cinsel isteksizlik kizlar nolur yardim

queen_gl

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
23 Kasım 2012
212
0
46
Sivas
slm kizlar basliktaki gibi sorunum isteksizlik 8aylik evliyim ve cinsel istegim yok hersey yolunda aslinda esimde problem yok hatta geregini de yapio mutlulugum iyi cok sukur ama gel gelelim istegim yok hamile olduktan sonra da hepten kaybolur esimle kardes gibi oluruz diede korkuyorum benim durumumda olan arkadaslari bu problemi nasil cozuyosunuz ne yapmaliyim nolur bi akil verin bununla ilgili bitkisel biseyler varmi acaba ?

canım evliliğin ilk zamanlarında yüzde doksan kadın yaşıyor bunu...fazla sorun etme....zamana bırak....
kendiliğinden çözüme kavuşur zamanla....cinsellik tam manasıyla yerine oturması için biraz zaman geçmesi gerekiyormuş....
il zamanlar normalmiş...üzülme...

psikolojik bi durumda olabilir canım bi uzmandan yardım al istersen

8 ay alışmak için yeterli bi süre diye düşünüyorum canım.bencede bi doktora görünmelisin.

Aynı durum bendede vardı hala yine varda ilk baştaki gibi değil. 1 yıl olacak evleneli ama yavaş yavaş değişiyor galiba seninde bir süre sonra o sorun kalkabilir.

Zaten her an her dakika bir cinsel isteğe sahip olabilmen gerektiğini düşünme. Öyle biri henüz yok. :) Yeni bir insana yeni bir çevreye ortama alışmak farklı sorumluluklar yüklenmek seni biraz etkilemiş olabilir. Zamanla çözülecektir. Bitkisel bir yardım istiyorsan da nar çiçeğinin ve incirin kadınlardaki cinsel soğukluğa çok iyi geldiğini televizyonda çıkan malum ünlü şahsiyetlerden birinden duydum bir dene bakalım.

Benzer durum kadınların çoğunda olduğu gibi bende de var.
Çözmeye çalışmadım hiç, yuvarlanıp gidiyoruz.
Allah başka dert vermesin, geçerse geçer zamanla, geçmezse de idare ederim gibi düşünüyorum.
Çözümünün -kadınlar için- bitkisel veya kimyasal olmayacağını düşünüyorum, uzman yardımıyla belki fakat doğru uzman-zaman-eşin uzman desteğine nasıl bakacağı- filan derken bu da eksik kalsın (şimdilik) diyorum.

canim dogum kontrol hapi kullaniyormusun?
eger kullaniyorsan yan etkisi olabilir.. yengemden biliyorum.. kullandigi dogum kontrol hapi isteksizlik yapiyordu yan etki olarak.. doktora gitti ve baska marka yazdirdi
simdi bir Problem yokmus :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…