Cinsel ilişki ve belirsizlik?

Çelişki hatunusun
Hamile değilsin
Stres yaptığın için belirtiler
Yaşın daha çok küçük böyle stresler yaşayacak dönemde olmamalısın

Benden yana atılan nadir yorumlardan biri olduğu için açıklamayı buraya yapmak istedim. Belirttiğim gibi arkadaşım hamile kaldıktan sonra içime bir kuşku düştü. Kaldı ki uzun zamandır salgılanan östorojen hormonunun sadece kadınlık uzuvlarını geliştirdiğini düşünmek bana biraz absürt geliyor. Bildiğiniz üzere ergenlikte salgılanan östrojen libidoyu da yükseltir. Kimse kimseye yaşadığı hayat için hesap vermek zorunda değil diye düşünüyorum. Psikologlar da bundan bahseder, beden sizindir şeklinde bir cümleyle. Hamile kalmak istemem tabiiki, arkadaşımın durumunun da bana ya ders ya işaret olduğuna inandığım için bu soruyu sordum. Çok teşekkürler

Hamile olma ihtimalin yok.
Bunu sen de biliyorsun. Baskasi yazsa diger insanlarin sana yaptigi yorumlardan yapabilirdin.
Ama hamilelik senin icin cok buyuk bi cikmaz ki stresten boyle seyler dusunuyorsun.
Bekaret onemli ki surtunmekle idare ediyorsun.
Kisacasi aile yapin, yetistirilme tarzin iliski yasamaya musait degil, kendine yakismayan seyleri yapmaktan vazgecsen boyle streslere girmesen iyi olmaz mi guzel kardesim?

Ben taraflar birbirini aşağılamadigi müddetçe bu tur seylerde polemikten hoşlanmıyorum.
Yani herşeyi yapıp bakireyim denseydi evet ben de orda dururdum ve saydırırdım lakin bazen eline kuvvet mastürbasyon gereği bile duyuyorsun,ne diyelim o zzaman elini niye tamamen sokmuyon falan mi,herkes istediğini yasar eder,bu şekilde korkman normal ama birşey yoktur sana bunun garantisini veriyorum:)

Diğer insanların bana yaptığı yorumları yapmazdım.
İlişki tarzını bekaret için belirtmediğimi 1000 defa yazdım. 1001 olsun, bakireyim ya da değilim demiyorum. Bakire olmasam da olmasam da bu seçeceğim bir yöntem olabilir. Anladığım kadarıyla aramızda mesajdan kızlık zarı muaynesi yapabilenler var.
Hamilelik çıkmaz evet çünkü devam eden bi okulum ve aklımda bi kaç plan var ki bunların hiçbiri cinsel hayatıma engel değil. Bazen iyi kalpli olmayı bir kenara bırakanlarınız var arada, sürtünme yoluyla ilişki yaşıyorum fakat bazılarınız gibi isminden dahi emin olmadığım birine "aile" bazlı cümleler kurmuyorum. Bilemezsiniz çünkü yaşam şartlarını ve ailenin varlığıjı. İyi günler

Ben sana bi abla tavsiyesinde bulundum sen istedigin gibi algilamakta ozgursun :)

Anladığım kadarıyla aramızda mesajdan kızlık zarı muaynesi yapabilenler var.
Niye aynı mesajdan gebelik muayenesi yapanlar vardır diye yazıyorsunuz o zaman? Bu da en az şu dediğiniz kadar imkansız çünkü. Ne kan alabiliriz ne de ultrasondan bakabiliriz :)

O değilde yahu yorumlardaki sataşmalar ne kadar seviyeli bnm dikkatimi o çekti
Algımmı kapandı nedir bu saatte kim kime cvp vermiş,hangisi laf sokmuş anlayamadım halbuki hiç böle olmazdı
Sürtünmeye gelecek olursak hamile kalmazsın o kesin de şu sürtünmeyi bide biz deneyelim kocişlerle inşallah alev almayız o zman vay halimize

Söylesene neden sürtünme?

"Sürtünme yoluyla ilişkiye girmek"
Çok enteresan...
"Kızlık zarınız" zarar görmesin diye bu saçmalık,değil mi?

Neyse...neyse...
Hamile değilsiniz.
Kesin değilsiniz.
Öyle filmlerdeki gibi hemen bulantılar baş dönmeleri filan olmuyor zaten.

Önce ilişkiye girmeyi,sonra nasıl hamile kalınmaması gerektiğini öğrenmenizi dilerim.

Metu-Aee öğrencisi bacım..
Keşke burda gereksiz saçma bi konu açmayıp,
bile bile lades demeyip,
sonra eleştiren herkese teker teker çemkirmeyip,
pazartesiyi de beklemeyip,
haftasonlarıda nöbetçi eczane den test alınabileceği ni bilip direkt oraya yöneleymişin..

Sanırım sinirlerin bozulmuş. Yaşamında hedeflerin ve mesleki kariyer planların var önceliğinde o yüzden birazda stres olmuşsun. Bence hamile değilsin ama bundan sonra sevgilinin ilişki başlangıcında korunması sanki seni daha rahatlatır diye düşünüyorum. Sadece yaşın çok küçük çocukluk değil bebeklik aşkı bile olsa genede erken geldi bana bu tip bir cinsellik için. Lütfen kendine çok dikkat et ve Pazartesi clearblue erken gebelik testi al

Beden senin nasıl ilşkiye girersen gir canım ama hamile değilsin ve belirtiler hemen olmaz 2.ayda falan başlar senin içine kurt düşmüş evhamlanmışsın piskolojik belirtiler buluyosun kendinde

Aklıma şey geldi haydar hocaya gelen mesajları okur gülerdik lisedeyken şey demişti biri kız arkadaımla oral sex yaptık ağzına boşaldım yutmuş olabilir hamile kalırmı senin ki de o hesap

Ve ilişki konusunda sana akıl vermek değilde bi abla tavsiyesi gibi düşün bize kız ama yarın pişman olup burda konu açma sende pişmanım diye ve inan pişman da olursun yarın ayrılırsanız bunlar pişmanlıkların olcak demek istediğim bakirelik mevzu değil anladın mı eğer sevgilinle ayrılır başkasıyla evlenirsen eşin belki sorun etmez ama sen keşle eşimle yaşamış olsaydım dersin

Ama her ne olursa olsun senin bedenin senin kararın bize laf düşmez ama hamile değilsin ha halma ihtimalin var üstüne boşalmasa da önden gelen hızlı bi yaramaz olabilir dikkatli ol o zaman da

Bu iskence nedir ya. Gidin adam gibi sevisin. Surtunmeymis bilmem neymis. Kulumu kandiriyorsun, Allah i mi be kardesim?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…