Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ahahaha o ne beee daha neler duyucaz
ne yardımı bekliyorsunuz sende onun arkadaşlarının ismini teker tekr tam o anda bağıra çağıra söyle belki de cinsel hayatınız nirvanaya ulaşır
Valla birsey anlamadim.
Nasil baskalarinin ismini soyleyerek mi iliskiye giriyor?
Tuhaf.
Buna son vermesini soyleyin.
Biz ne yapabiliriz ki burdan
Sakın eşiniz sizden Swing bir birliktelik istemesin .
Töbeler olsun.
Eşini başkalarıyla paylaşıyorlar. Haberlerde okumuştum. Google amcaya yazarsan detaylı çıkar.Swing ?
Bence bu ilişki konusnda o istiyor diye arkadaslarinizn isimlerini saymayin kabul etmiyorsa bosanin yaptigi cok yanlis
Nirvana’ya ulaşacak bir ilişki isteseydim buraya yazmazdım. İnsanların hayatlarında ki sorunlar bazen başka bir hayatta da yaşanabiliyor, varsa bu durumu yaşayan ne yapmış diye veya çözüm bulabilmiş mi diye yazdım. Gelip burada benim sorunumla hahahah diye dalga geç diye değil. Umarım Yaşar ve anlarsın
Nirvanaya ulaşmayı istememek de bi enteresan ne olduğuna bir bakın bence isteyebilirsiniz ahahaha valla çok güldürdünüz beni
Durum baya kötü sapik bi düşünce gercektenArkadaşlarımın ismini saymamı istemiyor. Arkadaşlarımı arzuluyor beğeniyor ilişki anında onlarında orda olduğunu varsayıp bundan zevk alıyor.
Durum baya kötü sapik bi düşünce gercekten
ahaah şimdi yaşınıza inip beddua sahibine aittir diyeceğim
siz daha kocanıza ne biçim insansın bu ne biçim ilişki diye çıkışmayıp hala ilişkiye mi giriyorsunuz bir de arkadaşlarını hayal edip bağıra çağıra isimlerini sayıklıyor size verdiği değer yerlerde seni et parçası gibi görüyor... seni rezil ediyor nasıl beceriyorsun bunu bravo. burdan yardım istiyorsun hala da bence ahmet mehmet offff bilmem ne diye sayıklamalısın ki adamın aklı başına gelsin ama sende o kadar gurur bile yok . yazıkk
Acaba buraya yazmak yerine boşanmak için dilekçe yazsanız.?
Arkadasim yasadigin seye gercekten cok uzuldum severek evlenmissiniz ne hayallerle kurmussunizdur yuvanizi kim bilir. Esinin neden boyle yaptigini hic anlamadim eminim bir aciklamasi vardir birlikte psikologa gitseniz sizin icin iyi olur yoksa boyle omur gecmez. Bebek falan da dusunme bence bu durumda