Cinsel ilişki anında..

Valla birsey anlamadim.
Nasil baskalarinin ismini soyleyerek mi iliskiye giriyor?
Tuhaf.

Buna son vermesini soyleyin.
Biz ne yapabiliriz ki burdan

Sakın eşiniz sizden Swing bir birliktelik istemesin .
Töbeler olsun.

ahahaha o ne beee daha neler duyucaz

ne yardımı bekliyorsunuz sende onun arkadaşlarının ismini teker tekr tam o anda bağıra çağıra söyle belki de cinsel hayatınız nirvanaya ulaşır

Nirvana’ya ulaşacak bir ilişki isteseydim buraya yazmazdım. İnsanların hayatlarında ki sorunlar bazen başka bir hayatta da yaşanabiliyor, varsa bu durumu yaşayan ne yapmış diye veya çözüm bulabilmiş mi diye yazdım. Gelip burada benim sorunumla hahahah diye dalga geç diye değil. Umarım Yaşar ve anlarsın

Valla birsey anlamadim.
Nasil baskalarinin ismini soyleyerek mi iliskiye giriyor?
Tuhaf.

Buna son vermesini soyleyin.
Biz ne yapabiliriz ki burdan

Birşey yapmanız için değil, aynı sorunu yaşamış birinin olup olmadığını merak ediyorum sadece

Bence bu ilişki konusnda o istiyor diye arkadaslarinizn isimlerini saymayin kabul etmiyorsa bosanin yaptigi cok yanlis

Bence bu ilişki konusnda o istiyor diye arkadaslarinizn isimlerini saymayin kabul etmiyorsa bosanin yaptigi cok yanlis

Arkadaşlarımın ismini saymamı istemiyor. Arkadaşlarımı arzuluyor beğeniyor ilişki anında onlarında orda olduğunu varsayıp bundan zevk alıyor.

Nirvana’ya ulaşacak bir ilişki isteseydim buraya yazmazdım. İnsanların hayatlarında ki sorunlar bazen başka bir hayatta da yaşanabiliyor, varsa bu durumu yaşayan ne yapmış diye veya çözüm bulabilmiş mi diye yazdım. Gelip burada benim sorunumla hahahah diye dalga geç diye değil. Umarım Yaşar ve anlarsın

Nirvanaya ulaşmayı istememek de bi enteresan ne olduğuna bir bakın bence isteyebilirsiniz ahahaha valla çok güldürdünüz beni

ahaah şimdi yaşınıza inip beddua sahibine aittir diyeceğim:KK70::KK70::KK70:

siz daha kocanıza ne biçim insansın bu ne biçim ilişki diye çıkışmayıp hala ilişkiye mi giriyorsunuz bir de arkadaşlarını hayal edip bağıra çağıra isimlerini sayıklıyor size verdiği değer yerlerde seni et parçası gibi görüyor... seni rezil ediyor nasıl beceriyorsun bunu bravo. burdan yardım istiyorsun hala da bence ahmet mehmet offff bilmem ne diye sayıklamalısın ki adamın aklı başına gelsin ama sende o kadar gurur bile yok . yazıkk

Arkadasim yasadigin seye gercekten cok uzuldum severek evlenmissiniz ne hayallerle kurmussunizdur yuvanizi kim bilir. Esinin neden boyle yaptigini hic anlamadim eminim bir aciklamasi vardir birlikte psikologa gitseniz sizin icin iyi olur yoksa boyle omur gecmez. Bebek falan da dusunme bence bu durumda

ahaah şimdi yaşınıza inip beddua sahibine aittir diyeceğim:KK70::KK70::KK70:

siz daha kocanıza ne biçim insansın bu ne biçim ilişki diye çıkışmayıp hala ilişkiye mi giriyorsunuz bir de arkadaşlarını hayal edip bağıra çağıra isimlerini sayıklıyor size verdiği değer yerlerde seni et parçası gibi görüyor... seni rezil ediyor nasıl beceriyorsun bunu bravo. burdan yardım istiyorsun hala da bence ahmet mehmet offff bilmem ne diye sayıklamalısın ki adamın aklı başına gelsin ama sende o kadar gurur bile yok . yazıkk

Sanırım bizimle yaşıyorsun

Acaba buraya yazmak yerine boşanmak için dilekçe yazsanız.?

Evlilik hemen
Arkadasim yasadigin seye gercekten cok uzuldum severek evlenmissiniz ne hayallerle kurmussunizdur yuvanizi kim bilir. Esinin neden boyle yaptigini hic anlamadim eminim bir aciklamasi vardir birlikte psikologa gitseniz sizin icin iyi olur yoksa boyle omur gecmez. Bebek falan da dusunme bence bu durumda

Yok kesinlikle son nokta ayrılık zaten

Back
X