Cinsel konulardan tiksinti duyuyorum

anne babanızı küçükken yada herhangi bir zaman dilinde uygunsuz şekilde gördüğünüz ya da duyduğunuz oldu mu ?

yaştandır o. ben ergenlikte hatta evlenene kadar karşı cinsle yatak fantazileri kuramadım. en fazla el ele tutuşma, öpüşme filan.
hatta nişanlıyken bile "ulan nasıl soyuncaz adamın yanında?" diye düşünürdüm bazen ammma velakin o iş, öyle değilmiş.
ama bizim toplumumuzun da katkısı var bunda. ilk gece hikayeleri bizde hep kanlı, ağrılı işkence gibi anlatılır da ondan oysa hepsi yalan dolan.

bence karşına doğru insan çıktığı zaman sen de isteyeceksin birşeyleri yaşamayı yani tamamen doğal olan bir durum kendiliğinden gelişecektir

Şekerim yaşın çooooook genç, gerçekten sevdiğin, istediğin bir erkek karşına çıktığında fikirlerin değişir. Bir de bakmışsın , Allah Allah gömleğinin altında neye benziyor diye düşünüyorsun

Anne/babanı dşünmeyi de bırak, o insanı cinsellikten değil hayattan soğutur. İğrenç bir şeyler düşünp aklımı dağıtmak istediğimde babam yaşındaki tez danışmanımın bir zamanlar bir aşk hayatı olduğunu kafamda canlandırmaya çalışırım, dakikasında tiksinirim .

Bır de benı düşün annemle babamı kaç kere görmüş insanım

Harbiden, düşündüğümde hiç öyle yapılmışım gibi gelmiyor bana da Söz konusu anne baba olunca

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…