• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cinsel ilişki

En cok kimleri hayal ettigini merak ettim yakın cevredenmi? Ünlümü? Yoksa kası gözü sacı boyu su sekilde diye bir hayalmi? D Drnshr
Ne farkedecek yakınımda yada uzakta olması sonuçta hayal ediyor ve bınu bana yansıtıyor rahatsız olmadan
Ben gayet bakımlı bir kadınım bakımsız zamanımda oluyor tabiki ama her zaman özen göstermeye dikkat ediyorum temizliğim olsun başka bir şey olsun kendime bakıyorum
Tabiki doğumdan ve hamililekten dolayı vücutta değişiklik oluyor herkesin olduğu gibi sonuçta bende değişmesinden çok memnun değilim ama bunun sonuçuna da dünyalar değişmeyeceğim çocuğum var

D Drnshr seni çok iyi anlıyorum hoşuna gitmiyo kendini kötü hissediyosun bacım bir daha olursa son kez güzel güzel konuş baktın yine olmuyo aile terapistleri var işini çok iyi yapan ve tecrübeli bir terapist bul ve gidin çok faydasını göreceksin birbirinizi anlar dinler yön bulursunuz bir tane çocuğun var biri karnında şu boşan diyenlere kulak asma sanki boşansa siz bakacaksınız yapıcı yorum yapın çözüm aramak için buraya yazıyo kadınlar boşanmak onun hiç aklına gelmemiş de yeni bir keşif bulmuş gibi boşan demeyin
Ben boşanmayı en sona bırakırım genelde tabiki bu durum normal bir durum değil üstesinden gelemediğim de boşanmayı düşünürüm ki eşim normalde sakın ve anlayışlı bir eştir belki coğu insanın isteyeceği bir bu durum 6 aydır var ve ben bu durumu düzelmedeğim taktirde boşanma olur bu şekilde kesinlik bir ömür aynı insanla bir yastığa baş koymam teşekkür ederim tavsiyeniz için

Konuyu okuyunca sizin yerinize koydum kendimi. Dile getirmeyip, başkasını hayal ederek yaşayan erkekler de yok değil aslında. Sadece bilemiyoruz o an bizimle olabilir ama aklı fikri nerede... sizin eşiniz dile getirmiş öğrenmişsiniz. Fark bu. Eşinizle tekrar adam akıllı konuşup baktınız baş edemiyorsunuz belki bir doktora sorarak eşinize nasıl yaklaşmanız gerektiğini öğrenebilirsiniz. Hani kendi gitmeyi kabul etmeZse diye söyledim.
Allah yardımcınız olsun. Yavrunuzu bağışlasın.

Evet erkekler kadınlardan farklıdır. Ama hepsi şerefsiz, namussuz değildir.

Yahu adamın ne sapıklığını, ne şerefsizliğini, ne azgınlığını, ne namussuzluğunu bıraktınız. Kolayca boşa diyenleriniz var. Yazıktır, günahtır.

Oturun araştırın, bariyerlerinizi bir indirin. Önyargılı olmadan önce kadın, erkek cinselliğini öğrenin. Cinsel sapkınlık neye denir, öğrenin. Cinsel sapkınlıkların kaynağını öğrenin. Arzuların zemininde yatan nedenleri araştırın. Sağlıklı cinsel kimlik nedir, öğrenin.

Bakımınızla, güzelliğinizle, dinle, imanla bir ilgisi yok bu işin. Cinsel anlamda sağlıklı bir erkek sadece sizi arzulamayacak, evet hayatı boyunca sizi sevebilir, size aşık olabilir ama hayatı boyunca onun tek cinsel arzu nesnesi siz olmayacaksınız. Bunu kabul edin demiyorum, bunu anlayarak hareket edin.

Bir şeyi anlamak kabul etmek değildir. O kadar önyargılısınız ki bazı şeylere karşı.

