- 28 Mart 2014
- 16.087
- 55.120
- 598
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
arkadaşım da duvar benzetmesini yaptı.Sanirsam bu durum bunyeyle ve o an ki rahatliginla alakali. Ben sorun yasayacağimi dusunmemistim ama malesef yasadim bizimki iki gün olmadi olamadi daha dogrusu. Olmayinca da hepten gerildim kasildim ama daha sonra alisiyosun. Tavsiyem kendini kasmamak kastiginda bildigin duvara donusuyo orasi :)
sen o arkadaşı fazla dinlemearkadaşım da duvar benzetmesini yaptı.
ben de böyle düşünüyorum ama kimisi de sorun yaşıyor işte. arkadaşım da rahattı oysaki. o yüzden başıma ne geliceğini bilmez bir ruh haline büründüm ister istemez.Vajina cinsel birliktelik ve dogum için var olan bir organ. Sanki kolunu bacağını kestirmiş gibi acıyla anlatıyorlar sonra vajinismus ve boşanmalar oluyor. Cinsellik bir armağandır ve iki tarafıda mutlu eden bir eylemdir. Korkmanı gerektirecek hiçbirşey yok. Bu kadın doğasında var. Kendini gereksiz yere korkutma.
o an rahat değilmiş demek ki kasmış kendini ya da vücudunu hazırlayamamış.Asla kendini kasmayacaksın o zaman ne acı hissedersin ne de bir şey.sen beni dinle boşver arkadaşınıben de böyle düşünüyorum ama kimisi de sorun yaşıyor işte. arkadaşım da rahattı oysaki. o yüzden başıma ne geliceğini bilmez bir ruh haline büründüm ister istemez.
demek ki rahat değilmiş ayrıca partnerde önemli yani eşi hodukse işimi göreyim yatayim kafasında topar zaten karşı taraf zevk almaz çiftler rahat olup isteklerini paylasmaliben de böyle düşünüyorum ama kimisi de sorun yaşıyor işte. arkadaşım da rahattı oysaki. o yüzden başıma ne geliceğini bilmez bir ruh haline büründüm ister istemez.
ben de böyle düşünüyorum ama kimisi de sorun yaşıyor işte. arkadaşım da rahattı oysaki. o yüzden başıma ne geliceğini bilmez bir ruh haline büründüm ister istemez.
yok arkadaşım o kafada değil çok samimi açıklamalar yapıyor ama anladım ki o hazır olamamış ve olaylar buna bağlı olarak sürüp gitmiş. zamanla aşar umarım.Kayganlaştırıcı denen bişey var kullansın söyle o duvar denen kısım kasmaktan oluyor. Korkup kasıyor kendini kitliyor vücut Savunmaya alıyor acaba bir tehlikemi var deyip. Korkma yani rahat ol benim arkadaşım da ay hiç acımadı neyini abartıyorlar dedi. Ama millet acaba kız değilmi derler diye herkese acıdı falan dedi. Arkadaşında o kafada olabilir
Yahu ilgincsiniz hee duvar derken zaten cimentolu tuglali duvardan bahsettik zaten 'mecazi anlamdan' haberiniz yok sanirim. Gayette dedigim seyin arkasindayim kendini rahat birakmaz kasarsan ordaki kaslar devreye girip tam birlesimi engelliyor. Cinsel iliski ölüm, kabus,pis kaka demedim aksine çok guzel bi sey. Sadece kendini ne kadar rahat birakir onun keyfini yasarsa aci zevke donusur hepsi bu.sen o arkadaşı fazla dinleme
ay inşallahErkek bencilse evet acı verir.kardeşimin kocasıda bencillikten kardeşimi kıvrım kıvrım kıvrandırmıştı uzun süre.önsevişme olmadan lap diye olaya dalarsa kadının canı yanar tabi.ama diğer türlü acı yok hatta keyf var :)
Tabi ki de yok öyle bi şey :)Yeni evli bir arkadaşım bunu söyleyip duruyor. Çok gözümü korkuttu ve anlam da veremiyorum bu kadar doğal bir şeyin bu kadar acı verici ve zor bir olay olmasına. Başka evli arkadaşlara sorduğum da o kadar da değil diyorlar. Ama hala anlayabilmiş değilim işin aslını.
Evlenirken kendimizi acılara mı hazırlayalım yoksa bu arkadaş mı abartıyor ?