Cinsel ilişki acı vericiymiş!

cinsel ilişki sırasında acıdan ölen yok, çok takılmayın.

ya valla öyle bir anlatıldı ki :KK43: vay efendim olmayan bir yer açılıyor da vay ağladım da
Olmayan bir yer açılıyor ne ya? Böyle Genç kızları korkutan insanlara sinir oluyorum. Seninde dediğin gibi bu doğal birşey, kendini ne kadar kasarsan o kadar sıkıntı. Olayın doğal birşey olduğunun farkındasın zaten tıka kulaklarını onlarada. Eşiniz beceriksizmiş sizin diyebilirsin mesela :)

Yeni evli bir arkadaşım bunu söyleyip duruyor. Çok gözümü korkuttu ve anlam da veremiyorum bu kadar doğal bir şeyin bu kadar acı verici ve zor bir olay olmasına. Başka evli arkadaşlara sorduğum da o kadar da değil diyorlar. Ama hala anlayabilmiş değilim işin aslını.
Evlenirken kendimizi acılara mı hazırlayalım yoksa bu arkadaş mı abartıyor ?
Kadın yeteri kadar hazırlanıp gevşemezse canı yanar doğal olarak.

Ilk ilişkide hafif bir acı olur ama adet sancısından daha fazlası değil. Onun dışında alıştıktan sonra canınız yanmaz merak etmeyin.

Hhhaa

hhaahha ama oluyo ya valla şişlik yanma oluyo yani bi müddet ara versen olmaz belki ama gün
valla bende var birşey demek ki ama beni bilen bilir zaten çok rahattım kafam da rahattı o yüzden daha hiç o aman aman acıyı yaşamadım :KK53:

:KK70: ortaya attim ...artik kendi nasil isterse algilasin :KK70:
ben korktum ama olmayan yerden bebek çıkcak şimdi :kusmuk::skandal::skandal::skandal:

valla bende var birşey demek ki ama beni bilen bilir zaten çok rahattım kafam da rahattı o yüzden daha hiç o aman aman acıyı yaşamadım :KK53:

ben korktum ama olmayan yerden bebek çıkcak şimdi :kusmuk::skandal::skandal::skandal:
Korkma conem :) cikista sorun yok zaten aci olan sancisi yoksa vajina gorevini acisiz gorevini yerine getiriyor
Kaldi ki hepsinden once benim belimi kiriyorlardi sanirsin oyle agriyordu...bi ara dedim cocuk herhalde belimden gelicek :D
ama sanirim senin ikizler sezaryanla olur...yani genelikle oyle yapiyolar ama bilmiyorum tabi...nasil geciyo hamilelik?

Korkma conem :) cikista sorun yok zaten aci olan sancisi yoksa vajina gorevini acisiz gorevini yerine getiriyor
Kaldi ki hepsinden once benim belimi kiriyorlardi sanirsin oyle agriyordu...bi ara dedim cocuk herhalde belimden gelicek :KK70:
ama sanirim senin ikizler sezaryanla olur...yani genelikle oyle yapiyolar ama bilmiyorum tabi...nasil geciyo hamilelik?
iyi şükür çok küçükler o yüzden pek bi eziyetleri yok :KK51: inşallah normal olur ya :dua::dua:

İlla kanama olacak tahriş olacak diye birşey yok ama tabi önsevişme olmadan direkt olaya girmeye calisirsaniz herşey olabilir. :deli:

Olmayan yer açılıyor derken... Senin arkadaş konuyu tamamen yanlış yapıyor demekki... Başka açıklaması yok bunun...

Back
X