- 26 Mayıs 2014
- 2.563
- 1.118
- 168
- Konu Sahibi Gizlisahis07
-
Evet ya sanki celiskili gibi. Burda kendi istemiyo gibi ama konuda kendi istiyomus koasi kaviyomus gibi. Kafam karisti kafamdadeli sorularr1950'lerdeki gibi bir evlilik hayatınız var.
Yalnız burda halinizden memnun gibi yazmışsınız durumu ama şu konu da size ait;
http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/hayal-etmemek-lazimmis-aslinda.783440/
Ben mutlu olduğunuza pek inanamadım açıkçası. Aranızda hiç paylaşım yok cinsellik için evlenmedik diyorsunuz zaten kimse cinsellik için evlenmez. Ben eşime sarılmadan onun kokusunu duymadan uyuyamam bile bu yüzden yazdıklarınızı aklım almadı.Aslında mutluyuz genel olarak. Zaman zaman ben kadın olmanın gereği duygusallaşıp sarılmak, aynı Yatakta uyumak istiyorum. Ama 5 dk sonra sıkılıyorum.Geçen eşim yataklarımızı birleştirmişti.karşılıklı çekyatlarımız var.yarım saat sonra bana geldiler.sıkıntı bastı.sonra kalktım başka odaya kaçtım.aşırı bunalıyorum.neden bilmiyorum ama dokunma konusunda fikrimle zikrim bir olmuyor
Bende cocukken cok tiksinirdim..hatta sunu dusundugum aniii cok iyi hatirliyorum.ortaokuldaydim..kendi kendime erkeklerin keske seyi olmasa derdimmm.tabi kendi kendime. Ve zamanla gecti.ben bazen insanlarin tuvaletlerini yaptigini bile dusununce tiksinirdimm.vardi bende de ilginc duygular.Merhaba aslında bu durumu nasıl anlatacağımı bilmiyorum ama bana küçükken hep cinselliğin çok kötü bir şey olduğu, çok ayıp, günah diye öğretildi. Yani öğretildi derken tabiki bu konuda konuşumadı bile. Neyse. Sonra arkadaşım ilkokuldayken bana nasıl çocuk yapıldığını anlatmıştı. Şok olmuştum başka bir yolu falan yok mu diye sormuştum. Annem ve babama hiç yakıştıramamıştım çünkü. İşte ergenliğe geldim. Ama bu yüzden insanlardan tiksinti duyuyorum. Anne ve babamı bile bu yüzden sevemiyorum. İnsanlardan bu yüzden nefret ediyorum. Saçma bir neden olabilir biliyorum ama bana göre bu çok iğrenç bir şey. Evlenmek, çocuk sahibi olmak iğrenç geliyor. Hatta sırf bu yüzden yaşlanıncaya kadar evlenmezsem çok zorluk çekerim diye erken ölmeyi bile istiyorum. Öyle konuları duymak bile beni çok tiksindiriyor. Benim gibi biri yoktur bence böyle düşünen. Yazabileceğiniz bir şey var mı?
Eşi yazıyor olmasınEvet ya sanki celiskili gibi. Burda kendi istemiyo gibi ama konuda kendi istiyomus kocasi kavuyormuş gibi. Kafam karişti kafamdadeli sorularr
1950'lerdeki gibi bir evlilik hayatınız var.
Yalnız burda halinizden memnun gibi yazmışsınız durumu ama şu konu da size ait;
http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/hayal-etmemek-lazimmis-aslinda.783440/
Açtığı konuyu unuttu herhaldeEvet özelikle karsilikle çekyatlar beni güldürdü. Harbiden, 1950'den uçmus bir evlilik. Allasen, kimin daha karsilikli çekyatlari var? Yani tamam yalan söylemek istiyorsan, nette degisik bir profil çizmek istiyorsan kendi bilecegi sey fakat bu kadar saçma bir yalan atmak neye? Simde ne kazanilmis oluyor?
