• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cinsel Iliskiyi 30-40 Dakika bosalmadan sürdürebilen Erkek var mi

kocanız hadi o süre dayandı diyelim ki çok çok zor. Peki sen boşalmadan o kadar süre nasıl dayanabiliyorsun? Bi süre sonra kuruluk, tahriş başlar.
Bosaliyorum esimde bosaliyor ama devam ediyoruz kuruluk hic yaşamadım l carnitine içiyor sporda hergun arginine içiyor ondan ötürü yumusama veya yorgunluk olmuyor

kocanız hadi o süre dayandı diyelim ki çok çok zor. Peki sen boşalmadan o kadar süre nasıl dayanabiliyorsun? Bi süre sonra kuruluk, tahriş başlar.
Ben de eskiden veri kuruluk hic olmadi zaten surekli aisiri tempolu yapmıyoruz ona ic organ dayanmaz önemli olan ritim ayari bence

Kadın orgazma ulaşsa da zevk aldığı sürece ıslanma devam eder, hatta üst üste orgazm da olabilir. Yorum sahibi doğru söyler ya da abartır bilemem ama 40 dakika ve üzeri ereksiyon gayet mümkün

Arkadaslar bir Arkadasim Sevgilisinin 30-40 Dakika boyunca bosalmadan iliskiye girebildigini anlatti bana. Ve buna Önsevismeyi dahil etmiyoruz.

Olabilir mi böyle birsey, böyle bir Adama rastgelen varmi? Yani ben önceki Partnerlerimle saniyelerin hesabini yaptigim icin inanasim gelmedi.
Ön sevişme olmazsa 1 saati geçiyor ama ön sevişme olursa 20-25 dakika sürüyor bizim 😎

Olabiliyor ama 40 dakika da kuruluk ve tahriş yaşayanlar da oluyor...
Bir yerde problem vardır muhtemelen. Ya kadın kendini sevişmeye veremiyordur, aklında başka şeyler vardır ya da adamda iş yoktur, kadını olayın içinde tutamıyordur. Uyumlu ve keyifli bir cinsellikte 40 dakika değil 4 saat de sorun yaratmaz

Arkadaslar bir Arkadasim Sevgilisinin 30-40 Dakika boyunca bosalmadan iliskiye girebildigini anlatti bana. Ve buna Önsevismeyi dahil etmiyoruz.

Olabilir mi böyle birsey, böyle bir Adama rastgelen varmi? Yani ben önceki Partnerlerimle saniyelerin hesabini yaptigim icin inanasim gelmedi.
Evet benim eşim de öyle 52 yasında ben 35 hadi boşal artık diye yalvardıgımı bilirim 50 dk boyunca boşalmadan yaptıgını bılırım tabı bu durum hoş değil rahmim tahriş olmustu tedavı görmüştüm ayrıca bellı bir süre sonra bende kuruluk başlıyor ve o şekilde devam edince cok canım acıyor.

Var tabii ..erkek arkadaşım kendini tutabiliyor , doğru zamanlarda, ‘daha boşalmama var‘ diye bir edit geçersem yarım saat ve yukarısına çıkabiliyor. Ama tamamen şans olabilir ☺️🥲🤣 çok okuyorum burda, ya kış bitene kadar boşalmıyor adam yada daha sen uzanırsın adam kalkar 🤦🏻‍♀️ 1 tane squat çekmek gibi ne faydası var ne zararı 🥲🥲🤣
Adam adam degil makina ne ucurur esini hep istemisim dir boyle bir olayi nerdeeee gir cik fooşş😆

Valla ben de var diyeceğim. Kendim yapmasam inanmam😂 Her şeyi içine katarsak on sevisme vs max 3 4 saat oluyor. Bazen 2. Kez de yapabiliyoruz. Tabi çok uzadığı zaman kuruluk, tahriş olabiliyor bende. Tabi istediğinde ya da uzun süre uzak kalıp görüştüğümüz zaman ilk seferde 10 dk bile olabiliyor, kendine ortama bağlı sevismenin süresi. Bu konuda kendisine bayılıyorum demek istiyorum müsaadenizle 🤩

Valla ben de var diyeceğim. Kendim yapmasam inanmam😂 Her şeyi içine katarsak on sevisme vs max 3 4 saat oluyor. Bazen 2. Kez de yapabiliyoruz. Tabi çok uzadığı zaman kuruluk, tahriş olabiliyor bende. Tabi istediğinde ya da uzun süre uzak kalıp görüştüğümüz zaman ilk seferde 10 dk bile olabiliyor, kendine ortama bağlı sevismenin süresi. Bu konuda kendisine bayılıyorum demek istiyorum müsaadenizle 🤩
Bende müsaadenizle sizi tebrik ediyorummm.:kahve:

sheep-clapping.gif

O saatler süren durumlar evli değilken olabiliyor bence. Yani sorumluluksuz, sıkıntısız, boşken hayat 😂. Ne ev işi ne işe gitme ne de geçim sıkıntısı vardı o dönemde. Hayatımız hep alkol, bilgisayar oyunları, seks ve futboldan ibaretti o dönem.

