• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cinsel obje olarak görülmek ve yalnızlık

Cimenkafa

Üye
Kayıtlı Üye
24 Ekim 2017
166
74
18
33
Bana insanlar ne zaman insan gözü ile bakacaklar bunu çok merak ediyorum. Evde babam dışarıdakilerden sakınıyor karışmaya çalışıyor. Şunu giyme şunu yapma diyor kısıtlamaya çalışıyor. Konuştuğum insanlar direk çok cekicisin herkes seni arzular konularını açıyor o insanlarla konuşmayı kesiyorum. Hayatıma giren insanlar kalçam için şiir yazıyor ve kız arkadaşlarımın bile sözlü tacizine uğruyorum. Eminim sizin de başınıza geliyordur. Ben artık çok bunaldım. Insanları hayatımdan çıkarmaktan da bunaldım. Yalnız arkadaşsız kalmaktan da. Bu arkadaş işinin artık şans olduğunu düşünüyorum. Ve bu benim şansım sanırım.

Bu toplum böyle bir toplum. Daha bugün gazatede bakire olmadığı gerekçesiyle babasının evine yollanan kadının haberini okudum. Kılıf kıyafetle yaşam tarzıyla hatta bir noktada eğitimle bile ilgisi yok. Zihniyet bu. Eğitimli dediğimiz insanlar da kadınları taciz edebiliyor. Bir kadına bakınca önce insan sonra kadın görmeyi beceremiyorlar. Yazık çok yazık.

Benim başıma gelmiyor. Kalçama şiirler falan. Nasıl çevreleriniz var sizin öyle :KK64:

Inanın bilmiyorum. Benim hic doğru düzgün arkadaşım olmadı. Dost dediklerimin de dostu olmadığımı anladım. Erkekler konusunda da konuştuğum insanlar hep farkli gözle baktı.

bunlar karşılaşılan durumlar maalesef... tacize uğramayan bir kadın var mı aramızda? maalesef... giyim tarzınız, çevreniz, muhabbetleriniz, arkadaşlarınız, arkadaşlıklarınız nasıl acaba

Giyim tarzım aslında çok normal, güzel giyiniyorsun derler. Taciz eden kız arkadaşlarım muhafazalardı. Cevremde her gorusten insan mevcut. Bir tane iyi arkadaşın haricinde baska arkadasim yok. Olanlarla hep kıskançlık,tartışma vs. bunlardan dolayı konusmamayi tercih ettik.

bunlar karşılaşılan durumlar maalesef... tacize uğramayan bir kadın var mı aramızda? maalesef... giyim tarzınız, çevreniz, muhabbetleriniz, arkadaşlarınız, arkadaşlıklarınız nasıl acaba

Giyim tarzım aslında çok normal, güzel giyiniyorsun derler. Taciz eden kız arkadaşlarım muhafazalardı. Cevremde her gorusten insan mevcut. Bir tane iyi arkadaşın haricinde baska arkadasim yok. Olanlarla hep kıskançlık,tartışma vs. bunlardan dolayı konusmamayi tercih ettik.

Vay arkadaş yorumlara bak. Kızcağız burada üzüntüsünü paylaşmış. Yok kalçan, yok şiir, yok güzellik...

İzin vermiyceksiniz o samimiyeti kurmayın, merhaba dediğiniz kalçanıza şiir yazıyo olamaz biraz daha az samimiyet gösterin insanlara bi de yaş kaç acaba?
Kimseye bir izin verip samimiyet kurdugum yok. Hayatımda sevgili olmak uzere oldugum insan zamanında kalcama siir yazdi. Ben de uyardım ve bitirdim.

Bu toplum böyle bir toplum. Daha bugün gazatede bakire olmadığı gerekçesiyle babasının evine yollanan kadının haberini okudum. Kılıf kıyafetle yaşam tarzıyla hatta bir noktada eğitimle bile ilgisi yok. Zihniyet bu. Eğitimli dediğimiz insanlar da kadınları taciz edebiliyor. Bir kadına bakınca önce insan sonra kadın görmeyi beceremiyorlar. Yazık çok yazık.

Evet kesinlikle. Ben çok normal sayılabilecek bir insanım. Ama kadınların bile tacizine uğradım.

Back
X