• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cinsel obje olarak görülmek ve yalnızlık

Bu toplum böyle bir toplum. Daha bugün gazatede bakire olmadığı gerekçesiyle babasının evine yollanan kadının haberini okudum. Kılıf kıyafetle yaşam tarzıyla hatta bir noktada eğitimle bile ilgisi yok. Zihniyet bu. Eğitimli dediğimiz insanlar da kadınları taciz edebiliyor. Bir kadına bakınca önce insan sonra kadın görmeyi beceremiyorlar. Yazık çok yazık.
Kadın meğer bakireymiş.konu o değil tabiki

Çok mu feminensiniz ? Çok güzel kadınlar gördüm ama böyle bi şey hiç duymadım sizde de sorun var bence. Kızmayın sizin iyiliğiniz için çözüm yolu bulunacak burda

valla sizle de alakalı olabilir. ben herkesle her şeyi konuşabilirim, insanlara değer verdiğim için herkesle arkadaş olabilir dost olabilir konuşabilirim diyosanız bence yanlış. öyle bi dünya yok. belki de ipleri gevşek bırakıyosunuz ve en ufak fıırsatı bulan Y kromozomlular da alabildiğine yürüyo olabilir. içlerindeki sürüngen beyni ortaya çıkarabilecek fırsatı bulduklarına göre sizde birqaz gevşek davranıyo olabilirsiniz... yani yolda yürürken laf atarlar ama hiç tanımadığım o kişi istese de bana şiir yazıp ulaştırabilir mi?

mümkün değil... yani diyeceğim o ki siz vermişsiniz fırsatı bence, bunlar da en başta arkadaş ayağıyla samimi olmuş ilk fırsatta da içindeki öküzü ortaya çıkarmış. klasik öküz erkek davranışları. siz mesafeli olun

Kimseye bir izin verip samimiyet kurdugum yok. Hayatımda sevgili olmak uzere oldugum insan zamanında kalcama siir yazdi. Ben de uyardım ve bitirdim.

sevgili yazdıysa iş değişir. siz ona iyi niyetle fırsat tanımışsınız o da fırsatı kötü kullanmış. biz en başta size herkes yazıyo sandık. baştan deseydiniz ya erkek arkadaşık di,ye. hata etmiş ama sizin seçtiğiniz erkek arkadaş hata etmiş...

bu kadar tacizci bir çevrede bi dünya arkadaşın olması daha mı normal?

Evet kesinlikle. Ben çok normal sayılabilecek bir insanım. Ama kadınların bile tacizine uğradım.
Bu arada erkek bir dostum var. O da bana bir kadın tarafından taciz edildiğini anlatmıştı. Belki çok sık yaşanan birşey değil ama oluyor.

Kimseye bir izin verip samimiyet kurdugum yok. Hayatımda sevgili olmak uzere oldugum insan zamanında kalcama siir yazdi. Ben de uyardım ve bitirdim.

Kusura bakmayın da kendinizi çok güzel çok çekici çok kıskanılası sanıyor gibisiniz . Ben şimdi fiziğimi kalçamı övmiycem ama çoğu kez kız arkadaşlarımdan bu konusa övgü aldım nişanlımdan da tabiki ama beni kıskanıyolar kalçama şiirler yazılıyo sırf güzelliğimden insanlar benle ilişkisini kesiyo gibi bi tavır bana çok garip geldi saçma yani.

Kusura bakmayın da kendinizi çok güzel çok çekici çok kıskanılası sanıyor gibisiniz . Ben şimdi fiziğimi kalçamı övmiycem ama çoğu kez kız arkadaşlarımdan bu konusa övgü aldım nişanlımdan da tabiki ama beni kıskanıyolar kalçama şiirler yazılıyo sırf güzelliğimden insanlar benle ilişkisini kesiyo gibi bi tavır bana çok garip geldi saçma yani.

Ben öyle bir sey yazmadim. Sirf güzelliğimden kısmını uydurmussunuz. Komplekslerinizle konunun alakasi yok

Bana insanlar ne zaman insan gözü ile bakacaklar bunu çok merak ediyorum. Evde babam dışarıdakilerden sakınıyor karışmaya çalışıyor. Şunu giyme şunu yapma diyor kısıtlamaya çalışıyor. Konuştuğum insanlar direk çok cekicisin herkes seni arzular konularını açıyor o insanlarla konuşmayı kesiyorum. Hayatıma giren insanlar kalçam için şiir yazıyor ve kız arkadaşlarımın bile sözlü tacizine uğruyorum. Eminim sizin de başınıza geliyordur. Ben artık çok bunaldım. Insanları hayatımdan çıkarmaktan da bunaldım. Yalnız arkadaşsız kalmaktan da. Bu arkadaş işinin artık şans olduğunu düşünüyorum. Ve bu benim şansım sanırım.
O nasıl çevren var da kalçaların için şiir yazıyorlar sana.
Hayatımda böyle komik şey duymadım.
Heyyy olric toton için sana akrostiş yazdım, fazla güzel akjfkhdf

Back
X