• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cinsel obje olarak görülmek ve yalnızlık

çevrenizi değiştirirseniz bunlarla karşılaşmazsınız.
o kadar güzel arkadaşlarım vardı ki hatta en yakın arkadaşım aşırı güzel bir kız.
yolda yürüyemeyiz.
ama çevremiz böyle insanlardan oluşmuyor.
öyle insanları da hayatımızdan çıkarıyoruz zaten.
hayatınızdan çıkarmaktan korkmayın.
güzellik 10-0 hayata önde başlamak demek.
bunu istismar edenlerden kaçınmak da kaçınılmaz.
güçlü, kültürlü, ne yaptığını bilen bir kadınsanız güzelliğinizin keyfini çıkarabilirsiniz.
güzellik tek başına içi boş bir ambalajdan ibarettir.
okuyun, kültürlü olun, öz güvenli olun.
yoksa bu tür insanların sizi üzmesine çok açık olursunuz.

Okudum,kültürüyüm, ozguvenliyim. Hayatımdan çıkarmayı biliyorum. Ayrıca cok guzel de değilim. Bunu herkes nereden çıkartıyor.

Aman gelde kiskanma..:nazar:
Hadi simdi neyse de eskiden kalcalarim harikaydi o zaman bile kimse siir yazmayi dusunmedi.Benim g.te itafen..:işsiz:
Hepsi odunmus onlarin simdi anladim:63:

Yada sizin cevrenizdekiler kadar marjinal olamamislar..

Marjinal mi? Tacizi mesrulastiran mesajlar almak çok acı verici

Kesinlikle. Benim suçum olduğunu söyleyecekler yakında. Bu bir sosyal deneye dönüştü. Herkes icindekileri kustu buraya
Fazla mı alıngansınız, çok büyütüyorsunuz sanki herşeyi?
Burda ne saldırılar gördük bikaç cümleyle bu kadar isyan :)
Acaba kız arkadaşlarınızda sadece şakalaşmak için öyle eli kolu oynuyoduda siz gözünüzde büyütüp taciz olarak hissetmiş olabilir misiniz?

İnanın kırmak için değil sanki birden çok parlıyosunuz gibi hissettim, yanlışsam kusura bakmayın.

Böyle gerizekalica tepkiler yüzünden insanlar tacize uğradığında kimseye anlatamiyor.
Bence biraz dikkat edin kelimelerinize.
Gerçekten tacize uğramış ve bundan rahatsızlık duymuş olan kişi gidip şikayetçi olması gerekmez mi?
Biz buradan tacizciyi mi yakalayalım,linç mi edelim,cezaevine mi koyalım?
Taciz edenlerin de kim olduğu belliyken burada vakit kaybı değil midir,onlara yeni taciz kapısı açmak değil midir şikayet etmemek?

normalde tacize ugrayan her kadinin yaninda yer alirim ve asla sorgulamam , brnim icin kadinin beyani esastir
ancak eski konularinizdan dolayi sizin ruhsal durumunuzun pek iyi olmadigini dusunuyorum
aslinda bi destek alsaniz hayata daha farkli bakabileceksiniz

Ben sağlıklıyım. Herkes kendi görüşünü savunuyor burada. Konu farklı ve tepkiler ondan tamamen farkli

Bak canım benim büyük ihtimal senin ablan yaşındayım.
Konularına da bazen denk geliyorum.
Bir konu açıp bize fikrimizi sormuşsun.
Sen sana psikologa git dedim diye bana misilleme yapıyorsun ama gerçekten eski konuların da şimdiki de normal değil.
Eskilere bir yorum yazmamıştım ama inan artık dayanamadım.
Bence psikolojik sorunların var ve tedavi olmalısın.

Seni çok iyi anlıyorum...
Bende aynı durumdan müzdaribim... ama benim kız arkadaşlarım var çok şükür ve hepsi kaliteli insanlar...

Ama çevremde ki erkeklerin hepsi bu şekilde davranıyor... seni çok iyi anlıyorum...

Bende hep aynı şeyi düşünüyorum... ne zaman dış görünüşe değil de kalbimi ve beynimi görecekler... insanım ben ya insanım... :KK43:

Bunu burada çok anormal bir durum gibi algılıyorlar. Ve tacizi mesrulastiriyorlar. Hayatımızın her döneminde bu tip insanlar var ve kadınlar zihniyetini degistirmedikce de devam edecek.

Back
X