CinnetNur Dertlendi....

Amin insallah sen ve senin gibi bekleyen tüm kardeşlerime heo dua edicem

Kız tiramisu seni yerim tatlı niyetine.
Aman da amannn
Tavsiyelerin için teşekkür ederim canım benim.
Beni de dualarına bolca kat.
Sende hayirla kucağına al inşallah yavrunu♥
Afiyet olsun benim yanımda kahve de çok güzel gidiyor aminn inşallah. Dualarımdasınız

Tüp bebekle başardım valla diğer türlüsü çok zordu çünkü artık üstüme gelen o sizin tabirinzle geberesiceler benim hayat enerjimi ,yaşama tutunma umudumu... herşeyimi sömürmeye baslamslardi özellikle de şu herşeyi bilipte soranlar yokmu heehh onlar beni bunalıma soktular evden dışarı çıkasm gelmiyordu 2 senelik evliydm 22 sene gibi geldi 3 saat sonrada doğuma gidicem...

Ahhh bacım o insanların lafları hiç bitmez bir tane yapsan ikinci ne zaman derler de derler ! Benim de bazen bağırasim geliyor olmuyor iste vardır Rabbimin bir bildiği demek . Hatta nasıl yaptinix diye sormak .İnşallah en kısa zamanda buraya o güzel haberi vermek nasip olur bize Bir dahaki konuşmamız bebelerimizden olur .

Sanırım o "geberesiciler" takımının yeni kurbanı benim.
Dinimi imanımı gevrettiler artık 3ünü 5ini tutup gelin arkadan destek verin biz yapamıyoz diyecek kıvama çok yaklaştım.

Oy oy oy güzel doğumlar geçir inşallah. Sağlıkla sıhhatle tek ıkınmayla kucağına al yavrucugunu

Ayy canım benim inşallah dualarını duyuyodur Yaratan.
Sen ne zamandır deniyorsun ?

İnşallah Polikistik overliyim ben nerdeyse 1 senelik evliyiz ama hiç korunmadık Vardır Rabbimin bir bildiği diyoruz .
Polikistik overlilerin eninde sonunda bir çocuğu oluyor ya.
Yakın bir arkadaşım da pcosluydu.
9 ay boyunca hiç korunmamış en son ehhh yeter be diye bıraktığı ay çocuğu olmuş.

Azalan yumurtalık rezervi yok en azından. Sadece yumurtalık tembelliği var. Oda yumurtalık fazla naz yapıyor. Keyfî yetince salacak bir yumurta hiç merak etme:)

Ama benim ilk hormon testimdeki dalgalanmalar doktor her ne kadar da engel degil dese de bence hala büyük bir engel. Bu gece detaylı bir araştırma daha yaptım da

İnşallah kuzum inşallah. Biz de annelikle odullendirilenlerden oluruz .Kuzenimde de vardı 5 senelik evliydi olmadı .Her şey Rabbimin elinde bir bakmışız bizim evde de çiçek açmış umutlar . Hem hormonlar da düzeliyor sen de çok takma , üzülme olur mu? Biliyorum elimizde değil . Biz güçlü, inançlı olacağız ki onlar da bizi sıkı sıkı tutunsunKasmasak ,araştırmasak Belki de şimdiye anneydik. Dualarımda herkes .

Dua en güçlü silahtır aslında.
Müslümanın müslümana duası da makbuldür.
Şuan ezan okunuyor.
Rabbim isteyen herkese hayırlı,sağlıklı,sıhhatli,salih evlatlar nasip etsin inşallah canım benim..

