Cinsel saldırı, şikayet,boşanma

hayır hayır benim dediğim affettim seni yeni bi sayfa açalım kafasında bişey. bu başka türlü bi anlaşma sizinki o etkilemez
Yok asla barışma affetme olamaz aksine onun msjları var boşanmayalım zamana bırakalım ben seni seviyorum diye ama ben asla olmaz dedim

Birde ben boşanma açınca bu olaylarla ilgili dava şikayet dosyalarını nerden elde edicem karakoldan mı?elimde bununla ilgili hiç bşy yok.sadece ilk zamanlar 1aylık bi uzaklaştırma kararı çıkmıştı onun kağıdı var

Bu adam sen sikayetini gei alsan da bosanmaz. Bosanmaya niysti olan coktan bosanirdi. Yapilacak tek sey var, sikayeti geri almamak ( cunku bu tipler bundan anlar. Geri alirsan korkak nasilsa diye hic vazgecmez) ve diger yapilacak sey cekismeli bosanma davasi acip tazminat, nafaka... tum haklari talep etmek. Bosanmak icin onun rizasina ihtiyacin yok.

Evet derdi o şikayeti geri çektirip boşanmayıp uğraştırmak çocukları vermem,şöyle yaparım böyle ederim gibi tehditlerle bezdirip geri dönmemi sağlamak istiyor.nefret ediyorum böyle zorla güzellik yaratmaya çalışan erkeklerden

Üç gün sonra görüntüleri kullanıp sizi başkalarına servis edecek siz hala şikayeti geri çekeyim mi diye soruyorsunuz.Adam s.kinin derdinde ..katliam yaparım lafıyla nasıl gidip kendinizi kullandırtıyorsunuz !! Ailenizin size baskı yaptığını söylüyorsunuz, kusura bakmayın ama sizin psikolojik yardıma ihtiyacınız var.. 2 çocuğunuzu alıp gittiğiniz yerden kocanızın canı istedikçe sevişmeye gidip sonra akşamına geri dönüyorsunuz insanlar da bunu eminim farkediyor.Mecburlar mı sizin canınız heyecan istiyor diye bu sıkıntıları çekmeye

Bence bu adam gerçek bir sapık.Lütfen çocuklarınızı bu adama güvenip yanına göndermeyin.Yalnız bırakmayın çocuklarla.

Kocaniz denilecek adam bir tecavuzcu ve sapik

Sizin ve cocuklarinizin o Adamdan kurtulmasi lazim

Umarım hiç bi tehdite maruz kalmazsınız korkuyla bşy yapmaya mecbur kalmazsınız

Bu seferkinde tehditlerine boyun eğmedim yine aynısını yapınca gittim şikayet ettim işte.daha önceki yaptığında kimseye diyemedim.ailemde boşanmalara karşı bi insandı psikolojik şiddetleri bu yüzdendi.bende geri dönmüştüm.ama bu sefer asla dönmiycem.insanın nikahlı eşide olsa zorla tehditle böyle bşy yapması tiksindirici nefret ediyorum ondan.

Çocuklarını hiç bir şekilde senden alamaz. Bu konu da asla korkun olmasın.. işini kaybedersin etsin, herkese anlatacam yaptıklarını, ispatlarım diyeceksin. Gazetelere bile veririm diyeceksin. Bak bakalım korkuyu kim yaşıyor o zaman.

Tecavuzcuye guvenilir mi ?

Siz "can korkusundan evden gidemiyorum " derseniz anlarım..ama siz zaten çocukları alıp babaevine dönebiliyorsunuz buna korkmuyorsunuz da adamın sizinle sevişmek istedikçe çağırması karşısında hayır demeye mi korkuyorsunuz? Siz yazmışsınız " işini kaybetmesin diyw şikayetimi çekeceğim" diye.Sizi veya ailenizi öldürmeyi düşünen adam işini kaybetmekten mi korkar?

Öldüreceğim diye tehdit ben şikayet etmeden önceydi, sonrasında beklemiyodu benim şikayet edeceğimi işinden olacağını.biliyo benim korktuğumu tehditlerle istediğini yaptırdı şimdiye kadar.he şimdiki aklım olsa gitmezdim baştan şikayet ederdim

Adam en son kendi beni baba evime bıraktı zaten bidaha okursanız ilk yazdığım yazıyı görürsünüz.benden habersiz telefonumdan girip kredi çekip kendi hesabına atmış tartıştık e zaten diğer sorunlar üst üste olunca.kendisi dedi git ayrı kalıp düşünelim ayrılcaz mı devam mı etcez.2gün sonrada böyle bşye başvurdu.

Benim şikayetimden sonra abisi telefonda bana şikayetini geri çek kocanı şimdilik ikna ettim söz verdi bşy yapmıycak size.ama çekmezsen şikayeti işinden olursa kaybedecek bşyi kalmaz sonra ben bile durduramam onu dedi.ses kayıtları elimde var zaten.abisi bile çekmeyeceğimi anlayınca ne haliniz varsa görün napıyosa yapsın dedi bidahada aramadı

Karısına,çocuklarının annesine şantaj yapacak kadar karakter yoksunu biri. Böylesinden ancak tiksinirim. Lütfen korkma iki tane polis görünce bile korkmuş o düşünsun asıl. Şans falan vermek kısmına hiç girmedim düşün.

Ne dönmesi! Benim bile psikolojim bozuldu resmen yazdıklarınızı okuyunca denk gelmeseydim keşke dedim. Size defalarca tecavüz eden, kameraya kaydedip yaymakla tehdit eden adama ne diye geri döneceksiniz. Sığınma evi onun yanında göreceginiz muameleden bin kat daha iyidir. Cocuklarim icin fln demissiniz ama bu adam adinin, sapığın önde gideni. Çocuklarına da her türlü kötülüğü yapar. Yapabilir demiyorum bak yapar diyorum. Aman aman...Kendiniz için degilse bile onlar için geri dönmeyin.

Bugün ŞÖNİM e gittim.orda bi avukatla görüştürdüler.Dediki boşanmadan şikayeti çekersen ipleri onun eline verirsin uğraştırır seni boşanmaz.bidaha böyle bşyde şikayet edersen dikkate almazlar seni.bana hemen bi barodan avukat verdiler.Konuştuk telefonda pazartesi vekalet vericem işlemleri başlatıcak inşallah.Ama resimden gördüğüm kadarıyla çok küçük yaşı yeni mezun gibi sıkıntı olmaz inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…