cinnet geliyorum diyor, kv, eşim

esinizin bos bulunmasi hata ama esinizin niyetinin iyi oldugu cok belli.
Kayinvalideniz allahindan bulsun....

Esine takılma bence o iyi niyetle söylemiştir ama kv yi uyarsın bu konuyu bir daha açmaması konusunda... Saygı duyması lazım

Annen bukunsun veya bulunmasin , bu kaynanani neden bukadar ilgilendiriyoe ?
Ve ne hakla sana bu konuda laf sokuyor ?

Esine kizmana gerek yok bukadar aklinca sana iyilik yapmak istemis , Esinle tekrar konus ve bu konuda ne kadar hasas oldugunu anlat ..

Ama kayinvalidene gereken cevabi ver..

Kocan cok bosbogaz. Ve ustune vazife olmayan seylerin basina geciyor. Kocani omur billah yonetmen gerekicek. Kayinvalidenlerin bilmesini istemedigin hic birseyi kocana soylemenin gerektigini anlamissindir sanirim.

Evet yapmasa daha iyi olurmus.
Kayinvalidenizin bunu bilmesine hic gerek yok.
Ama cokta uzerinde durmayin.
O koca bunu haketmiyor kanimca.
Sanslisiniz bu yonden.

Bana dusman gozuyle bakiyor. Beni uzecek her hamle onun zaferi.
heh tamda ben bunu söyleyecektim, siz sölemişsiniz, usluba bakılırsa zaten kızacağınızı biliyordu ve amacına ulaştı.
bence ona bu hazzı tattırmassanız zafer sizde olacaktır. kızdığınızı belli etmeyin, eğer anne sıfatında değilse sizin için biyolojik anneniz, sizde soranlara annem olarak değil bi tanıdık olarak görüşürüm falan deyip geçin, tabi bize konuşmak kolay siz acıyı yaşamışsınız bunu konuşmak zor olabilir ama eşiniz yaşadıklarınızın farkındaki size destek oluyıor onunla küsmeden konşun bu konuyu kv ye de kapak olur:)

bu konuyu bilmem de, genel olarak sende de biraz gecimsizlik var gibi..
hakaret degil amacim, gozlemim bu..

Geçimsizlik değil bence. Konu sahibi annesi konusunda çok hassas ve onunla alakalı şeyler fevri tepki vermesine sebep oluyor.
Hepimizin hassas bir noktası vardır ve o noktaya yüklenilmesi hiçbirimizin hoşuna gitmez.

Kocan iyi biri ama pek ağzında bakla islan mi yor Galiba. Çok Özel'in i anlatma. Kaynana ya gelince hepsi aynı sallama bende saçma sapan birsürü laf duyuyorum.yapacak birsey gül koca yi seven anasına katlanıyor.

Esin cok iyi bi adammis. Senin nazlarina ragmen gidip anneni buluyor, hastasin elleriyle bakiyor besliyor yine yaranamiyor. Kvye soylemesi de kotu bir sey degil, senin bir ayibini soylememis anneni buldugunu soylemis hepsi bu. Sen genel olarak bu mizacta misin annen soz konusu diye mi bozuldu psikolojin?

Kocanizin niyeti iyi olsa bile siz istemedikten sonra bu meseleye karismasi ve emrivaki yapması hoş değil.Heleki kaynananiz o çirkin üslubuyla bu işe hiç burnunu sokmamali.Bu konuda hassas olmanız da gayet doğal.Kocanizla kusmek yerine bu konudaki ciddiyetinizi iyice bildirin ve herkesin ağzını kapatın.Keske kaynananiza benim annem yok diyeceginize o benim bilecegim iş deyip kesip atsaydiniz.

Geçimsizlik değil bence. Konu sahibi annesi konusunda çok hassas ve onunla alakalı şeyler fevri tepki vermesine sebep oluyor.
Hepimizin hassas bir noktası vardır ve o noktaya yüklenilmesi hiçbirimizin hoşuna gitmez.
bu konu icin konusmadim genel bi kanimiz vardir uyeler hakkinda, yaptigi yorumlardan, bakis acisindan yola cikarak.. bu SAHSİ fikrim.. konu sahibinin hassasiyetlerine lafim yok..

Haklisiniz genel olarak olmasada kizgin oldugum insanlarla gecinebilmek icin ekstra caba sarfetmiyorum
esine karsi verdigin tepkiler ozellikle, fazla fevri.. yok yere araniza sogukluk girsin mi istiyorsun, Allah korusun..fikir sorarsan eger; yapma

Eşin anneni bulduktan sonra , ne yapsam diye fikir almak istemiş o nedenle annesiyle paylaşmıştır bence .
Eşinizle aranızı bozmaya değmez , iyilik yapmaya çalışmış sadece . Sizi düşünmüş . Bazen iyi niyetle yaptığımız şeyler , karşı tarafta aynı algıyı oluşturmaz sizin durumunuzda böyle olmuş . Çok fazla yıpratmayın birbirinizi .
Kv ile zaten aranız iyi değilmiş , boşverin gitsin .

Ben naz yapmadim istemedim, istemiyorum ve net belirttim. Esimin iyi olsugunu elbette biliyorum. Yarnamamos derken yaptigi iyilik icin tesekkur ederim ediyorumda elbette. Ama bu yaptigi hatayi ortmez. Bunun benim ayobim olmadigini biliyorum ama kv bunu boyle dusunmuyor. Senelerdir benim ayıbımmis gibi davrandi. Bu yuzden kendisiyle yuzyuze tartisttim bile. Ve evet Anne konumda hassasim sizin tabirinizle psikolojim bozuk...

kv ne kada riğrenç bir insan.. ama eşin onun çok aksine iyi gibi geldi bana... adamla kavga etme bence.. senin mutlu olacağını düşündüğü için anneni buldu sonucta..

Eşiniz szin özelinize, sınırlarınıza saygı duymuyor.
Hassas bir meselede bile kendi bildiğini okuması ve annesi bile olsa başkalarına anlatması hoş değil. Bu olay vasıtası ile iyi bir derse ihtyacı var.
Kayınvalide de ayrı bir telden. Nasıl "anan bulunmuş hadi iyisin" diyebiliyor anlamış değilim. Bilse bile siz konuyu açmadıkça dile getirmemesi gerekirdi. Analı oğullu konuşacakları konuyu ve zamanını bilmiyorlar.

Kayinvalidenle aranda surekli olarak bir skinti varsa,seni sürekli annenin meselesi uzerinden uzmeye calisiyor olabilir..seninle boyle savasiyor aklinca,zayif noktan göruyor,o yuzden hic umursama ama esinle aranin bozulmasi kotu olmus.annesine kötü niyetle söyledigini dusunmuyorum,annesinin bosbogazligi sadece.

Aynen oyle. Nasil ders verecegimi bilemiyorum..

kocan senin istemediğin gereksiz işlerle uğraşıyor.bana göre anneni bile arayıp bulması yanlış.fikirlerine saygı duyması gerekirdi.üstelik bu durumu anlaşamadığın kaynananla paylaşması daha kötü bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…