Cinsel konulardan tiksinti duyuyorum

Ben mutlu olduğunuza pek inanamadım açıkçası. Aranızda hiç paylaşım yok cinsellik için evlenmedik diyorsunuz zaten kimse cinsellik için evlenmez. Ben eşime sarılmadan onun kokusunu duymadan uyuyamam bile bu yüzden yazdıklarınızı aklım almadı.

Son düzenleme:
Bende cocukken cok tiksinirdim..hatta sunu dusundugum aniii cok iyi hatirliyorum.ortaokuldaydim..kendi kendime erkeklerin keske seyi olmasa derdimmm.tabi kendi kendime. Ve zamanla gecti.ben bazen insanlarin tuvaletlerini yaptigini bile dusununce tiksinirdimm.vardi bende de ilginc duygular.

1950'lerdeki gibi bir evlilik hayatınız var.
Yalnız burda halinizden memnun gibi yazmışsınız durumu ama şu konu da size ait;

http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/hayal-etmemek-lazimmis-aslinda.783440/

Evet özelikle karsilikle çekyatlar beni güldürdü. Harbiden, 1950'den uçmus bir evlilik. Allasen, kimin daha karsilikli çekyatlari var? Yani tamam yalan söylemek istiyorsan, nette degisik bir profil çizmek istiyorsan kendi bilecegi sey fakat bu kadar saçma bir yalan atmak neye? Simde ne kazanilmis oluyor?

Senin yasinda ben de yakistiramiyordum anneme babama da evlenince igrenc bisey olmadigini anladim esimin kollarinda ne kadar mutlu ve degerli oldugumu hissettim
Sen simdi derslerine calis karsi cinse igrenclermis gibi de bakma

Açtığı konuyu unuttu herhalde

Yani yalan mı değil mi tam emin olamadım ben aslında..
Çok acaip tipler yaşıyor bu dünya üzerinde.Duyunca hadi be diyoruz,gözlerimizle görünce varmış hakkaten diyoruz.
Mesela eş değiştirme diye bişeyi ilk duyduğumda yok artık vs.olmuştum sonra böyle şeyleri birkaç sağlam kaynaktan duyunca artık beni hiçbir şey şaşırtamaz moduna girdim..
Ama dediğin gibi internet üzerinden böyle bir profil çizmek isteniyor da olabilir..Masters of sex diye bir dizi var.Direk ordaki sahneler geldi aklıma bu itirafı okuyunca

Aşık olmak normal bir şey biliyorum bunu. Erkek arkadaşım falan yok.

Ben asık olmakla ilgili bir sey demedim zaten sok olmussundur ondan garip geliyordur dedim. Hoşlandığın biri sevdiğin biri varsa kendini onunla düşününce de garip geliyor mu o zaman da miden bulanıyor mu? Bilmiyorum o kadar olacağını sanmam.

Belirttim ya zaman zaman ben de hayalini kuruyorum. Ama gerçekte yaşayamıyorum.hani kokusu güzel gelen yemeğe özenirsiniz de tadınca hayal kırıklığına uğramasınız.benim ki öyle.mutlaka çocuklukta belki ergenlikte yaşanmış bişeyden kaynaklıdır.ama çok da uğraşmadım açıkçası.

Katılıyorum... Ben o yasta sevdigim insanla kendimi sarılırken ya da el ele tutusurken vs hadi diyelim öpüsürken hayal ederdim. Hic yatakta hayal etmedim. Etsem belki ben de sogurdum. Ayrıca hicbir aile Türkiye'de ne kadar modern olursa olsun çocuğunu karşısına alıp kızım oğlum cocuk böyle yapılır seks böyledir şöyledir aman korunun falan demez herkesin ailesi az cok ayıp aman konuşma falan der. Konu sahıbı kafasında cok düşünüp büyütmüş mu acaba da bu kadar tiksinmis bilemedim.

Açıkladım ama yazdıklarım konu sonu yerine araya karışıyor. Ne yazık ki doğru şeyleri yazınca yalancı çıkılıyor. Allahımdan dilerim ki burada dalga geçip, kınayanların başına benim yazdıklarımdan bin kat beteri gelsin. Başka da bişeya demeye değer bulmuyorum. İyi akşamlar

1 yasima daha girdim tobe yarabbim..canim insanoglu ezelden beri varligini bu yoldan devam ettiriyor,bu Allahin insanogluna sundugu guzelliklerden biri..
cinselligin sana kotu oldugunu ogreten de halt etmis.
bu dusuncelerinin normal olmadigini sende farkettigin icin buraya yazmissin fikrini aliyorsun insanlarin.psikolojik yardim almalisin..

Kimse sizinle dalga geçmedi yorumlarınız açtığınız konuyla çelişiyor. Beddua edince rahatladınız mı?

okudum, okudum.. siz bu mesajı yazınca sizin buradaki ilk mesajınızdan itibaren yeniden okudum.. hiç kimse ne alay etmiş, ne kınamış ne de eleştirmiş.. özetle sizin beddua gitti mi boşa..
bir konu açmışsınız ve burada yazdıklarınızın tam tersi bir profil çizmişsiniz, kızlar da merak edip sormuş.. tabi siz de yapıştırmışsınız millete bedduayı

Kírıcı olduğumu düsünmüyorum konuyu abartıp konuyu acan cocugunda bunu daha ciddiye almasını saglamayın buraya üye olup bu konuyu actıgına göre bu konulardan konusmak istiyor

var böyle insanlar hayatın içinde.
kızların bu kadar baskılandığı bir toplumda ben anormal bulmadım bunu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…