• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cinsel ilişki

Hakklısınız her türlü. Herşey boşanmak değil ama insanlar değişebilir yada bu konu icin düzelebilir terapiste gidip tedavi olmak ilişkiyi belki kurtarabilir yada adamın bu düşüncelerden alabilir doğru değil doğru demedim asla fakat yargılamak istemedim.
Ben düzeleceğini hiç zannetmiyorum en fazla konuşmaz ama hayal etmeye devam eder diye düşünüyorum. Herkesin kendi düşüncesi tabii ki

Gerçekten bende anlamıyorum normal de çok ilgili bir eş ve babadır kendileri 5 yıldır evliyim böyle birşey hiç olmamıştı son 6 aydır nedense böyle salakca hayaller kurmaya başladı kendileri tabi beni çok rahatsız ediyor bu durum aldatmadan bir farkı yok gibi gelmeye başladı bir dahaki olduğunda son ikazımı yapıp duruma göre değerlendireceğim onun sebepi geç boşalmak ama hiçte gerçekçi değil bana göre 🤦🏻‍♀️

Olabilir sapıklık yada azgınlık ama napıcaksın ? Azgın adam fantaziye yönelmiş boşansınmı ? Başka karıyamı gitsin ? Yardım edicek şeyler yazmalıyız yargılamak değil sapıkda demiyorum konu sahibiyi üzmeye gerek yok.
ama benim aklima daha kötü seyler geliyor . Bunlari dusunen adam icin fantezi olabilir ama o dusundugu 3. kisi kim olabilir. Daha kotu yerlere gidebilir diye dusunuyorum ben. Esine bunlari soyleyen buyuk ihtimalle videolae izliyodur . yarin bir gun bayanin arkadasi olur bi sey olur insan yuzunu gorsun istemez

ama benim aklima daha kötü seyler geliyor . Bunlari dusunen adam icin fantezi olabilir ama o dusundugu 3. kisi kim olabilir. Daha kotu yerlere gidebilir diye dusunuyorum ben. Esine bunlari soyleyen buyuk ihtimalle videolae izliyodur . yarin bir gun bayanin arkadasi olur bi sey olur insan yuzunu gorsun istemez
İşte buralara girince daha daha kötü cok hemde inşallah öyle olmaz sadece hayalde kalır

İşte buralara girince daha daha kötü cok hemde inşallah öyle olmaz sadece hayalde kalır
iste Allah korusun bayan acisindan zorlar cunku bi tık ileri gidebilir her seferinde bence beyefendinin bi uzmandan yardim almasi gerekiyor.

Bu bence normal bişey değil bazen insan ne diyeceğini bilemiyor insanı cinselikten soğuturlar geç boşalmak istiyorsa başka yöntemler var geciktiriciler falan varya onlardan alın belki bu şekilde bahanesi kalmaz

Normal çok ilgili bir eş ve babadır kendileri dediğim gibi son 6aydır falan bu şekilde olmaya başladı anlam veremiyorum bu duruma konuştum izah ettim kesti tekrarlamaya başladı sebepi geç boşalmak ona göte bana göre tatmin edebi bir cvp değil bende bir kaç geç yarıda kestim ne halin varsa gör dedim bana göre bu da aldatmaya geriyor gidip başkaları yatıp kalkması gibi birşey ve benim vicudjmu alet ediyor tekrar konuşacağım ve kararımı vereceğim sanırım

Vallahi beni topa koyarlar da şimdi ben bu mevzuyu sapkınlık olarak görmüyorum. Hatta gayet de normal buluyorum. Eşinizi tanıyorsunuz, fantazide, hayal dünyasında iki tarafın da rızası olduğu sürece sorun yoktur. Cinsel hayat monotonlaşınca böyle talepler olabiliyor. Hayali boyutta kaldığı sürece sorun yok. Erkekler bu tarz şeyleri hayal ederler ama paylaşmazlar. Sizinki paylaşmış sizinle. Herkesin düşündüğünün aksine sizi aldatmaya niyetli adam böyle bir fantaziyi ifade etmeye girişmez. 2.kişi, 3. kişi objedir. Sizin hayali bir şeye müsade ediyor olmanızdan bile çok büyük haz duyabilir vs.

