- 2 Şubat 2015
- 5.987
- 9.569
- 198
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Olmayan bir yer açılıyor ne ya? Böyle Genç kızları korkutan insanlara sinir oluyorum. Seninde dediğin gibi bu doğal birşey, kendini ne kadar kasarsan o kadar sıkıntı. Olayın doğal birşey olduğunun farkındasın zaten tıka kulaklarını onlarada. Eşiniz beceriksizmiş sizin diyebilirsin mesela :)ya valla öyle bir anlatıldı kivay efendim olmayan bir yer açılıyor da vay ağladım da
Neden? Bunları konuşmak orucu bozuyor mu?söyle konuları ramazan dan sonraya saklayın
oruçlu İnsanız sonuçta
hhaahha ama oluyo ya valla şişlik yanma oluyo yani bi müddet ara versen olmaz belki ama günde 5 posta atarsan oluyo illaki;bu kişisel birşey bence herkes de böyle olmaz ki![]()
şimdi sen kıza cesaret mi verdin daha mı çok korkuttun ben anlamadım kovacım![]()
Kadın yeteri kadar hazırlanıp gevşemezse canı yanar doğal olarak.Yeni evli bir arkadaşım bunu söyleyip duruyor. Çok gözümü korkuttu ve anlam da veremiyorum bu kadar doğal bir şeyin bu kadar acı verici ve zor bir olay olmasına. Başka evli arkadaşlara sorduğum da o kadar da değil diyorlar. Ama hala anlayabilmiş değilim işin aslını.
Evlenirken kendimizi acılara mı hazırlayalım yoksa bu arkadaş mı abartıyor ?
Sonuçta cinsellik konuşuluyor. Icinde bi şehvet duygusu olussa orucu zedeliyorNeden? Bunları konuşmak orucu bozuyor mu?
valla bende var birşey demek ki ama beni bilen bilir zaten çok rahattım kafam da rahattı o yüzden daha hiç o aman aman acıyı yaşamadımHhhaa
hhaahha ama oluyo ya valla şişlik yanma oluyo yani bi müddet ara versen olmaz belki ama gün
ben korktum ama olmayan yerden bebek çıkcak şimdiortaya attim ...artik kendi nasil isterse algilasin
![]()
Bundan endişe ediyorsaniz başka başlıklarda takılın. İnsanların hangi konuyu açacağına müdahale etmeyin benceSonuçta cinsellik konuşuluyor. Icinde bi şehvet duygusu olussa orucu zedeliyor![]()
sado mazo muydu neydi oherkes manyak çünkü acı çekmek için çiftleşiyor
Korkma conem :) cikista sorun yok zaten aci olan sancisi yoksa vajina gorevini acisiz gorevini yerine getiriyorvalla bende var birşey demek ki ama beni bilen bilir zaten çok rahattım kafam da rahattı o yüzden daha hiç o aman aman acıyı yaşamadım
ben korktum ama olmayan yerden bebek çıkcak şimdi![]()
iyi şükür çok küçükler o yüzden pek bi eziyetleri yokKorkma conem :) cikista sorun yok zaten aci olan sancisi yoksa vajina gorevini acisiz gorevini yerine getiriyor
Kaldi ki hepsinden once benim belimi kiriyorlardi sanirsin oyle agriyordu...bi ara dedim cocuk herhalde belimden gelicek
ama sanirim senin ikizler sezaryanla olur...yani genelikle oyle yapiyolar ama bilmiyorum tabi...nasil geciyo hamilelik?
acaba nereden yapıyor ben de merak ettimOlmayan yer açılıyor derken... Senin arkadaş konuyu tamamen yanlış yapıyor demekki... Başka açıklaması yok bunun...
Minnakımmmmmiyi şükür çok küçükler o yüzden pek bi eziyetleri yokinşallah normal olur ya
![]()