Eşinizle oturun, konuşun güzelce. Suçlamadan, yargılamadan. Beni yetersiz gördüğün bir durum mu var, diyin. Benimle paylaşamadığın arzuların mı var, diye sorun. Sen böyle yapınca ben böyle hissediyorum diyin. Seni anlıyorum ama bu bana kendimi kötü hissettiriyor, bu da ilişkimizi etkiliyor, diyin. Ben diliyle, yargılamadan konuşun.

Bastırılmış, yasaklanmış her arzu dönüşüme mahkumdur. Dönüştüğü şey her zaman daha korkutucu olur.

Ne farkedecek yakınımda yada uzakta olması sonuçta hayal ediyor ve bınu bana yansıtıyor rahatsız olmadan
Ben gayet bakımlı bir kadınım bakımsız zamanımda oluyor tabiki ama her zaman özen göstermeye dikkat ediyorum temizliğim olsun başka bir şey olsun kendime bakıyorum
Tabiki doğumdan ve hamililekten dolayı vücutta değişiklik oluyor herkesin olduğu gibi sonuçta bende değişmesinden çok memnun değilim ama bunun sonuçuna da dünyalar değişmeyeceğim çocuğum var
Söyle farkedecek kafasında hayali bir karakter yaratması bir nevi kötünün iyisi olur
Ama gercek hayatta tanıdıgınız kisilerse bu bence affedilebilir gibii degil oyüzden özellikle sormustum
Allah evlatlarını sana bagıslasın

Minirainer Minirainer
Konuyu madem ki günaha getirdiniz boşanmak helal, o tür fantazilerde haramdır. İnsan eşiyle sınırlar dairesinde fantezi yaşayabilir ama bu kadarı günahtanda öte haramdır. Ayrıca nefis sütü bozuk bir varlıktır. Lakin bu boş bırakacağımız manasına gelmez. Yani sırf isteniyor diye herşeyi düşünüp yapabileceğimiz manasına gelmez. Tabii müslaman olmayana herşey caiz..
Hasılı kelam şimdi beni şikayet edebilirsiniz ban yiyebilmem için. İyi akşamlar.

Son düzenleme:
Minirainer Minirainer
Konuyu madem ki günaha getirdiniz boşanmak helal, o tür fantazilerde haramdır. İnsan eşiyle sınırlar dairesinde fantezi yaşayabilir ama bu kadarı günahtanda öte haramdır. Ayrıca nefis sütü bozuk bir varlıktır. Lakin bu boş bırakacağımız manasına gelmez. Yani sırf isteniyor diye herşeyi düşünüp yapabileceğimiz manasına gelmez. Tabii müslaman olmayana herşey caiz..
Hasılı kelam şimdi beni şikayet edebilirsiniz ban yiyebilmem için. İyi akşamlar.

Niye şikayet edeyim yahu.

Bir insana tanımadan namussuz, sapık demekten, bir yuvayı kolayca yık demekten daha günah değil bu dedikleriniz. Ben Kuran'da şu hayali fantazi yasaktır diye bir şey okumadım ama iftiranın yasak olduğunu okudum.

Siz beni ihbar edin madem gayrimüslim olduğumdan eminsiniz belli ki.

Hanımlar,
burası dini değerlere göre değil kurallara göre yönetilen bir platformdur, üyeler müslüman, hıristiyan, budist, ateist diye ayrıştırılamaz, rica ediyorum kurallara uyunuz ve dini yorumlar yazmayınız.

