Giyinmekten başka çare bulamıyorumSelam kızlar, dokuz aydır esimin ailesi ile beraber yaşıyoruz ev alana kadar burdayız, dört yıllık evliyiz kiradaydik bazi sebepten dolayı beraber yaşıyoruz suan, sorum ise haliyle istediğim gibi giyinemiyorum esime, sadece yatak odamızda giyinebiliyorum, cinsel hayatımızı renklendirmek icin fikriniz var mı :)
Çalışmaya ihtiyacınız yok paranız var ama ayrı eve çıkamıyorsunuz öyle mı ? Neyse biraz daha sabırlı olun, ayrı eve çıktığınız zaman istediğinizi yaparsınız...Ayrıca kızım Altı aylık bırakamam, çalışmaya da ihtiyacım yok, ha diyince evde alınmıyor nerde para biriktirip te ev alcaz bu yasta birikim olmadan :)
Çalışmaya ihtiyacınız yok paranız var ama ayrı eve çıkamıyorsunuz öyle mı ? Neyse biraz daha sabırlı olun, ayrı eve çıktığınız zaman istediğinizi yaparsınız...
Yok ya öyle de çok siradan :/Giyinmekten başka çare bulamıyorumöyle renkli olmuyor mu ??
Bence şu anda düşünmeniz gereken tek şey çocuğunuz ve bir an önce evin satılması.. onun dışında kv evinde atraksiyona gerek yok... Zaten giyiniyormussunuz giymek istedikleriniziEvett, şöyle ki satılacak olan bir ev var o satılınca alacagiz inşallah,, o yüzden para var dedim yoksa neden hala ev almayalim :))
ay aklıma şahan geldi 3 çocuğum var bakireyim haydar beyAyrıca kızım Altı aylık bırakamam, çalışmaya da ihtiyacım yok, ha diyince evde alınmıyor nerde para biriktirip te ev alcaz bu yasta birikim olmadan :)
Bence şu anda düşünmeniz gereken tek şey çocuğunuz ve bir an önce evin satılması.. onun dışında kv evinde atraksiyona gerek yok... Zaten giyiniyormussunuz giymek istediklerinizi
ay aklıma şahan geldi 3 çocuğum var bakireyim haydar bey
hem çalışmaya ihtiyacınız yok hem birikim yapamıyorsunuz,ilginç neyse zaten konu bu değil.
Kendi odanızda giyinebilirsiniz.
Bence şu anda düşünmeniz gereken tek şey çocuğunuz ve bir an önce evin satılması.. onun dışında kv evinde atraksiyona gerek yok... Zaten giyiniyormussunuz giymek istediklerinizi
O zaman size kolay gelsin, gidin bir kac iç çamaşırı alın giyin çıkın kocanızn karşısına... İyi günler..Bence var :) çocuğumu düşünüyorum zaten onu karıştırmayın bile, dua ediyorum bian önce satilsa die ama bakalım nasip
Seni ilgilendirmiyor boş konuşma istersen ?ya arkadaşım neden mualif mualif konuşuyorsun. Senin düşündüklerin konusunda bilincindedir konu sahibi.
Canın dalaşmak istiyorsa sanalda yapma yada akıl vermek.
Kız soru sordu fikir ver yoksa çık.
O zaman size kolay gelsin, gidin bir kac iç çamaşırı alın giyin çıkın kocanızn karşısına... İyi günler..
ya arkadaşım neden mualif mualif konuşuyorsun. Senin düşündüklerin konusunda bilincindedir konu sahibi.
Canın dalaşmak istiyorsa sanalda yapma yada akıl vermek.
Kız soru sordu fikir ver yoksa çık.
Seni ilgilendirmiyor boş konuşma istersen ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?