Merhaba bunu buraya yazacağım aklıma gelmezdi 5 yıldır evliyim 2 buçuk yaşında çocuğum var ve şuan hamileyim cinsel hayatımızda şimdiye kadar bir sorun olmadı eşim çok istekli her zaman fakat son 6 aydır ilişki sırasında hayal kuralım diyor ve hayallerin içinde başka kadınlar oluyor ve bana hayal etmemizi istiyor benim o kadınla söyle böyle yapıyorsun gibi konuşmamı istiyor tabiki konuşmuyorum fakat sürekli olmaya olmaya başlayınca konuştum rahatsız olduğumu dile getirdim 2 3 defasında kesti tekrarlamaya başladı eğer konuşmazsak erken boşalıyorum diyor bende geç orgazm olan biriyim hatta bir kaç defa yarıda kestim sinirlenip nibir insan neden başaklarını hayalini kurar anlamıyorum gerçekten bende bir kaç defa evet bende şununla yapıyorum şuan dedim Harika yapıyor görüyormusun diye hayal eder gibi yaptım tabiki bozuldu ve bunu ona söyledim seninle sevişkwn başkasını hayal etmem sence nasıl bir duygu dedim tabiki kötü o zaman beni kendi yerine koy dedim ama yine aynı yine ve bu durum anlamıyorum böyle birşey yaşayan varmı hiç bu durum gerçek can sıkı bir durum ve boşanmaya kadar gideceğim sanırım