• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cinsel obje olarak görülmek ve yalnızlık

valla sizle de alakalı olabilir. ben herkesle her şeyi konuşabilirim, insanlara değer verdiğim için herkesle arkadaş olabilir dost olabilir konuşabilirim diyosanız bence yanlış. öyle bi dünya yok. belki de ipleri gevşek bırakıyosunuz ve en ufak fıırsatı bulan Y kromozomlular da alabildiğine yürüyo olabilir. içlerindeki sürüngen beyni ortaya çıkarabilecek fırsatı bulduklarına göre sizde birqaz gevşek davranıyo olabilirsiniz... yani yolda yürürken laf atarlar ama hiç tanımadığım o kişi istese de bana şiir yazıp ulaştırabilir mi?

mümkün değil... yani diyeceğim o ki siz vermişsiniz fırsatı bence, bunlar da en başta arkadaş ayağıyla samimi olmuş ilk fırsatta da içindeki öküzü ortaya çıkarmış. klasik öküz erkek davranışları. siz mesafeli olun
Bencede konu sahibi fırsat veriyor anlattıkları normal değil

çevrenizi değiştirirseniz bunlarla karşılaşmazsınız.
o kadar güzel arkadaşlarım vardı ki hatta en yakın arkadaşım aşırı güzel bir kız.
yolda yürüyemeyiz.
ama çevremiz böyle insanlardan oluşmuyor.
öyle insanları da hayatımızdan çıkarıyoruz zaten.
hayatınızdan çıkarmaktan korkmayın.
güzellik 10-0 hayata önde başlamak demek.
bunu istismar edenlerden kaçınmak da kaçınılmaz.
güçlü, kültürlü, ne yaptığını bilen bir kadınsanız güzelliğinizin keyfini çıkarabilirsiniz.
güzellik tek başına içi boş bir ambalajdan ibarettir.
okuyun, kültürlü olun, öz güvenli olun.
yoksa bu tür insanların sizi üzmesine çok açık olursunuz.

Kalçana şiir yazan sevgilin,
Pintilikten 6 aydır seni görmeye gelmeyen mi, yoksa geceleri kapının önünde bekleyen alemci mi?
Allasen bunları nerden buldun sen?

Aman gelde kiskanma..:nazar:
Hadi simdi neyse de eskiden kalcalarim harikaydi o zaman bile kimse siir yazmayi dusunmedi.Benim g.te itafen..:işsiz:
Hepsi odunmus onlarin simdi anladim:63:

Yada sizin cevrenizdekiler kadar marjinal olamamislar..

Seni çok iyi anlıyorum...
Bende aynı durumdan müzdaribim... ama benim kız arkadaşlarım var çok şükür ve hepsi kaliteli insanlar...

Ama çevremde ki erkeklerin hepsi bu şekilde davranıyor... seni çok iyi anlıyorum...

Bende hep aynı şeyi düşünüyorum... ne zaman dış görünüşe değil de kalbimi ve beynimi görecekler... insanım ben ya insanım... :(

Konuya gelince cinsel obje olarak görülen bayanlar var evet ama kalçaya şiir yazılması şaka amaçlı kızlar arasında yapılan birşeydir..
KK da biz kadınların birbirimize şaka yollu asıldığı gibi :)
Erkeklerin geneli dıș görünüşe önem veriyor sonra kalbe iniyor diye düşünüyorum ben.. :KK64:

Kalçana şiir yazan sevgilin,
Pintilikten 6 aydır seni görmeye gelmeyen mi, yoksa geceleri kapının önünde bekleyen alemci mi?
Allasen bunları nerden buldun sen?
Evet evet bunları ben de hatırlıyorum cevap da vermiştim üstelik.
İnsanlar neden bizi aptal yerine koyuyorlar ki burada?

Back
X