Hah siz bu fanteziden hoşlanmaz, istemediğinizi talep edebilirsiniz. O ayrı bir şey. Ayrıca siz de aynı şeyi talep edebilirsiniz. Buna da saygı duyması lazım.

Erkeklerin cinsellikleri bizimki gibi değil, daha kurgusal. Maalesef bunu bizim hanımlar kabullenmek istemiyor.

Farklı farklı insanlar var. Dua edinki sizinle yaşamak istiyor yada sadece hayal kuruyor gercekde olmasın bence onun icin yapın başkalar ihy iğrenc vs vs diyorlar ama şimdi aldatsa daha mı güzel sınır koyun ama eşinizinde gönlüsünü alın farklı farklı insanlar var ayak fetiş leri vs değişik değişik kişilikler yani bilmiyorum sadece sözde yada hayalde geciyor bunun dışına cıkmasına izin verme şimdi hayırlarsa onun isteğini yerine getirmezsen busefer başkasında ararsa napıcan bide böyle düşünmek lazım...
Size göre bu durumu kabul etmem mi gerekiyor yani sizce bu da bir aldatma değilmidir
Tek farkı başkasına gitmiyor ama onlarla sexs yapıyor da benim vücudumu kullanıyor sizde buna bi nebze iyi diyorsunuz valla ben her zaman diyorum ben sana muhtaç değilim sen bana muhtaçsın defolup gitsin kime gidiyorsa gitsin

Vallahi beni topa koyarlar da şimdi ben bu mevzuyu sapkınlık olarak görmüyorum. Hatta gayet de normal buluyorum. Eşinizi tanıyorsunuz, fantazide, hayal dünyasında iki tarafın da rızası olduğu sürece sorun yoktur. Cinsel hayat monotonlaşınca böyle talepler olabiliyor. Hayali boyutta kaldığı sürece sorun yok. Erkekler bu tarz şeyleri hayal ederler ama paylaşmazlar. Sizinki paylaşmış sizinle. Herkesin düşündüğünün aksine sizi aldatmaya niyetli adam böyle bir fanteziyi ifade etmeye girişmez. 2.kişi, 3. kişi objedir. Sizin hayali bir şeye müsade ediyor olmanızdan bile çok büyük haz duyabilir vs.

Hah siz bu fanteziden hoşlanmaz, istemediğinizi talep edebilirsiniz. O ayrı bir şey. Ayrıca siz de aynı şeyi talep edebilirsiniz. Buna da saygı duyması lazım.

Erkeklerin cinsellikleri bizimki gibi değil, daha kurgusal. Maalesef bunu bizim hanımlar kabullenmek istemiyor.
Türkcem olmadığı icin işte bende bunu anlatmak istedim aslında erkekler farklıdır

Vallahi beni topa koyarlar da şimdi ben bu mevzuyu sapkınlık olarak görmüyorum. Hatta gayet de normal buluyorum. Eşinizi tanıyorsunuz, fantazide, hayal dünyasında iki tarafın da rızası olduğu sürece sorun yoktur. Cinsel hayat monotonlaşınca böyle talepler olabiliyor. Hayali boyutta kaldığı sürece sorun yok. Erkekler bu tarz şeyleri hayal ederler ama paylaşmazlar. Sizinki paylaşmış sizinle. Herkesin düşündüğünün aksine sizi aldatmaya niyetli adam böyle bir fantaziyi ifade etmeye girişmez. 2.kişi, 3. kişi objedir. Sizin hayali bir şeye müsade ediyor olmanızdan bile çok büyük haz duyabilir vs.

Bu tür şeyleri hayal edip bu tür hayallerden zevk alan çok erkek var, hatta kadında vardır. Lakin ben hepsinin bunu düşündüğünü hiç zannetmiyorum. Fıtratı bozulmamışların bu tür hayaller kurduğunu düşünmüyorum. Kimileri için tercih ediliyor olabilir ama fıtrata tamamen ters bir durum. Normal şartlarda hayalde olsa bu işler kadın için erkek, erkek için kadın olacak şekilde iki kişiliktir, üçüncü bir kişi yoktur.

ZehranurHifa ZehranurHifa Valla yanlış anlamayın da fıtratımıza uygun davransaydık bugün evlilik diye bir kurum olmazdı. Erkekler soylarını dağıtmak için önüne geleni döllerdi, kadınlar tek bir çocuk dünyaya getirdiklerinde misyonları biterdi.