yadırgayanlara saygı duyuyorum ama cinselliği herkes dört duvar arasında farklı biçimlerde yaşadığı için yaşayan kişileri ilgilendirir.Bence eşinizin isteğinde garip bir durum yok neleri duyuyoruz masum bir fantazi muhtemelen monotonlaşan seks yaşamını renklendiriyor hayal ettiği kişiler güzelde olabilir çirkinde olabilir amaç kişiyi beğenmek değil dediğim gibi heyecan katmak.Nereden biliyorsunuz derseniz benzer fanteziyi zaman zaman kocamla yapıyoruz kimi zaman ünlü kimi zaman bir arkadaş emin olun ki iki tarafta keyif alıyorsa ilişkiden alınan haz değişiyor . unutmayınız ki monotonlaşan cinsellikten dolayı aldatma olayları daha fazla oluyor ama bu tip fantaziler renk katıyor emin olun eşiniz gerçekte böyle bir cinsel ilişki fırsatı bile doğsa sizi aldatmayacaktır amacı ilişkiyi zevkli hale getirmek gibi duruyor(umarım cevbımdan dolayı linç edilmem :) ayrıca ilk mesajım diye ikinci bir linç yiyebilirim genelde okuyucuyum bu tip bir durumu görünce benzerini yaşadığımız için yazma gereği duydum.)

Konu sahibesi sizi merak ettim. Durum düzeldi mi?

Eee çüş artık kusura bakmayın. Başlarım o fantaziye ben 😡😡😡😡 terbiyesiz adam. Ay ne diyeceğimi bilemiyorum ama yazmadan saydırdığm kesin..

yadırgayanlara saygı duyuyorum ama cinselliği herkes dört duvar arasında farklı biçimlerde yaşadığı için yaşayan kişileri ilgilendirir.Bence eşinizin isteğinde garip bir durum yok neleri duyuyoruz masum bir fantazi muhtemelen monotonlaşan seks yaşamını renklendiriyor hayal ettiği kişiler güzelde olabilir çirkinde olabilir amaç kişiyi beğenmek değil dediğim gibi heyecan katmak.Nereden biliyorsunuz derseniz benzer fanteziyi zaman zaman kocamla yapıyoruz kimi zaman ünlü kimi zaman bir arkadaş emin olun ki iki tarafta keyif alıyorsa ilişkiden alınan haz değişiyor . unutmayınız ki monotonlaşan cinsellikten dolayı aldatma olayları daha fazla oluyor ama bu tip fantaziler renk katıyor emin olun eşiniz gerçekte böyle bir cinsel ilişki fırsatı bile doğsa sizi aldatmayacaktır amacı ilişkiyi zevkli hale getirmek gibi duruyor(umarım cevbımdan dolayı linç edilmem :) ayrıca ilk mesajım diye ikinci bir linç yiyebilirim genelde okuyucuyum bu tip bir durumu görünce benzerini yaşadığımız için yazma gereği duydum.)
Rabbim ne beni ne de bir yakınımı bu raddelere getirmesin inşaAllah. Bence renk katmak için daha güzel çözümler var ben bu şekilde gelişen bi cinselliğe renk katmak diyemiyorum. Başka insanları hayal etmekde ne kadar sağlıklı bilemiyorum.. İnsanın eşi varken başka insanları işin içine katıp en mahrem olayı iç içe hayal etmek. Ne bileyim hiçbir şekilde güzel düşünülebilir yanı yok benim için. Kaldı ki hayal edilen insanlar sizler tarafından hayal edildiğini bilse ne düşünecek meçhul. Biri beni hayal etse lanet okurdum heralde çok iğrenç ve saygısızca, berbat ötesi bir durum. Bu da benim fikrim..

Rabbim ne beni ne de bir yakınımı bu raddelere getirmesin inşaAllah. Bence renk katmak için daha güzel çözümler var ben bu şekilde gelişen bi cinselliğe renk katmak diyemiyorum. Başka insanları hayal etmekde ne kadar sağlıklı bilemiyorum.. İnsanın eşi varken başka insanları işin içine katıp en mahrem olayı iç içe hayal etmek. Ne bileyim hiçbir şekilde güzel düşünülebilir yanı yok benim için. Kaldı ki hayal edilen insanlar sizler tarafından hayal edildiğini bilse ne düşünecek meçhul. Biri beni hayal etse lanet okurdum heralde çok iğrenç ve saygısızca, berbat ötesi bir durum. Bu da benim fikrim..
Kesinlikle. Cinsel hayatıma renk katacağım derken adam bana bakarken başkasını görüyorsa bu işte bir yanlışlık var demektir. O zaman benimle evli olmasının ne anlamı kaldı? Demek ki beni değil onları istiyor ama olanla idare ediyor gibi bir durum. Ve kadına büyük saygısızlık. Aynı şekilde kadın yapıyorsa da ayıp ve gerçekten yazık karşı tarafa. Ben kocamdan böyle bir şey istesem sanırım beni bir daha o yatağa almaz. Affetmesi de zaman alır kim bilir belki de affetmez. Allah yardımcısı olsun bunu yaşayan insanların. Zor olsa gerek.

