- 5 Şubat 2010
- 680
- 111
- 323
- Konu Sahibi biromurluk
-
Olabilir cnm yarın bişeyler yapıcaz bakalım yasal olaraknerde oluyor bu olay..hepimize o adamın telefonunu adresini özelden atın yarın herkes o bölgeye bakan karakolu arasın şikayet etsin kırk tane tel gelince harekete geçerler belki..
sizde gidin sözlü olarak şikayetinizi yapın ..
ne gibiYok ya bi seyler yazacaktim sildim 20 yasinda kiz bence bu iste bi bit yenigi var
Kizin yasini diyene kadar 10 14 yaslari tahmin ettim ama kiz 20 deyince biraz 20 yasinda kiz o an bagirmayi gec hocaya pardon sarlataana tekme yine atar kaldi ki adam da bayagi bi ileri gitmisB
ne gibi
Benimde aklım almıyorKizin yasini diyene kadar 10 14 yaslari tahmin ettim ama kiz 20 deyince biraz 20 yasinda kiz o an bagirmayi gec hocaya pardon sarlataana tekme yine atar kaldi ki adam da bayagi bi ileri gitmis
Bu adam bide kızın evine gelmiş kagit fln çıkarmış olmadık yerlerden gözleriyle görmüşler ondan inanmış kız herhal. Bende şikayetçi olmasi için ikna etmeye çalışıyorum onun isteği daha önemli ama korkuyor şu an. Allah hepimizi korusun dermansiz dert verip boylelerinden medet umdurmasinYuhhh diyorum ya böyle biseye nasil göz yummus.
O serefsiz adam bunlari nasil yapmaya yeltenebilmis ki annesi babasi kapidayken neden bagirmamis arkadasiniz bu nasil bisey.
Cok kiziyorum su haci hoca islerine inanlara birakin allah askina ya .
Bi namaz kilin onlara gidiceginize Allahtan büyügü varmi ki ?
Bikere gttim manyak adam omuzlarima yazilar yazdi yikama durcak bunlar 3 kere daha gel yazcam sende bilmem kac tane üc harfli var dedi .
Bidaha gtmedim salak sacma seyler yapiyolar bi dua edip allahtan yardim istemek varken .
Rabbim evlatlarmizi korusun böylesinden hemen gidin kizin ailesne anlatin polise gtsinler daha kac evladin canini yakacak böyle pislikler kimbilir.
Birinin dur demesi gerek inan suan ben bilsem gidip söylemistimmm
Bu adam bide kızın evine gelmiş kagit fln çıkarmış olmadık yerlerden gözleriyle görmüşler ondan inanmış kız herhal. Bende şikayetçi olmasi için ikna etmeye çalışıyorum onun isteği daha önemli ama korkuyor şu an. Allah hepimizi korusun dermansiz dert verip boylelerinden medet umdurmasin
Tepki vermemiş sadece sürekli Ağlamış adam öperken fln. Inanmis işte büyü olduğuna iyi olcam diye düşündüm ondan sabrettim dedi . Ismini ben tam bilmiyorum yarın sorayimYa kizin orasini burasini operken kiz neden susmus? Patlatsaymis serefsizin suratina, bagirip cagirsaymis, tovbe ya. Bence o pisligin adini falan verin de bari hala bu sihir, sihirbaz su bu olaylarina inanip da gidenler var bari gitmesinler.. !!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?