Doğru korkak olduğumu bildiği için kullandı bunu hep
Öyle aslında çocuklar babalarını sevmesine rağmen korkuyorlar.geçen çocuklara bende kalın bu gece dedi oğlum istemedi.anne babam gece bize bşy yapar mı diyor çocukEn basit örnek vereyim, arkadaşım 3 küçük çocuğuyla şuan boşanıyor. 7 senedir çocuklar için çocuklar için diye diye kendi hayatını da o cocukların hayatınıda mahvetti. Ki böyle bir evliliği varken 3 cocuk yapması da ayrı bi olay. Çocuklar şuan pasif içine kapanık asosyol mutsuz ve son derece üzgünler.. ciddi anlamda psikolojileri bozuk. Lütfen şu “çocuklarım için” olayını kafanızdan silin. Eşiniz kusura bakmayın ama mide bulandırıcı bi insan. Sizin ilişkiniz bukadar çirkinken o çocuklara zaten sağlıklı huzurlu mutlu bi aile ortamı kuramazsınız. Aslında çocukları düşüneyim derken onları daha kötü bi ortama hazırlıyosunuz. Allah yardımcınız olsun…
İkna olmadım tabiki dönmek gibi bi niyetim yok ben o adamla aynı eve giremem bidaha asla.boşansın şikayeti çekiyim bulaşmasın istiyorum artık bana
Çevremizdeki insanlarada fantazi olsun diye yaptım demiş video işinikeşke daha önce konu açsaydınız.
adam resmen tecavüz etmiş size tehditle.
bak nasıl tutuşmuş şimdi işimden olurum diye hani nerde erkekliği.
kolaydı öyle video yaymak.
godoşmusun sen diyemediniz mi.
karısıyla sevişebilmek için tehdit etmekten başka çaresi olmayan zavallı ezik bir adamdan korkmakla hata yapmışsınız.
Bi maaşından başka bşyi yok.babasının arsaları vardı bu olaylardan sonra ben isterim diye hepsini abisine vermişler abim parayla aldı babamın 1karış yeri yok diyo.zaten olsada bu adam asarım keserim diye vermez günahını bileŞikayeti bence geri cekmeyin hatta anlaşmalı da boşanmayın. Çekişmeli boşanmak biraz daha sancılı ama cesaretli olun. Donuna kadar alabılıyosanız alın. Böylesine müstahak
Öyle aslında çocuklar babalarını sevmesine rağmen korkuyorlar.geçen çocuklara bende kalın bu gece dedi oğlum istemedi.anne babam gece bize bşy yapar mı diyor çocuk
Büyük oğlum 9 yaşında.anne babamda kalırsam kahve yap bana uykum kaçsın uyumıyım sabaha kadar diyo korkudanEvet arkadaşımın cocuklarıda cok düşkündüler babaya, ama artık görmek bile istemiyorlar akılları erdikçe uzaklasmaya basladılar ki yaşları kücük. 6,4 ve 3 yasındalar malesef. 6,4 yasında olan cocuklar babam bizi öldürücek mi bile demişCidden ne oluyorsa cocuklara oluyor cok üzülüyorum.
Çevremizdeki insanlarada fantazi olsun diye yaptım demiş video işini
Evet anlatıyor bi fantazi olsun diye yaptım diyo,bi başkasına boşanırsak özler bakarım diye demiş.bazen tartışınca mesajda bana sen istedin o videoları çekmemi bile diyorYani kim olursa olsun bi erkek kime gidipte “karıma zorla sahip oldum bide videoya cektım” diye anlatabilirkine size ne de kendisine asla saygısı yok bu insanın. Utanmadan anlatabilmiş yani. Pesss
Bir avukatla görüşmeniz en doğrusu, bu süreyi de kapsayan bir anlaşma imzalatsanız oluyorsa karşılığında şikayetinizi geri çekebileceğiniz,onlar doğru yönlendirecektir.Ama davadan sonrada 14günlük bi vazgeçme süresi oluyor o sürede vazgeçer diye korkuyorum.ne yapsamda vazgeçmese diyorum
Otelde resepsiyonistBir avukatla görüşmeniz en doğrusu, bu süreyi de kapsayan bir anlaşma imzalatsanız oluyorsa karşılığında şikayetinizi geri çekebileceğiniz,onlar doğru yönlendirecektir.
Eşiniz ne iş yapıyor?
Evet anlatıyor bi fantazi olsun diye yaptım diyo,bi başkasına boşanırsak özler bakarım diye demiş.bazen tartışınca mesajda bana sen istedin o videoları çekmemi bile diyor
Keşke kaçma imkanım olsa da ülkeyi terketsem bidaha görmesemBen okurken sinirlendim ve siz bunları yaşıyosunuz. Şöyle bi insana şans verilmez ki zaten. Özleyip bakmak ne yaarkanıza bakmadan kaçın
Adam psikopat farkında mısınız? Fantezi olsun ne demek Allah aşkına? Çocuklarınızı bu adamla büyütmeye devam ederseniz onlar da bu psikopatın esiri olurlar.Evet anlatıyor bi fantazi olsun diye yaptım diyo,bi başkasına boşanırsak özler bakarım diye demiş.bazen tartışınca mesajda bana sen istedin o videoları çekmemi bile diyor
Sen tek başına nasıl mücadele edeceksin hayatla diyor bana.neler görcen nasıl başedicen nasıl bakcan çocuklarına diyoAllah aşkına saçma sapan tehditlerine boyun eğip eğip dönmüşsünüz, karısını o halde paylaşmaya g*tü yer mi? Hadi yedi desek, size tecavüz etmiş, siz mi rezil olacaksınız yoksa o mu? Mantıklı olun. Kaç kere şans vermişsiniz hala bir şans daha vereyim mi diyorsunuz, insanlar ikinci bir şansı hakeder neyse desek ama onuncu şansı da haketmezler. Çocuklar için bile.
En büyük korkumda çocuklarımın babalarına benzemesi.Adam psikopat farkında mısınız? Fantezi olsun ne demek Allah aşkına? Çocuklarınızı bu adamla büyütmeye devam ederseniz onlar da bu psikopatın esiri olurlar.
Bende asker polis vs.. sanmıştım işinden olmaktan korkuyor yazınca. Dediğim gibi bir avukatla görüşün madem işinden olmaktan çekiniyor anlaşma yapın şartlarınız konusunda avukat daha akıllıca bir anlaşma çıkaracaktır ortaya.Otelde resepsiyonist
Çocuklarımda bende senin yanındayken olduğumuzdan çok daha güvende ve huzurlu oluruz diyin. Çünkü öyle olacaksınız.Sen tek başına nasıl mücadele edeceksin hayatla diyor bana.neler görcen nasıl başedicen nasıl bakcan çocuklarına diyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?