Neyse ben buraları hiç deşmeyim. Başlık sahbine tavsiyem eşiyle bunu istemediğini düzgünce konuşması. Tavrını koyması. Ama adama sapık, azgın muamelesi yapmaması.

Bir gün hayallerini gerçekleştirmek istemez, sizi temin ederim. İstiyorsa o adam sizden gitmiştir zaten, bence eşiyle diyalogu güçlü ki eş böyle arzularını paylaşacak cesareti bulmuş. Valla yeryüzünde başka bir kadının hayalini kurmayan tek bir heteroseksüel erkek yok, o kadar da iddialıyım bu konuda.

Sapıklık değil azgınlık bence yani azmış düşünceler
Size göre bu durumu kabul etmem mi gerekiyor yani sizce bu da bir aldatma değilmidir
Tek farkı başkasına gitmiyor ama onlarla sexs yapıyor da benim vücudumu kullanıyor sizde buna bi nebze iyi diyorsunuz valla ben her zaman diyorum ben sana muhtaç değilim sen bana muhtaçsın defolup gitsin kime gidiyorsa gitsin
Terapist en doğrusu bunlar hepsi düşünce yanlış anlamaya gerek yok kabut etmezsen saten diğer düşüncelere secim yapman lazım tabikide güzel birşey değil ama erkekler böyle her erkeğin bi kirli düşüncesi vardır en sağlıklısı senin icin terapiste gitmek ama bu konu yüzünden gitmek istiyorum deme ozaman gitmez sanırım başka konudan git o konuyuda acmak istiyorum de hayırlısı hakkında inşallah sorun yaşamazsın

Hiç bekleme bunalıma bile girersin acıl profesyonel destek alın. Bu utanılacak birşey değil. İlerde pişman olmadan ( illa aldatması gerekmiyor sizin üzülmeniz beraber ilişkide zevk almamanız...)

D Drnshr seni çok iyi anlıyorum hoşuna gitmiyo kendini kötü hissediyosun bacım bir daha olursa son kez güzel güzel konuş baktın yine olmuyo aile terapistleri var işini çok iyi yapan ve tecrübeli bir terapist bul ve gidin çok faydasını göreceksin birbirinizi anlar dinler yön bulursunuz bir tane çocuğun var biri karnında şu boşan diyenlere kulak asma sanki boşansa siz bakacaksınız yapıcı yorum yapın çözüm aramak için buraya yazıyo kadınlar boşanmak onun hiç aklına gelmemiş de yeni bir keşif bulmuş gibi boşan demeyin

Merhaba bunu buraya yazacağım aklıma gelmezdi 5 yıldır evliyim 2 buçuk yaşında çocuğum var ve şuan hamileyim cinsel hayatımızda şimdiye kadar bir sorun olmadı eşim çok istekli her zaman fakat son 6 aydır ilişki sırasında hayal kuralım diyor ve hayallerin içinde başka kadınlar oluyor ve bana hayal etmemizi istiyor benim o kadınla söyle böyle yapıyorsun gibi konuşmamı istiyor tabiki konuşmuyorum fakat sürekli olmaya olmaya başlayınca konuştum rahatsız olduğumu dile getirdim 2 3 defasında kesti tekrarlamaya başladı eğer konuşmazsak erken boşalıyorum diyor bende geç orgazm olan biriyim hatta bir kaç defa yarıda kestim sinirlenip nibir insan neden başaklarını hayalini kurar anlamıyorum gerçekten bende bir kaç defa evet bende şununla yapıyorum şuan dedim Harika yapıyor görüyormusun diye hayal eder gibi yaptım tabiki bozuldu ve bunu ona söyledim seninle sevişkwn başkasını hayal etmem sence nasıl bir duygu dedim tabiki kötü o zaman beni kendi yerine koy dedim ama yine aynı yine ve bu durum anlamıyorum böyle birşey yaşayan varmı hiç bu durum gerçek can sıkı bir durum ve boşanmaya kadar gideceğim sanırım
Ne diyeceğimi bilemedim Rabbim yardimcin olsun

En cok kimleri hayal ettigini merak ettim yakın cevredenmi? Ünlümü? Yoksa kası gözü sacı boyu su sekilde diye bir hayalmi? D Drnshr

Back
X