Cinsel bölüme konu açamıyorum buradan yardım istiyorum :)

firuze89

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
15 Ocak 2015
1.899
3.059
158
35
Selam kızlar, dokuz aydır esimin ailesi ile beraber yaşıyoruz ev alana kadar burdayız, dört yıllık evliyiz kiradaydik bazi sebepten dolayı beraber yaşıyoruz suan, sorum ise haliyle istediğim gibi giyinemiyorum esime, sadece yatak odamızda giyinebiliyorum, cinsel hayatımızı renklendirmek icin fikriniz var mı :)

:) para var cnm sadece zamani var almak için :) benim sorumun cvbi bu degil ama. Teşekkürler yinede, burdada mutluyum ben rahatim iyi

Ayrıca kızım Altı aylık bırakamam, çalışmaya da ihtiyacım yok, ha diyince evde alınmıyor nerde para biriktirip te ev alcaz bu yasta birikim olmadan :)

Selam kızlar, dokuz aydır esimin ailesi ile beraber yaşıyoruz ev alana kadar burdayız, dört yıllık evliyiz kiradaydik bazi sebepten dolayı beraber yaşıyoruz suan, sorum ise haliyle istediğim gibi giyinemiyorum esime, sadece yatak odamızda giyinebiliyorum, cinsel hayatımızı renklendirmek icin fikriniz var mı :)
Giyinmekten başka çare bulamıyorum :işsiz:öyle renkli olmuyor mu ??

Ayrıca kızım Altı aylık bırakamam, çalışmaya da ihtiyacım yok, ha diyince evde alınmıyor nerde para biriktirip te ev alcaz bu yasta birikim olmadan :)
Çalışmaya ihtiyacınız yok paranız var ama ayrı eve çıkamıyorsunuz öyle mı ? Neyse biraz daha sabırlı olun, ayrı eve çıktığınız zaman istediğinizi yaparsınız...

Çalışmaya ihtiyacınız yok paranız var ama ayrı eve çıkamıyorsunuz öyle mı ? Neyse biraz daha sabırlı olun, ayrı eve çıktığınız zaman istediğinizi yaparsınız...

Evett, şöyle ki satılacak olan bir ev var o satılınca alacagiz inşallah,, o yüzden para var dedim yoksa neden hala ev almayalim :))

Evett, şöyle ki satılacak olan bir ev var o satılınca alacagiz inşallah,, o yüzden para var dedim yoksa neden hala ev almayalim :))
Bence şu anda düşünmeniz gereken tek şey çocuğunuz ve bir an önce evin satılması.. onun dışında kv evinde atraksiyona gerek yok... Zaten giyiniyormussunuz giymek istediklerinizi

ay aklıma şahan geldi 3 çocuğum var bakireyim haydar bey :D
hem çalışmaya ihtiyacınız yok hem birikim yapamıyorsunuz,ilginç neyse zaten konu bu değil.
Kendi odanızda giyinebilirsiniz.

Bence şu anda düşünmeniz gereken tek şey çocuğunuz ve bir an önce evin satılması.. onun dışında kv evinde atraksiyona gerek yok... Zaten giyiniyormussunuz giymek istediklerinizi

Bence var :) çocuğumu düşünüyorum zaten onu karıştırmayın bile, dua ediyorum bian önce satilsa die ama bakalım nasip

ay aklıma şahan geldi 3 çocuğum var bakireyim haydar bey :KK70:
hem çalışmaya ihtiyacınız yok hem birikim yapamıyorsunuz,ilginç neyse zaten konu bu değil.
Kendi odanızda giyinebilirsiniz.

Birikim yapamadigimi kim dedi? Aynen konu bu değil teşekkürler

ya arkadaşım neden mualif mualif konuşuyorsun. Senin düşündüklerin konusunda bilincindedir konu sahibi.
Canın dalaşmak istiyorsa sanalda yapma yada akıl vermek.
Kız soru sordu fikir ver yoksa çık.

Bence var :) çocuğumu düşünüyorum zaten onu karıştırmayın bile, dua ediyorum bian önce satilsa die ama bakalım nasip
O zaman size kolay gelsin, gidin bir kac iç çamaşırı alın giyin çıkın kocanızn karşısına... İyi günler..

ya arkadaşım neden mualif mualif konuşuyorsun. Senin düşündüklerin konusunda bilincindedir konu sahibi.
Seni ilgilendirmiyor boş konuşma istersen ?

Bitane beni anlayan çıktı ,, hay ağzına sağlık,

Orda rahatsaniz daha neyi dert ediniyorsunuz anlamadım ne gibi bi fikir bekliyorsunuz acaba odada hersey giyebiliyormussunuz hay allah im ya başbaşa olmak kalmak dört dörtlük bi ilişki anlamına gelmez senin canın sıkılmış belli

İyi madem cok rahatsiniz,giyinin istediginiz gibi gezin evin icinde.

Bu arada sabahlik diye birsey var,icat edildi, onu da kullanabilirsiniz odanizin disinda. Biz kendi evimizde yasayanlar da yatak odasinin disinda anadan uryan gezmiyoruz,sabahlik kullaniyoruz

Back
X