cinsel ilişkide ağrı duyanlar

d_celebi

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Kasım 2010
71
0
36
Çanakkale
arkadaşlar cinsel ilişkide derinde ağrı duyan varmı. benim kasıklarımda oluyor. 3.5 yıldır evliyim istememize rağmen çocuk yok. ağrı 2 3 aydır var. doktora gittim enfeksiyon yok dedi. endemetriuzus olabilir dedi. onun içinde laparoskopi gerekiyormuş. ne yapsam bilemedim.böyle derinde ağrı duyan varmı? ne yapabilirim?

doktorun dediği gibi laporoskopi yaptırın o zaman...ben yaşamadım ama doktora uyun cok geçmiş olsun..inş.bebek de olur en kısa zamanda..

bende birbuçuk yıllık evliyim benim kasıklarımda çok ağrı oluyor rahimde hiç bir sorun yok kasılmayla ilgisi var sanırım

arkadasım bende agrı olmuyordu ama bende endometrozıs hastasıyım buyuk ıhtımalle senın sorunun odur.Bunların asamaları var ben 2, asamadayım sanırım o yuzden agrı cekmıyordum senınkı ılerı sevıyelerde olabılır bende laparoskopi ve ameliyat oldum doktor lazerle yaktı tabı yıne kendını tekrarlayacak ama hamıle kalabılmem ıcın bu gereklıydı ben sımdı asılama yolundayım sanada hemen laporoskopı yaptır derım. Amelıyattan bır sene ıcerısınde bı sekılde hamıle kalırsan hastalıktan kurtulabılırsın dedı doktor tek sansım buymus dıger turlu sadece tup bebekle hamıle kalabılırmısım. bence hıc vakıt kaybetme derım. Gecmıs olsun

teşekkür ederim arkadaşım. ben çanakkaledeyim. burası küçük. çok doktor denedim ama memnun kalmadım. sen nerdensin? doktorundan memnunmusun? senin endometrozis olduğunu nasıl anladılar? neyle baktılar? ve ne şikayetin vardı? inşallah seninde bebeğin olur. sanada geçmiş olsun canım.

bendede ağrı oluyo canım yanıyo 4 yıllık evliyiz 2 kere dr a gittim bişi yok dediler ama ağrılarım gitmedi düzelmedi bu ara tekrar gidicem vajinit belirtilerine baktım aynılarını yaşıyorum akıntı kaşıntı yanma ve ilişki sırasında ağrı enfeksiyon yüzünden olabiliyomuş tabi bu eştende geçiyo onlarında temiz olması lazım

canım ben ıstanbuldayım doktorumda prof cok memnunum kendısınden benım aslında sıkayetım sadece cocugumun olmamasıydı ve doktor rahım fılmı taklıller falan ıstedı fılmde tek kanalımın tıkalı oldugu ortaya cıktı bı kac ay hap tedavısı gordum ama sonuc yoktu doktor laporoskopı yapalım kanal acılacak durumdaysa amelıyata baslarız dedı kabul ettım kanalım acıldı sonradan endometrozıs oldugumu ogrendım doktor ıyıkı olmussun bak bunuda ogrendık dıyor.Cunku endo sadece laporoskopı sayesınde anlasılabılıyormus normal ultrasyonda falan gozuken bırsey degılmıs .Amelıyatta onları lazerle yaktıgını mınım mercımek kadar kıstcıkler oldugunu ve bunların 3-4 ay sonra tekrar yenıleyecegını o yuzden 1 sene ıcınde hamıle kalmam gerektıgını soyledı cunku hamıle kaldıgımda salgıladıgım bır hormon varmıs o tamamen endo yu yok edıyormus. benımkı 2. seviyedeydı adet agrılarım cok oluyordu o yzuden sımdı tedavı goruyorum sana tavsıyem endo olup olmadıgını anlamak ıcın en azından laporoskopı yaptırman bırsey yoksada ıcın rahat olur canım

teşekkür ederim canım.dün çanakkalede doktora gittim bende tıp fakültesinde doçent doktor. rahim filmime baktı,hormonlarıma baktı. her şey normal dedi. 4-5 ay daha deneyin olmazsa öyle çaresine bakarız dedi. ağrıyıda söyledim sol yumurta rahime hafif yapışıkmış o yapabilir dedi onunda tehlikesi yokmuş. senin söylediğin endoyu söyledim sadece laporoskopi ile bakıldığını şimdilik gerek olmadığını söyledi. yaşın genç bebek denemesini bir yıla tamamlayalım dedi. bakalım sen şanslısın istanbulda çok doktor var. ben 30 yaşındayım sen kaç yaşındasın? canım inşallah zorluklara maruz kalmadan hamile kalabiliriz.

cok sevındım canım rahım fılmınde bırsey cıkmamasına bencede 1 sene dene ondan sonra olmazsa baslarsın tedavılere . Ben 26 yasındayım hıc cocugumda yok bakalım bu ay asılama yaptırıcam ınsallah bır an once hamıle kalabılırım aynı dıleklerım senın ıcınde gecerlı canım bol bol dua edelım bır an once gelsın bebısler ınsallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…