cinsel güç için kullanılan ilaç?(+18 e konu açamadım)

kdf

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
21 Kasım 2014
103
101
34
kızlar cinsellik bölümüne açamadım konuyu sistemden dolayı,o yüzden burdan soruyorum.bu kez kendim için değil yanımda olan kız arkadaşım için soruyorum.eşiyle 5 yıldır evli ve eşinin cinsel anlamda yaklaşımı yok.hani şu çayına kahvesine karıştırılan toz ya da damla gibi şeyler var ya çaktırmadan ondan atsa diyoruz. ne dersiniz?etkisi olur mu kullanan var mı ya da nerede bulunur?:)

Elinizin altında internet var; konu açacağınıza her şeyi bilen siteye yazsaydınız binlerce seçenek çıkardı önünüze

Ne kadar sağlıklı bilemem de 5 yıla kadar aklı nerdeymiş; bu işler öyle ilaçla vs değil, önce konuşarak hallolur.

bence asla böyle bir şey yapmayın.belki adamın kalbine falan zarar verecek.
eşi zaten bu durumundan rahatsızsa bir uzmana gider.tek tarafın çabasıyla aşılacak bir durum değil :KK66:

Buradan birisinin arkadaşının eşinin cinsel şeyi için ilaç markası yazacağını umut ediyorsunuz ya PES diyorum hangi devirde yaşıyoruz. Doktor diye bir meslek dalı var hanımefendi ilaç yazacak bir mercii. Pes vallahi.

Ayrıca yine pes diyorum acaba yaşın kaç? Aklıma kötü kötü senaryolar geliyor.

Doktor diye bir meslek var,neden onlardan yardım almayı düşünmüyor arkadaşınız sorun bakalım..
Şİmdi 1 kaşık şundan 3 kaşık bundan diye reçete yazılırsa adamın kalbine bişey olursa ne olacak..

Ölüme kadar riski var , doktora gidin diyeceğim de kesin kocan kabul etmez genelde utanıyor çekiniyor gurur yapıyorlar bu gibi durumlarda , onun dışında doğal yollarla cinsel güç arttırıcı yiyecekler yedir ceviz fındık vs.

kızlar cinsellik bölümüne açamadım konuyu sistemden dolayı,o yüzden burdan soruyorum.bu kez kendim için değil yanımda olan kız arkadaşım için soruyorum.eşiyle 5 yıldır evli ve eşinin cinsel anlamda yaklaşımı yok.hani şu çayına kahvesine karıştırılan toz ya da damla gibi şeyler var ya çaktırmadan ondan atsa diyoruz. ne dersiniz?etkisi olur mu kullanan var mı ya da nerede bulunur?:)
kalp krizi geçirtip öldürmek istiyorsanız daha kolay yolları var:KK14: ha bir de bir insanın yemeğine şunu bunu karıştırmak nedir hem cehalet hem de etik değil şu davranışınız

İlaç kullanmak çocuk oyuncağı mı? Bitkisel ürünlerin bile yan etkileri var. Ya kullanacağınız şey adama zarar verirse?
Çayına kahvesine karıştırmayı düşündüğüne göre, arkadaşınız bu planı eşinden habersiz gerçekleştirecek. Bu düşüncenin ne büyük bir hata olduğunun farkına varır umarım. İnsan hakları kısmını, saygısızlığı filan geçtim, eşinin sağlığından endişe etmeyecek olması enteresan.
Bunlar hep çok dizi izlemekten oluyor sanırım. O kadar çok entrikayı, tuzağı her birinde görünce, kimisi bunları normal sanmaya başlıyor olabilir.

Arkadaşlar olası sonuçları yazmışlar , umarım kulağınıza küpe olur. Benim farklı bir sorum var size. Neticede bu ilacın tek etkisi kan akışını istediğiniz bölgeye yönlendirmek değil mi ? Adamın ilacı alınca eşine yöneleceğinin garantisi var mı ?

Adam belki isteksiz değil de eşine isteksiz . O zaman ne olacak ?

kızlar öncelikle kendim için asla sormuyorum, cinsel anlamda sıkıntımız yok çok şükür benimki duygusal sıkıntı.yalnızca arkadaşm sordu eşi doktora gitmeyi reddediyor, bende nasıl olur belki bilen vardır diye sormak istedim tereddüt ettim diye,zararları olduğunu duymuştum ama bilemedm bilgisayarda elimin altında yine de danışmak istedim.yanlış bisey yaptığımı dşünmüyorum. özür dilerim yinede

Ben de söylüyorum ama anlamıyor işte belki bilen vardır sor dedi o yüzden sordum yanımda diye soramam diyemedim.böyle şeylerle olmaz yani bilinçli olan benim ama algılayamadı.kötü bir niyetim de yoktu zaten buraya yazmakta:KK43:

Ama bildigim kaariyla bu ilaclar cok tehlikeliymis, ölüme bile yol aciyormus Allah korusun. Bence arkadasiniz cok temkinli davranmali bu konuda..

Ben de söylüyorum ama anlamıyor işte belki bilen vardır sor dedi o yüzden sordum yanımda diye soramam diyemedim.böyle şeylerle olmaz yani bilinçli olan benim ama algılayamadı.kötü bir niyetim de yoktu zaten buraya yazmakta:KK43:

eczaneden fln alınırsa bi kullanımdan bişey olmaz da anlık etki onlar

afrodizyak meyveler var diye biliyorum onlardan yedirsin

Azer bülbül bu tip bir ilaç içip kalp krizinden gitmişti diye hatırlıyorum. Bilinçsizce yapmayın öyle şeyler Allah korusun

Adamla iliskiye girecek diye adami öldurecek pes ya :KK70: okadar mi zor durumda kalmis simdi birsey diyecegim uslubum igrenc olacak yapilir mi oyle bisey hemde habersiz

X