- 12 Temmuz 2006
- 3.518
- 2.058
- 698
Tamam canım ama ben anlatamadım 2 tarafında senin dediğin şekilde olsa cumartesi saat 23:00de kararlaşsalar ve o gün saat geldi eee tek taraf veya iki tarafda yine hazır değil bu sefer ne olacak tuhhh tekrardan gün mü belirleyecekler yanayım Allah'ı aşkına yanlış birşey söylemedim güne saati olmaz ilişkinin bir şekilde o imkan yaratikir ve başlanır böylece karşı tarafta belki beklenmedik anda olunca hoşuna gider
ANliyorum onun için de gün belirleyeceklerine durumu anlattıp onun çaresine bakılmalıDediğin doğru da bir tarafın sıfır seviyesinde olduğu zamanın doğrusu değil , Konu sahibi bir süreçten geçiyor ya kendini zorlayıp hepten soğuyacak yada eşiyle bir yol bulup atlatacaklar konu başlığına bak mesela bu başlığı açan sence spontane yapar mı
Arkadaşlar bunu ciddi anlamda soruyorum. Benim için büyük bir dert artık. Eşim iki güne bir istiyor. Bu beni çok yoruyor. Konuşuyorum ama bozuluyor beni sevmiyorsuna getiriyor. Yoğun bir dönemdeyim. Psikolojik olarak da iyi değilim bilirsiniz insan isteksiz oluyor. Bunu haftada bire dusurmek istiyorum. Şap gibi şeyler kullanmak istemiyorum. Araştırdım ama bulamadım. Cinsel istek azaltici bitkisel biseyler var mı ?
Iki güne bir normal zatenArkadaşlar bunu ciddi anlamda soruyorum. Benim için büyük bir dert artık. Eşim iki güne bir istiyor. Bu beni çok yoruyor. Konuşuyorum ama bozuluyor beni sevmiyorsuna getiriyor. Yoğun bir dönemdeyim. Psikolojik olarak da iyi değilim bilirsiniz insan isteksiz oluyor. Bunu haftada bire dusurmek istiyorum. Şap gibi şeyler kullanmak istemiyorum. Araştırdım ama bulamadım. Cinsel istek azaltici bitkisel biseyler var mı ?
Bu da çözüm değil istekli erkek içinEk işe gönderin, inşaat olur, hammallık olur, ne bileyim yorulsun biraz
Çok uzun değil öncesiyle birlikte toplam 20-25 dk.
Senin durumunu bilmiyorum memnun değildim ama ya daha 2 sefer yapsa 1 saate yakın sürseÇok uzun değil öncesiyle birlikte toplam 20-25 dk.
Evet öyle olanlar da varmış durup durup yapan. Sabaha kadar 2-3-4 posta. Biz de ilk evlendiğimiz yıllar öyleydik tabi. Ama artık yeter 10 yıl olduSenin durumunu bilmiyorum memnun değildim ama ya daha 2 sefer yapsa 1 saate yakın sürse
Beyfendi o zaman alinip küsüyor yok beni sevmiyorsun istemiyorsunYorgunsanız siz uzanın bırakın o yorulsun. Sanki böyle deseniz reddedecek. Ben de sizi anlamıyorum gerçekten. Arzulanmamak ne demek bilseniz, isteksiz erkekle uğraşsanız kahrolursunuz.
Sen yoruluyorsun , o yorulmadığı için dinç kalıyor. Evi temizlet , koltukların altını alsın, evlendik ve dışardaki tüm zor işleri ona yaptır.Değildir de bana çok geliyor. Özellikle şu sıra
15.yıla girdik bizdeEvet öyle olanlar da varmış durup durup yapan. Sabaha kadar 2-3-4 posta. Biz de ilk evlendiğimiz yıllar öyleydik tabi. Ama artık yeter 10 yıl oldu
O da yoğun çalışıyor ve evde sorumluluklarımız genelde paylaşılır bu noktada sıkıntı yok herseyi yaparSen yoruluyorsun , o yorulmadığı için dinç kalıyor. Evi temizlet , koltukların altını alsın, evlendik ve dışardaki tüm zor işleri ona yaptır.
Söylemeyi bilmiyorsunuz. Cilveyle, nazla söylemenin söylerken de tahrik etmenin bin tane yolu var.Beyfendi o zaman alinip küsüyor yok beni sevmiyorsun istemiyorsun
Kız bi abla vardı Tv programında, bi gecede beş kez duşa girdiğimi bilirim diyorduSenin durumunu bilmiyorum memnun değildim ama ya daha 2 sefer yapsa 1 saate yakın sürse
Biriktirip tekte girseymis ya, sirf su israfı...Kız bi abla vardı Tv programında, bi gecede beş kez duşa girdiğimi bilirim diyorduneler bar tövbe
Evet biliyorum o videoyu gördümKız bi abla vardı Tv programında, bi gecede beş kez duşa girdiğimi bilirim diyorduneler bar tövbe
O zaman herşeyi yapsın siz biraz uzanın dinlenin .O da yoğun çalışıyor ve evde sorumluluklarımız genelde paylaşılır bu noktada sıkıntı yok herseyi yapar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?