta acele etmeseydiniz dedim. Oda neysee diyip anan bulunmus hadi iyisin dedi bende ne bakimdan dedim . Babaannen olunce kimsesiz kaldim diye uzulmusstun anan sahip çıkar dedi. Annem yok benim dedim. Niye seversin belki dedi bende bu benim ozelim lutfen dedim . Tabi esim renkten renge giriyor o sira. Kv iyi hadi iyi akşamlar dedi kapatti(Bu arada kv annemin beni terk etmesini surekli sorun etti bu konuda beni cok zorladi ve anlaşamayiz.) . Kapatinca esime nasol soylersin dedim aldığım cevap bos bulundum. Sana hic bişey demiyorum benimle konusma sakin diye bildim sadece. Yine aramiz açıldı sonuç olarak konuşmuyoruz
bu konu icin konusmadimGeçimsizlik değil bence. Konu sahibi annesi konusunda çok hassas ve onunla alakalı şeyler fevri tepki vermesine sebep oluyor.
Hepimizin hassas bir noktası vardır ve o noktaya yüklenilmesi hiçbirimizin hoşuna gitmez.
esine karsi verdigin tepkiler ozellikle, fazla fevri.. yok yere araniza sogukluk girsin mi istiyorsun, Allah korusun..fikir sorarsan eger; yapmaHaklisiniz genel olarak olmasada kizgin oldugum insanlarla gecinebilmek icin ekstra caba sarfetmiyorum
Ben naz yapmadim istemedim, istemiyorum ve net belirttim. Esimin iyi olsugunu elbette biliyorum. Yarnamamos derken yaptigi iyilik icin tesekkur ederim ediyorumda elbette. Ama bu yaptigi hatayi ortmez. Bunun benim ayobim olmadigini biliyorum ama kv bunu boyle dusunmuyor. Senelerdir benim ayıbımmis gibi davrandi. Bu yuzden kendisiyle yuzyuze tartisttim bile. Ve evet Anne konumda hassasim sizin tabirinizle psikolojim bozuk...Esin cok iyi bi adammis. Senin nazlarina ragmen gidip anneni buluyor, hastasin elleriyle bakiyor besliyor yine yaranamiyor. Kvye soylemesi de kotu bir sey degil, senin bir ayibini soylememis anneni buldugunu soylemis hepsi bu. Sen genel olarak bu mizacta misin annen soz konusu diye mi bozuldu psikolojin?
Aynen oyle. Nasil ders verecegimi bilemiyorum..Eşiniz szin özelinize, sınırlarınıza saygı duymuyor.
Hassas bir meselede bile kendi bildiğini okuması ve annesi bile olsa başkalarına anlatması hoş değil. Bu olay vasıtası ile iyi bir derse ihtyacı var.
Kayınvalide de ayrı bir telden. Nasıl "anan bulunmuş hadi iyisin" diyebiliyor anlamış değilim. Bilse bile siz konuyu açmadıkça dile getirmemesi gerekirdi. Analı oğullu konuşacakları konuyu ve zamanını bilmiyorlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?