- 15 Haziran 2022
- 952
- 822
- 53
- Konu Sahibi Peripadisahininkizi
-
İstiyorsan bu işleri yapacaksın diyeceksiniz. Hatta o an şart koşun, bunları yap öyle gel yanıma diye. Ben o şekilde eğittim koca herifi7 aylık bebeğim var aşırı yorgun oluyorum uyku desen 3-4 saatlik uykuyla duruyorum. Bir de üstüne eşim gözüme batarken, ettiği yardımlar az gelipte kendimle onu kıyaslarken , geceleri ve haftasonu gündüzleri horul horul uyuması vs. zaten bebekten sonra yaptığı her şeye ayrı bir gıcık oluyorum.
Oysa en ufak boş anımda beni sıkıştırıyor. Evde kovalamaca yaşıyoruz. İlk aylar o da performans kaybı yaşamıştı sonra baktı ki düzeldi sürekli kuyruk gibi peşimde istemiyorum desem de 2 dk sonra yine sırnaşıyor zorla üstümü falan açmaya çalışıyor iyice deli oldum ne yapabilirim ben ancak haftada 1 yapsam şükret diyorum o noktaya geldim oysa her gün istiyor. Birşey yapmıcam sadece öp ne var bunda diyip beni kandırıyor ay napcam ben ya daraldım
Diğer kadınlarda eşim isteksiz diye şikayetçi sizde adama kuyruk demişsiniz7 aylık bebeğim var aşırı yorgun oluyorum uyku desen 3-4 saatlik uykuyla duruyorum. Bir de üstüne eşim gözüme batarken, ettiği yardımlar az gelipte kendimle onu kıyaslarken , geceleri ve haftasonu gündüzleri horul horul uyuması vs. zaten bebekten sonra yaptığı her şeye ayrı bir gıcık oluyorum.
Oysa en ufak boş anımda beni sıkıştırıyor. Evde kovalamaca yaşıyoruz. İlk aylar o da performans kaybı yaşamıştı sonra baktı ki düzeldi sürekli kuyruk gibi peşimde istemiyorum desem de 2 dk sonra yine sırnaşıyor zorla üstümü falan açmaya çalışıyor iyice deli oldum ne yapabilirim ben ancak haftada 1 yapsam şükret diyorum o noktaya geldim oysa her gün istiyor. Birşey yapmıcam sadece öp ne var bunda diyip beni kandırıyor ay napcam ben ya daraldım
Her gün de banyoya üşenir insan yahuDiğer kadınlarda eşim isteksiz diye şikayetçi sizde adama kuyruk demişsinizuykusuzluğunu anlıyorum ev işi çocuk zor oluyor o da işe gidip geliyor bide seni arzuluyor bunda kötü bişey yok aslında çünkü 2.doğumdan yada belirli bir zaman sonra sen onun peşinden koşacaksın emin ol çok yorgun olduğunda o bebeğe bakıp sen biraz uyuyabilirsin yada bebekle beraber sende uyu eşin yardım edebilir mesela sana bunu onunla konuşmalısın. Belirli bir yaştan sonra duraksıyor erkekler burdaki bütün konulara bak hepsi eşim isteksiz diye dert yanıyor yani şuan bende öyleyim 2.doğumu yeni yaptım ama istese hergüm banyoya girerim bence haline şükret
Ver kurtul da değişikmişBenim eşin aynısı. Kaçamıyosun ve yapacak bişi yok ver kurtul
Mal olarak ima ediyorlar işte. Cinsiyetçi ve iğrenç bir tabir.Ver kurtul da değişikmişhiçbir zaman anlayamadım bu tabiri affedin
Normal ve dozunda olanlar bunu sorun olarak görmediği için konu açmıyor.Bu erkeklerin ortası yok sanki ya her gün istiyorlar ya da hiç istemiyorlar forumun yalancısıyım konular öyle söylüyor
İstediğini yapmasına izin versin demek istedimVer kurtul da değişikmişhiçbir zaman anlayamadım bu tabiri affedin
Bence de uygun bir tabir değil karşılıklı güzel bir ilişkidir cinsellikMal olarak ima ediyorlar işte. Cinsiyetçi ve iğrenç bir tabir.
7 aylık bebeğim var aşırı yorgun oluyorum uyku desen 3-4 saatlik uykuyla duruyorum. Bir de üstüne eşim gözüme batarken, ettiği yardımlar az gelipte kendimle onu kıyaslarken , geceleri ve haftasonu gündüzleri horul horul uyuması vs. zaten bebekten sonra yaptığı her şeye ayrı bir gıcık oluyorum.
24saatte bir çok değilHer gün de banyoya üşenir insan yahu
Siz yine şükredin.benim partnerim günde 4 defa yapıyor.Benim eşin aynısı. Kaçamıyosun ve yapacak bişi yok ver kurtul
Aynen.benim partnerim günde 3,4 defa yapıyor.24saatte bir çok değil
Ne güzelAynen.benim partnerim günde 3,4 defa yapıyor.
Hergun müAynen.benim partnerim günde 3,4 defa yapıyor.
her gunse maşallah gerçi hergün değilsede maşallahHergun mü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?