Kesinlikle. Cinsel hayatıma renk katacağım derken adam bana bakarken başkasını görüyorsa bu işte bir yanlışlık var demektir. O zaman benimle evli olmasının ne anlamı kaldı? Demek ki beni değil onları istiyor ama olanla idare ediyor gibi bir durum. Ve kadına büyük saygısızlık. Aynı şekilde kadın yapıyorsa da ayıp ve gerçekten yazık karşı tarafa. Ben kocamdan böyle bir şey istesem sanırım beni bir daha o yatağa almaz. Affetmesi de zaman alır kim bilir belki de affetmez. Allah yardımcısı olsun bunu yaşayan insanların. Zor olsa gerek.
Bende aynı şeyleri düşünsem ona da bahsetsem benimki değil yatağa almak hayatından çıkarır. Ama kendide aynı halt olsaydı hoşuna giderdi tabii. Hafazan Allah

Merhaba bunu buraya yazacağım aklıma gelmezdi 5 yıldır evliyim 2 buçuk yaşında çocuğum var ve şuan hamileyim cinsel hayatımızda şimdiye kadar bir sorun olmadı eşim çok istekli her zaman fakat son 6 aydır ilişki sırasında hayal kuralım diyor ve hayallerin içinde başka kadınlar oluyor ve bana hayal etmemizi istiyor benim o kadınla söyle böyle yapıyorsun gibi konuşmamı istiyor tabiki konuşmuyorum fakat sürekli olmaya olmaya başlayınca konuştum rahatsız olduğumu dile getirdim 2 3 defasında kesti tekrarlamaya başladı eğer konuşmazsak erken boşalıyorum diyor bende geç orgazm olan biriyim hatta bir kaç defa yarıda kestim sinirlenip nibir insan neden başaklarını hayalini kurar anlamıyorum gerçekten bende bir kaç defa evet bende şununla yapıyorum şuan dedim Harika yapıyor görüyormusun diye hayal eder gibi yaptım tabiki bozuldu ve bunu ona söyledim seninle sevişkwn başkasını hayal etmem sence nasıl bir duygu dedim tabiki kötü o zaman beni kendi yerine koy dedim ama yine aynı yine ve bu durum anlamıyorum böyle birşey yaşayan varmı hiç bu durum gerçek can sıkı bir durum ve boşanmaya kadar gideceğim sanırım
Cidden midem bulandı bence de boşanın:skandal:

Bende aynı şeyleri düşünsem ona da bahsetsem benimki değil yatağa almak hayatından çıkarır. Ama kendide aynı halt olsaydı hoşuna giderdi tabii. Hafazan Allah
Bir erkek de kolay kolay bunu isteyemez zaten. O imkan verilmiş ya da kadını hafife alıyor gibi geldi bana. Benim eşim böyle bir şeyi benden isteme cesaretinde bulunamaz mesela. Sonuçlarından korkar. Zaten bu iğrençliği de kolay kolay herkes istemez istese de dile getiremez.

Bir erkek de kolay kolay bunu isteyemez zaten. O imkan verilmiş ya da kadını hafife alıyor gibi geldi bana. Benim eşim böyle bir şeyi benden isteme cesaretinde bulunamaz mesela. Sonuçlarından korkar. Zaten bu iğrençliği de kolay kolay herkes istemez istese de dile getiremez.
Evet kesinlikle herkes istemez. Herkes namus yoksunu değil ki.. Hayret bişey yaa

Back
X