Evet özelikle karsilikle çekyatlar beni güldürdü. Harbiden, 1950'den uçmus bir evlilik. Allasen, kimin daha karsilikli çekyatlari var? Yani tamam yalan söylemek istiyorsan, nette degisik bir profil çizmek istiyorsan kendi bilecegi sey fakat bu kadar saçma bir yalan atmak neye? Simde ne kazanilmis oluyor?
Aşık olmak normal bir şey biliyorum bunu. Erkek arkadaşım falan yok.
Cinselliği niye düşünüyosun ki bu yaşta? Ben senin yaşındayken el ele tutuşmayı sarılmayı hayal eder düşünürdüm en fazla, aşık olmak hoşlanmak vs.. Bunu düşünüp de kafaya takman çok manasız.
Ayrıca kabul edelim etmeyelim çoğu ailede cinsellik konusu açılınca o tarz tepkiler veriliyo ülkemizde, benim annem de bana bi sağlık kitabı vermişti ordan okuyup üstü kapalı kendim öğrenmiştim düşünüyorum da annem bana seksi anlatsa asıl o bana travma olur gibi geliyo:)
Diyeceğim o ki demek ki bazı şeylerin zamanı gelmemiş, düşünme bu yaşında bunları, burda cinsellikle ilgili konuları da çok okumanı tavsiye etmem nihayetinde insanlar sorunlarını paylaştıklarından ilerisi için daha da soğumana sebep olmasın
Merhaba aslında bu durumu nasıl anlatacağımı bilmiyorum ama bana küçükken hep cinselliğin çok kötü bir şey olduğu, çok ayıp, günah diye öğretildi. Yani öğretildi derken tabiki bu konuda konuşumadı bile. Neyse. Sonra arkadaşım ilkokuldayken bana nasıl çocuk yapıldığını anlatmıştı. Şok olmuştum başka bir yolu falan yok mu diye sormuştum. Annem ve babama hiç yakıştıramamıştım çünkü. İşte ergenliğe geldim. Ama bu yüzden insanlardan tiksinti duyuyorum. Anne ve babamı bile bu yüzden sevemiyorum. İnsanlardan bu yüzden nefret ediyorum. Saçma bir neden olabilir biliyorum ama bana göre bu çok iğrenç bir şey. Evlenmek, çocuk sahibi olmak iğrenç geliyor. Hatta sırf bu yüzden yaşlanıncaya kadar evlenmezsem çok zorluk çekerim diye erken ölmeyi bile istiyorum. Öyle konuları duymak bile beni çok tiksindiriyor. Benim gibi biri yoktur bence böyle düşünen. Yazabileceğiniz bir şey var mı?
Keske annen babana başım agriyo diyeymiş kızım gercekten yas on dörtse bir süre daha öyle idare et sen biraz daha buyu oyle bakarsın caresine
De get giz derslerinin basına
Kimse sizinle dalga geçmedi yorumlarınız açtığınız konuyla çelişiyor. Beddua edince rahatladınız mı?Açıkladım ama yazdıklarım konu sonu yerine araya karışıyor. Ne yazık ki doğru şeyleri yazınca yalancı çıkılıyor. Allahımdan dilerim ki burada dalga geçip, kınayanların başına benim yazdıklarımdan bin kat beteri gelsin. Başka da bişeya demeye değer bulmuyorum. İyi akşamlar
Açıkladım ama yazdıklarım konu sonu yerine araya karışıyor. Ne yazık ki doğru şeyleri yazınca yalancı çıkılıyor. Allahımdan dilerim ki burada dalga geçip, kınayanların başına benim yazdıklarımdan bin kat beteri gelsin. Başka da bişeya demeye değer bulmuyorum. İyi akşamlar
Kírıcı olduğumu düsünmüyorum konuyu abartıp konuyu acan cocugunda bunu daha ciddiye almasını saglamayın buraya üye olup bu konuyu actıgına göre bu konulardan konusmak istiyorNeden bu şekilde kırıcı konuşuyorsunuz?
Kírıcı olduğumu düsünmüyorum konuyu abartıp konuyu acan cocugunda bunu daha ciddiye almasını saglamayın buraya üye olup bu konuyu actıgına göre bu konulardan konusmak istiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?