Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Spora yazılacaktı söz vermişti yazılmadı dur ben ısrar edeyim iyi aklıma getirdinEk işe gönderin, inşaat olur, hammallık olur, ne bileyim yorulsun biraz![]()
Bir şey söyleyeyim mi, hiç iyi bir fikir değil testosteron hormonu daha da artacak. Eşim antrenörSpora yazılacaktı söz vermişti yazılmadı dur ben ısrar edeyim iyi aklıma getirdin
Etkisi tersine oluyor arkadaşlar onun yorulmakla yemeyle içmeyle hiç bir ilgisi yok şunu bi anlayın 5 saat spor yapıyorumSpora yazılacaktı söz vermişti yazılmadı dur ben ısrar edeyim iyi aklıma getirdin
HahahahahahahaBir şey söyleyeyim mi, hiç iyi bir fikir değil testosteron hormonu daha da artacak. Eşim antrenör![]()
Biz diyelim de bizden çıksın sonra vay efendim bilmiyordum vay efendim duymadım olmasınHahahahahahahadiyoruz anlamiyorlar
![]()
YaaaBir şey söyleyeyim mi, hiç iyi bir fikir değil testosteron hormonu daha da artacak. Eşim antrenör![]()
Ne şansli karıBir şey söyleyeyim mi, hiç iyi bir fikir değil testosteron hormonu daha da artacak. Eşim antrenör![]()
Normal olan o ben de farkımdayım. Ama bitkisel azalmasını istiyorum bir ot çay var mi bildiginiz ?
Spora giderse her gün isterSpora yazılacaktı söz vermişti yazılmadı dur ben ısrar edeyim iyi aklıma getirdin
Yükselen akrep olarak +15000Konuma akrep kadinlari dolustuhepsi de sevis diyor
istemiyoruuuum
![]()
Melisa çayı içir uykusu gelsin uyusun bfbdbNormal olan o ben de farkımdayım. Ama bitkisel azalmasını istiyorum bir ot çay var mi bildiginiz ?
40 tan sonra da mı azalmıyor?Etkisi tersine oluyor arkadaşlar onun yorulmakla yemeyle içmeyle hiç bir ilgisi yok şunu bi anlayın 5 saat spor yapıyorum![]()
44 dün bende bir azalma yok üzülme aşkımsu40 tan sonra da mı azalmıyor?