Cinsel istek azaltici şeyler ?

Dediğin doğru da bir tarafın sıfır seviyesinde olduğu zamanın doğrusu değil , Konu sahibi bir süreçten geçiyor ya kendini zorlayıp hepten soğuyacak yada eşiyle bir yol bulup atlatacaklar konu başlığına bak mesela bu başlığı açan sence spontane yapar mı

ANliyorum onun için de gün belirleyeceklerine durumu anlattıp onun çaresine bakılmalı

Özel durumunuz ne bilmiyorum 1 sene sürecek diyorsunuz iş konusuyla ilgili olabileceğini tahmin ediyorum. İş konusunda çok yoğunsanız diğer sorumluluklar konusunda eşiniz yükünüzü hafifletirse sizin de tavrınız değişecektir. Cinsellik bir amaç değil sonuçtur. Tüm gün her anlamda canı çıkmış kadın akşam sevişmek istemez.

Kız buradakiler her gece sevişiyor ya bilmezler o yüzden

Iki güne bir normal zaten sorun sizde ola bilirmi acaba

Ek işe gönderin, inşaat olur, hammallık olur, ne bileyim yorulsun biraz
Bu da çözüm değil istekli erkek için dağdan inip, sırt çantasını fırlatıp duşta bodoslama girenler var istekli erkek iyidir ama her kadın kaldıramayabiliyor. Azaltmak bence zor ama istemeyeni alevlendirmeli

Sen yoruluyorsun , o yorulmadığı için dinç kalıyor. Evi temizlet , koltukların altını alsın, evlendik ve dışardaki tüm zor işleri ona yaptır.
O da yoğun çalışıyor ve evde sorumluluklarımız genelde paylaşılır bu noktada sıkıntı yok herseyi yapar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…