Yaşlar da 19-20’ydi 😅. Şimdi 25’iz seks 20 dakikadan fazla sürse bende kuruluk başlıyor. Sevişirken aklım yıkanmamış bulaşıklarda, çamaşırlarda oluyor. Okulda işleyeceğim konuları falan düşünüyorum. Odaklanmakta çok zorlanıyorum. Bu kadar sorumluluk olunca isteseniz de saatler süremeyebiliyor 😂.
Yaa bu yoruma o kadar güldüm ki 😂 Biz henüz evlenmedik yaş 26, anca tatillerde bulusabildigimiz için öğrencilik hayatındaki gibi oluyor rahat ve tasasız. Ben de öğretmenim, sanki evlenince nasıl olacağını hayal ettim bi yandan okulu bi yandan ev işlerini düşünmek. Evleneyim güzel bir yuva kurayım da yeter ki bunlarla bozulsun konsantrasyonum 😁

Öyle erkek bulursan hiç bırakma bence ayaklarını bile yika

Yaa bu yoruma o kadar güldüm ki 😂 Biz henüz evlenmedik yaş 26, anca tatillerde bulusabildigimiz için öğrencilik hayatındaki gibi oluyor rahat ve tasasız. Ben de öğretmenim, sanki evlenince nasıl olacağını hayal ettim bi yandan okulu bi yandan ev işlerini düşünmek. Evleneyim güzel bir yuva kurayım da yeter ki bunlarla bozulsun konsantrasyonum 😁
Biz de daha evlenmedik 😅. Seneye nişan sonraki sene nikah planımız. Ben yeni atandım, erkek arkadaşıma yakın bir ilçedeyim. Hafta sonları görüştük tüm sene. Bazen boş günlerimizi ayarladık, 5 gün aralıksız görüştük hatta. Ben çok stresli ve sürekli yapacaklarını hatırlamaya çalışan bir insan olduğum için sanırım dikkatim işlerime çabuk gidiyor 😂. Doğum kontrol hapı kullanıyordum o markayı bırakıp başkasına geçtim, doktor kontrolünde, bendeki kuruluk da isteksizlik sebepli konsantrasyon bozukluğu da azaldı ya da tamamen kayboldu. Benim hormonlarda biraz sıkıntı varmış o yorumu yazdığımda 😂. Çocuklu hayatın ve sorumlulukların cinselliği fazlasıyla değiştireceğini, sürenin kısalmasında da etkili olduğunu hâlâ düşünüyorum ama ☺️.

Şimdi biz de sizin tam tersi tatilde ayrıyız ve benim zavallı sevdiceğim askerde 🥲 döndüğümüzde yine yeni evli çiftler gibi olup acısını çıkarırız diyoruz 😂.

Biz de daha evlenmedik 😅. Seneye nişan sonraki sene nikah planımız. Ben yeni atandım, erkek arkadaşıma yakın bir ilçedeyim. Hafta sonları görüştük tüm sene. Bazen boş günlerimizi ayarladık, 5 gün aralıksız görüştük hatta. Ben çok stresli ve sürekli yapacaklarını hatırlamaya çalışan bir insan olduğum için sanırım dikkatim işlerime çabuk gidiyor 😂. Doğum kontrol hapı kullanıyordum o markayı bırakıp başkasına geçtim, doktor kontrolünde, bendeki kuruluk da isteksizlik sebepli konsantrasyon bozukluğu da azaldı ya da tamamen kayboldu. Benim hormonlarda biraz sıkıntı varmış o yorumu yazdığımda 😂. Çocuklu hayatın ve sorumlulukların cinselliği fazlasıyla değiştireceğini, sürenin kısalmasında da etkili olduğunu hâlâ düşünüyorum ama ☺️.

Şimdi biz de sizin tam tersi tatilde ayrıyız ve benim zavallı sevdiceğim askerde 🥲 döndüğümüzde yine yeni evli çiftler gibi olup acısını çıkarırız diyoruz 😂.
Sizin durum çok iyi tatiller çalışma zamanlarına göre daha kısa sonuçta hemen geçer 😁 Biz de en az ayda 1 görüşmeye çalışıyoruz tabi uçak masrafları vs zaman ayarlamak bazen zor oluyor ama bir şekilde hallediyoruz.
Mesela evlendiğimizde cinsellik nasıl olacak, neye evrilecek merak ediyorum. Sorumluluklar iş güç varken ben de azalacağını umuyorum.
Bazen ben birlikte gelelim diyorum, benim uzun sürüyor genelde orgazm olmam (sevmediğim bir durum ama maalesef) garibim o beni bekliyor ben de altta debeleniyorum finish line a ulasmaya dhdjdhj belki de uzun aralıklarla görüştüğümüz için böyle uzun sürüyordur.

Evet benim eşim de öyle 52 yasında ben 35 hadi boşal artık diye yalvardıgımı bilirim 50 dk boyunca boşalmadan yaptıgını bılırım tabı bu durum hoş değil rahmim tahriş olmustu tedavı görmüştüm ayrıca bellı bir süre sonra bende kuruluk başlıyor ve o şekilde devam edince cok canım acıyor.
52 yaşında mı😳 hay maşallah.Allahın swvdiği kuluymuşsun haa.ağzım açık kaldı.

Tabi ki var benim heriften 😂 sonra niye vajinam kasinti agri cekiyor artik 4 saat wc’den cikamiyorum sonra düsünün, beyaz bayrak salladim dedim ki Benim icin uzun dayanmana gerek yok, bosalamiyorum diye uzun tutmaya calisiyordu kiyamam 🫣 hayatimizda en uzun ve ilk defa diyorum ilk defadan kastim uzun süreligi 3 saat boyunca araliksiz ön sevisme ve cinsellik yapmaya devam ettik. Sonum hüsran oldu bartholin kisti olup ciktim tabi ki ameliyat oldum😂 Allah daha kimseye düsman basina vermesin… 🤭 en dogali 15-30 dakika fazlasina gerek yok abartmaya

Back
X