- 24 Eylül 2016
- 1.099
- 739
- 123
O nasıl çevren var da kalçaların için şiir yazıyorlar sana.
Hayatımda böyle komik şey duymadım.
Heyyy olric toton için sana akrostiş yazdım, fazla güzel akjfkhdf
Kalçaların diyorum... bir dünyaya bedel...
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
O nasıl çevren var da kalçaların için şiir yazıyorlar sana.
Hayatımda böyle komik şey duymadım.
Heyyy olric toton için sana akrostiş yazdım, fazla güzel akjfkhdf
Bencede konu sahibi fırsat veriyor anlattıkları normal değilvalla sizle de alakalı olabilir. ben herkesle her şeyi konuşabilirim, insanlara değer verdiğim için herkesle arkadaş olabilir dost olabilir konuşabilirim diyosanız bence yanlış. öyle bi dünya yok. belki de ipleri gevşek bırakıyosunuz ve en ufak fıırsatı bulan Y kromozomlular da alabildiğine yürüyo olabilir. içlerindeki sürüngen beyni ortaya çıkarabilecek fırsatı bulduklarına göre sizde birqaz gevşek davranıyo olabilirsiniz... yani yolda yürürken laf atarlar ama hiç tanımadığım o kişi istese de bana şiir yazıp ulaştırabilir mi?
mümkün değil... yani diyeceğim o ki siz vermişsiniz fırsatı bence, bunlar da en başta arkadaş ayağıyla samimi olmuş ilk fırsatta da içindeki öküzü ortaya çıkarmış. klasik öküz erkek davranışları. siz mesafeli olun
Bismillah :)Kalçaların diyorum... bir dünyaya bedel...
Geçen akşam yürüyüşe çıktık
Eşim dolunayı gösterip aynı senin popona benziyo bembeyaz top gibi dedi :))
Dua et şiir yazmış
Popo da demedi ha
Allah bağışlasın nur topu gibi desene haha.Popo da demedi ha
Ben burda kibar olsun diye öyle yazdım
Direkt g...ne dedi :))
Evet evet bunları ben de hatırlıyorum cevap da vermiştim üstelik.Kalçana şiir yazan sevgilin,
Pintilikten 6 aydır seni görmeye gelmeyen mi, yoksa geceleri kapının önünde bekleyen alemci mi?
Allasen bunları nerden buldun sen?
Eskiden ayyüzlüm derdi şimdi ayg..lüm oldukAllah bağışlasın nur topu gibi desene haha.
Hiç şiir yazılan bir kalçam olmadı anasını satayım![]()
Eşinin söyledikleri çok komik bence.Eskiden ayyüzlüm derdi şimdi ayg..lüm olduk
Siz de gidin psikologa. Surada sorunumu yazdım.Eski konularınızı da biliyorum.
Nacizane tavsiyem bir psikologa gidin.
Valla bende çok gülüyorum :))Eşinin söyledikleri çok komik bence.![]()