Bencede konu sahibi fırsat veriyor anlattıkları normal değil
Değil mi ? Tacize uğramış olmam da benim sucumdur Allah bilir !!!!
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bencede konu sahibi fırsat veriyor anlattıkları normal değil
Eşler arasında böyle tatlı diyaloglar çok eğlenceli oluyor bence...Valla bende çok gülüyorum :))
Böyle gerizekalica tepkiler yüzünden insanlar tacize uğradığında kimseye anlatamiyor.
çevrenizi değiştirirseniz bunlarla karşılaşmazsınız.
o kadar güzel arkadaşlarım vardı ki hatta en yakın arkadaşım aşırı güzel bir kız.
yolda yürüyemeyiz.
ama çevremiz böyle insanlardan oluşmuyor.
öyle insanları da hayatımızdan çıkarıyoruz zaten.
hayatınızdan çıkarmaktan korkmayın.
güzellik 10-0 hayata önde başlamak demek.
bunu istismar edenlerden kaçınmak da kaçınılmaz.
güçlü, kültürlü, ne yaptığını bilen bir kadınsanız güzelliğinizin keyfini çıkarabilirsiniz.
güzellik tek başına içi boş bir ambalajdan ibarettir.
okuyun, kültürlü olun, öz güvenli olun.
yoksa bu tür insanların sizi üzmesine çok açık olursunuz.
Kalçana şiir yazan sevgilin,
Pintilikten 6 aydır seni görmeye gelmeyen mi, yoksa geceleri kapının önünde bekleyen alemci mi?
Allasen bunları nerden buldun sen?
Hayatimdaki herkes değil zaten. Hayatıma sonradan giren bazı insanlar
Aman gelde kiskanma..
Hadi simdi neyse de eskiden kalcalarim harikaydi o zaman bile kimse siir yazmayi dusunmedi.Benim g.te itafen..
Hepsi odunmus onlarin simdi anladim
Yada sizin cevrenizdekiler kadar marjinal olamamislar..
Fazla mı alıngansınız, çok büyütüyorsunuz sanki herşeyi?Kesinlikle. Benim suçum olduğunu söyleyecekler yakında. Bu bir sosyal deneye dönüştü. Herkes icindekileri kustu buraya
O nasıl çevren var da kalçaların için şiir yazıyorlar sana.
Hayatımda böyle komik şey duymadım.
Heyyy olric toton için sana akrostiş yazdım, fazla güzel akjfkhdf
Bence biraz dikkat edin kelimelerinize.Böyle gerizekalica tepkiler yüzünden insanlar tacize uğradığında kimseye anlatamiyor.
hayatınıza sonradan giren o şairleri geldikleri yere gönderin o halde, sayın KKya atraksiyonlu konularla hızlı bir giriş yapan yepyeni üye
![]()
normalde tacize ugrayan her kadinin yaninda yer alirim ve asla sorgulamam , brnim icin kadinin beyani esastir
ancak eski konularinizdan dolayi sizin ruhsal durumunuzun pek iyi olmadigini dusunuyorum
aslinda bi destek alsaniz hayata daha farkli bakabileceksiniz
Sosyal deney olduğu kesin de,yapan biz değilizKesinlikle. Benim suçum olduğunu söyleyecekler yakında. Bu bir sosyal deneye dönüştü. Herkes icindekileri kustu buraya
Evet,şiiri de kanıt olarak gösterebilirben anladım kim taciz etti?
şikayet ettiniz mi?
Seni çok iyi anlıyorum...
Bende aynı durumdan müzdaribim... ama benim kız arkadaşlarım var çok şükür ve hepsi kaliteli insanlar...
Ama çevremde ki erkeklerin hepsi bu şekilde davranıyor... seni çok iyi anlıyorum...
Bende hep aynı şeyi düşünüyorum... ne zaman dış görünüşe değil de kalbimi ve beynimi görecekler... insanım ben ya insanım...![]()