- 9 Şubat 2021
- 1.403
- 2.168
- 63
- Konu Sahibi pistachio_27
-
Arkadaslar bir Arkadasim Sevgilisinin 30-40 Dakika boyunca bosalmadan iliskiye girebildigini anlatti bana. Ve buna Önsevismeyi dahil etmiyoruz.
Olabilir mi böyle birsey, böyle bir Adama rastgelen varmi? Yani ben önceki Partnerlerimle saniyelerin hesabini yaptigim icin inanasim gelmedi.
+1Var ama bir süre sonra bu da sorun oluyor. Erkeği yeterince tahrik edemediğini düşünüp insan bunalıma giriyor vs
Baska seylerle kombine edilebilir kanimcaBen istemezdim şahsen 30 40 dk içli dışlı olmayı
Vlla çok fazla birlikte olan erkekler geç boşalır zaten 1.1.5 saat bile süren duydum kısacası tek kdınla oluck iş değil kimsenin günahına girmek istemem ama geçiktirici de kullanıyor olabilir
Çiftlerin aynı anda gelmesi herzqman olmaz diye düşünüyorum kimisi ilk dknda boşalıyor kimisi uzun süre genelde üstte olduğum pozisyonda 5dk da bennorgazm oluyorum o nasıl olacakEvet, var tutabilen ama şimdi boşalıyım mı? Olayı çok itici bence. Bu işlerin spontane olması gerekir düşüncesindeyim
M MrsDelfino sorma hakkımı kullanıyorumArkadaslar bir Arkadasim Sevgilisinin 30-40 Dakika boyunca bosalmadan iliskiye girebildigini anlatti bana. Ve buna Önsevismeyi dahil etmiyoruz.
Olabilir mi böyle birsey, böyle bir Adama rastgelen varmi? Yani ben önceki Partnerlerimle saniyelerin hesabini yaptigim icin inanasim gelmedi.
Olur yani neden olmasın, ben daha uzun süresini de birden fazla kez yaşadım. Benim de önceki partnerlerim giyinik öpüşürken boşalıyordu mesela erkek arkadaşımla ilk görüştüğümüzde 4-5 saat seks yapmadan sevişmiştik “niye boşalmadın” demiştimArkadaslar bir Arkadasim Sevgilisinin 30-40 Dakika boyunca bosalmadan iliskiye girebildigini anlatti bana. Ve buna Önsevismeyi dahil etmiyoruz.
Lisedeyken 45 dk seks yapılmasını sağlayan gıda takviyesi reklamından çok korkmuştum. Tabi seksi kadınların zevk almadığı canını yakan bir şey sandığım içinYa bide şey derler ya , neyi kınarsan başına gelir ?
‘45 dk neymiş çok güzel öğrendim’ cümlesi şahaneLisedeyken 45 dk seks yapılmasını sağlayan gıda takviyesi reklamından çok korkmuştum. Tabi seksi kadınların zevk almadığı canını yakan bir şey sandığım için. “10 dk bile çok ya 45 ne??!” dediğimi hatırlıyorum, 45 dk neymiş çok güzel öğrendim
45 dakika bizim için quckie süresiydi. Derse geç kalmayalım, ya da yemek gelene kadar yapalım süresi buydu‘45 dk neymiş çok güzel öğrendim’ cümlesi şahanejshdsjdhj
45 benim için dersin bitmesine 45 dk vardı45 dakika bizim için quckie süresiydi. Derse geç kalmayalım, ya da yemek gelene kadar yapalım süresi buydu. Aah ah gençlik mi diyeyim ne diyeyim bilemedim .
Bu sürede neler yapabildiğini düşününce çok garip geliyor. Öğretmenim ben de, 40 dk ders işliyoruz. O kadar uzun bir süre gibi geliyor ki45 benim için dersin bitmesine 45 dk vardıhsjdsjddj ara sıra hala ders ne zaman biter dediğim oluyo ama nadiiirr
Tamamen yapılan işten alınan zevk ile alakalı o süre ne kadar kısa ne kadar uzun olduğuBu sürede neler yapabildiğini düşününce çok garip geliyor. Öğretmenim ben de, 40 dk ders işliyoruz. O kadar uzun bir süre gibi geliyor ki. Biz 40-45 dk seksi nasıl kısa buluyormuşuz zamanında diyorum.
1.5saat hiç mi yorumladın oral yaparkenOlur yani neden olmasın, ben daha uzun süresini de birden fazla kez yaşadım. Benim de önceki partnerlerim giyinik öpüşürken boşalıyordu mesela erkek arkadaşımla ilk görüştüğümüzde 4-5 saat seks yapmadan sevişmiştik “niye boşalmadın” demiştim.
Biz birden fazla kez 5-6 saat seks yaptık. 30-40 dk normal bir süre bizim için. Bazı günler birkaç dakika sürdüğü de oluyor. Bazı günler de saatler sürebiliyor. Çok sarhoşken boşalamaz benimki. Ben artık yoruluyorum ayak uydurabilsem sarhoşken yine yaparız saatlerce. Geçende yine çok sarhoşken 1.5 saat oral seks yaptım boşalamadığında yoruldum uyuyalım dedim .
İşte sonucunda yaptığım için yorulup uyudum1.5saat hiç mi yorumladın oral yaparken
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?