Kesinlikle kuzum . Aminnnn inşaAllah.Duanın gücüne inananlardanız çok şükür Rabbim bize ve tüm isteyenlere en kısa zamanda nasip etsin inşallah

Bende aynen sizin gibiydim artık son zamanlarda ne bir düğün ne bir bayram hiç bir topluluğa girmek istemezdim bak şu seninle beraber evlendi o doğurdu o hamile sen neden yapmıyorsun bla bla ve daha 1 yıllık evli olamama rağmen bunlar söyleniyordu ama kendi kendime aştım bunu çocuk düşünmüyorum rahatıma düşkünüm uğraşamam çocukla gibi şeyler söylüyordum artık herkese topluma da girdim misafirliğe de gittim böyle cevap verince insan kendini iyi de hissediyor zaten stresten ne zaman ki kurtuldum rahatladım hemen gebe kaldım tecrübe ile sabit yani allah im size de bir an önce bir bebek nasip eder insalah

Bir de bilmiyorum kilonuz falan var mı ama guzel beslenmenın de yumurta kalıtesı ustunde aşırı etkısı var ben hemen etkısını hissedıyorum bir de stres yok asla yokkk

Bir de bilmiyorum kilonuz falan var mı ama guzel beslenmenın de yumurta kalıtesı ustunde aşırı etkısı var ben hemen etkısını hissedıyorum bir de stres yok asla yokkk
55 kilo falanım..
Vitaminsizin önde gideniyim valla. Çok yemek seçerim kahvaltiyla aram yoktur. Mızmızlanırım.. Var mı yumurtalık geliştirmek için önerilerin

sen benim nelerrrr yaşadıgımı görsen .yakı yapmak isteyen 2 yıldır olmuyor ot yedirmek isteyen onu bunu şunu yapmak isteyen .sorun bendede değil eşimde ,ama sülalesi bana kenetledi bişeyde diyemiyorum adamın gururu gitmesin diye hepsine gülürek cvp veriyorum. arkadasımın karı koca hiç bir sorunu yok 4 yıl bebekleri olmadı.kuzenım 4 kere tüp bebeğini düşürdü braz bekle .bazi insanlar tez canlıdır hemen herşey olsun isterler ama bazı şeyler malesef olmuyor oyle şık diye buda bizim sınavımız

55 kilo falanım..
Vitaminsizin önde gideniyim valla. Çok yemek seçerim kahvaltiyla aram yoktur. Mızmızlanırım.. Var mı yumurtalık geliştirmek için önerilerin
Vitamin de çok önemli ben diyetisyene gittim insülin direncide vardı butun testlerımı yaptı ama vitaminlerim duşuk degerdeymıs ilaç verdi b12 den iğne vurunucam.Sizde doktorunuza bir sorun istersenız butun tahlıllerınızı yaotırın bu siyah uzum var ya kuru olanı çekirdekli onun yumurta kalitesi üzerinde çok iyi etkısı oldugu söyleniyor.Ama asıl olan doğal beslenmek ne bıleyım yogurdunuzu kendınız yapın mesela hazır olan şeylerden kacının o içriğimiz meyve sularını falan da boşverin.Bol bol su için ceviz yiyin mutlaka ama bir diyetisyenle gorusun.Tabiki doktorunuza sorarak
Ben bir ara bunu uyguladım baya da kilo verdim inanın takır takır adet oluyordum.Bu yıl aşırı kilo alıp vitaminsiz beslendık duzenım bozuldu.

55 kilo falanım..
Sporunuzu da yapın mutlaka bence ayrıca haşlanmıs yumurta cidden ben pek sevmesem de çok iyi besin kaynagı.Bakın benim annemde en küçük kardeşimi geç yaşlarda doğurdu hatta erken menopoz teşhisi varken.

Adet olmakta falan sıkıntı yok.
Sanırım bende de b12 falan eksik. Kansızlık var. Ne ararsan var valla..
Yogurtumu elimden geldiğince kendim yapmaya çalışıyorum ama sadece yoğurtla bitmiyor ne yazık ki
Hazır gıdalar hayatımızın her yerinde..

Sporunuzu da yapın mutlaka bence ayrıca haşlanmıs yumurta cidden ben pek sevmesem de çok iyi besin kaynagı.Bakın benim annemde en küçük kardeşimi geç yaşlarda doğurdu hatta erken menopoz teşhisi varken.
Evlenene kadar hayatımın hiçbir döneminde haşlanmış yumurta yiyemedim. Ama artık kendimi zorlaya zorlaya yemeye çalışıyorum beyazını yiyorum sarısını atıyorum.
Bir şekilde zorlansam da yemeye çalışıyorum ama sanki hiçbir şeyin bana faydası olmuyor gibi hissediyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…